واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون استاندار: خراسان رضوي ظرفيت تبديل به قطب علمي كشور را داراست
داخلي. فرهنگي. دانشگاه. علمي.
معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري خراسان رضوي گفت : اين استان داراي ظرفيت تبديل شدن به قطب علمي كشور است.
رضا عبدالملكي روز شنبه در جلسه بررسي مسايل و مشكلات موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي استان افزود: بايد تفكر عملي براي ايجاد خوشه علمي در استان به طور جدي پيگيري شود.
وي توسعه مراكز آموزشي را يكي از راهبردهاي اساسي دولت نهم در خراسان رضوي ذكر كرد و اظهار داشت: ايجاد چندين واحد دانشگاه پيام نور تا پايان سال، صدور مجوز براي ايجاد دانشگاه صنعت و معدن و دانشگاه علوم قرآني در مشهد، قوچان و تربت جام از جمله اقداماتي است كه در اين حوزه آغاز شده است.
عبدالملكي از وضعيت مناسب آموزش عالي در خراسان رضوي خبر داد و گفت :
آموزش عالي در استان بايد به سمت ايجاد عرصههاي فكري جديد پيش رود.
معاون استاندار خراسان رضوي با اشاره به مزيتهاي متعدد استان در زمينه هاي صنعت، كشاورزي، صنايع تبديلي، تجارت و بازرگاني ادامه داد:مزيت توسعه آموزش عالي در دولت نهم مورد توجه است اما بايد با سرعت و حركتي منطبق بر تغييرات اين موضوع پيگيري شود.
وي با اشاره به ۸۳۰كيلومتر مرز مشترك استان با افغانستان و كشورهاي CISگفت: اين استان بهعنوان تنها دروازه ورود به اين كشورهاست و در اين راستا ايجاد فضاي فكري براي استفاده از اين مزيت و ظرفيت ضروري است.
عبدالملكي ادامه داد : در اين ميان موسسات عالي غيردولتي و غيرانتفاعي در صورت استفاده از ظرفيتها ميتوانند سهم دانشجوي خود را از ۱۷هزار نفر به ۱۰۰هزار نفر افزايش دهند كه لازمه آن هم راستا شدن امكانات و منابع اين دانشگاهها است.
وي با اشاره بهصدور مجوز مركز آموزش عالي در منطقه ويژه در مشهد و دوغارون در سفر دوم هيات دولت به خراسان رضوي گفت: مبناي آموزش عالي در اين مناطق با محوريت بخش خصوصي و موسسات غيردولتي قابل انجام است.
عبدالملكي همچنين بر خروج مراكز دانشگاهي از شهر شلوغ مشهد و انتقال آن به گلبهار تاكيد كرد و افزود: گلبهار شهري است كه با چارچوب دانشگاهي و دانش محوري طراحي شده و به لحاظ محيط آموزشي و زمين مشكلي وجود ندارد.ك/۲ ۶۵۹/۵۸۹/۶۶۲/۲۷۱۳
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]