تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815620863




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كشت سيب زميني در شهرستان نيشابور آغاز شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: كشت سيب زميني در شهرستان نيشابور آغاز شد
خبرگزاري فارس: مدير جهاد كشاورزي نيشابور از آغاز كشت سيب زميني در اين شهرستان خبر داد.


علي دهباشيان در گفتگو با خبرنگار فارس در نيشابور با مطلوب خواندن وضعيت كشت سيب زميني در شهرستان افزود: بيشترين كاشت اين محصول در بخش سرولايت به صورت مكانيزه و نيمه مكانيزه انجام شده و پيش بيني مي‌شود سطح زير كشت اين محصول از 500 هكتار به 600 هكتار و توليد اين محصول به بيش از 19 هزار تن برسد.
وي خاطرنشان كرد: دو نفر از كشاورزان سيب زميني كار در اين بخش موفق شده‌اند با اجراي سامانه‌هاي آبياري نوين به روش آبياري قطره‌اي راندمان آبياري را از 46 درصد به 90 درصد افزايش دهند.
دهباشيان ادامه داد: با اجراي اين سامانه در هر هكتار حدود هشت هزار مترمكعب در مصرف آب صرفه‌جويي شده و سطح كاشت به دو برابر افزايش يافته و با رعايت اصول به‌زراعي ميانگين توليد از 23 تن در هر هكتار به 39 تن رسيده است.
وي همچنين از اجراي طرح تجهيز و نوسازي اراضي كشاورزي شهرستان نيشابور خبر داد.
دهباشيان گفت: كشاورزاني كه نسبت به تسطيح اراضي خود اقدام كنند از فوايد زيادي همچون كاهش زمان آبياري به دليل يكنواختي آب در مزرعه، كاهش عمق متوسط، آبياري، كاهش نيروي انساني، افزايش سطح زيركشت، كيفيت محصول، كاربرد بهينه ماشين‌آلات كشاورزي و امكان كشت مكانيزه بهره‌مند مي‌شوند.
وي اظهار داشت: در راستاي حمايت از تعاوني‌هاي توليد روستايي كه از اولويت‌هاي كاري وزارت جهاد كشاورزي است، در سال جاري طرح تجهيز و يكپارچه‌سازي اراضي شركت تعاوني توليد روستايي فوشنجان در سطح 450 هكتار تسطيح 10 كيلومتر احداث كانال انتقال آب كشاورزي و 10 كيلومتر جاده بين مزارع با اعتباري معادل هفت هزار ميليون ريال از محل اعتبارات ملي در حال اجراست.
مدير جهاد كشاورزي نيشابور گفت: در سال‌هاي گذشته بيش از 27 كيلومتر احداث كانال بتوني انتقال آب، 25 كيلومتر جاده بين مزارع، 320 هكتار تسطيح اراضي و يك باب استخر ذخيره آب با حجم 5 هزار مترمكعب با اعتبارات دولتي و خودياري كشاورزان در فوشنجان به اجرا درآمده است.
انتهاي پيام/م
 يکشنبه 5 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 455]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن