تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اندكى حقّ، بسيارى باطل را نابود مى كند، همچنان كه اندكى آتش، هيزم هاى فراوانى را م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804922158




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك كارشناس مسكن در گفت و گو با فارس: گسترش غيرمنطقي تقاضا عامل گراني بي‌رويه مسكن است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك كارشناس مسكن در گفت و گو با فارس: گسترش غيرمنطقي تقاضا عامل گراني بي‌رويه مسكن است
خبرگزاري فارس:يك كارشناس مسكن گفت:گسترش غيرمنطقي تقاضا عامل گراني بي‌رويه مسكن و سوء استفاده سوداگران است كه دامنه آن به افزايش نرخ زمين ،مصالح و نيروي انساني كشيده مي شود.


محمود جواهري امير در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: با وجود تلاش دولت‌هاي قبلي و دولت فعلي به نظر مي‌رسد جرياني قدرت‌مند با استفاده از آن سعي در هدايت بازار مسكن به نفع خود دارد و نمود اين جريان در اتفاقات اخير و رشد قيمت‌ها به وضوح ديده مي‌‌شود.
وي افزود: در حال حاضر اغلب ساختمان‌‌سازي‌ها توسط افراد خاصي انجام مي‌شود و اين افراد عرضه و تقاضا را در بازار به نفع خود يا بدون اينكه متوجه باشند به نفع اشخاص يا گروه هاي ديگري تنظيم مي كنند.
وي خاطر نشان كرد: وقتي قيمت زمين ، مصالح ساختماني و حتي دستمزدها با رشد بي‌رويه مواجه مي‌شود سياست‌هاي سخت افزاري براي جلوگيري از افزايش قيمت مسكن جواب‌گو نخواهد بود و دولت بايد با رويكرد نرم افزاري به معضل مسكن رسيدگي كند، بنابراين به نظر مي رسد در تفكر حاكم بر بخش مسكن دچار نوعي كج روي ريشه اي هستيم.
جواهري ادامه داد:اين يعني هر گونه طرح و برنامه اي دراين بخش، محكوم به شكست يا استفاده گروهي مافيايي خواهد شد، لذا قسمت اعظمي از مشكلات اين حوزه در رويكرد فرهنگي قابل حل خواهدبود.
وي تاكيد كرد:يكي از مزاياي دولت نهم همكاري مثبت بين وزارت‌خانه‌ها و نهادهاي اجرايي است كه از اين طريق بايد نهضت ملي براي كنترل وساماندهي وضعيت مسكن با استفاده از تمام پتانسيل هاي موجود شكل گيرد .
اين كارشناس مسكن گفت:طرح مسكن مهر (99 ساله ) يكي از بهترين راهكارهاي ارائه شده بعد از انقلاب است اما همانطور كه اشاره شد در فضاي متشنج ونظام موجود و تفكر حاكم، ممكن است به ابزاري براي بن بست قشر پايين جامعه از دستيابي به مسكن تبديل شود كه لازمه آن نظارت دقيق وهمچنين تمركز وايجاد يك مدل در مقياس كوچك است.

*لزوم اصلاح نظام ساخت و ساز

جواهري گفت:نظام ساخت و سازها در كشور نياز به اصلاح دارد و با وجود اين كه در حوزه سخت افزاري بخش مسكن، فعاليت‌هاي زيادي انجام شده اما باز هم شاهد روند منفي در بازار آن هستيم كه اين مساله ضمن نياز به جمع‌آوري تمام پتانسيل‌ها توسط تقسيم عادلانه فرصت هاي ساخت وساز ،به ساماندهي منابع انساني جديد براي ايجاد تعادل در ساخت و ساز كشور نياز دارد.
وي گفت: تشكل‌ها و انجمن‌هاي ساخت و ساز كشور، نمونه بارز كساني هستند كه با دلسوزي وارد اين عرصه شده اند اما تاثيري در افزايش توليد مسكن نداشته‌اند بطوريكه در حال حاضر، بخش مسكن در كشور ما به گرفتاري‌هاي درون سازماني دچار است كه اين مساله ساير مشكلات آن را تشديد مي‌كند.

*تحقق يك ميليون و 500 هزار واحد مسكوني بعيد است

وي خاطر نشان كرد:در سال جاري، تحقق تحويل يك ميليون و 500 هزار واحد مسكوني وعده داده شده توسط وزير مسكن با توجه به كمبود امكانات ساختمان‌سازي در كشور، بعيد به نظر مي‌رسد.
وي ادامه داد:به نظر مي‌‏رسد در مقوله مسكن اعم از بخش‌‏هاي غيردولتي و دولتي نگرش سخت‌‏افزاري داشتيم و تمام راهكارها را در اين بخش به كار بستيم‌،و نتيجه اش نقطه امروزيست كه در اين راستا بايد به مهندسي فرهنگ‌‏ مسكن فكر كنيم.
وي افزود:آنچه تاكنون رخ داده حكم آمرانه از سوي دولت بوده است كه طي اين مدت تصميم‌‏هاي خود را بر مردم تحميل كرده‌‏ايم‌، تازماني ‌‏كه فرهنگ‌‏سازي (مهندسي فرهنگ در بخش مسكن) نداشته باشيم‌، با شرايط موجود نمي‌‏توان مشكلات مسكن را حل كرد.
وي با بيان اينكه ما از نوعي بي‌‏فرهنگي درحوزه مسكن رنج مي‌‏بريم،تاكيد كرد: با آموزش صحيح به سازندگان، مصرف ‌‏كنندگان، بانك‌‏ها و با استفاده از پتانسيل هاي موجود بدون هيچ هزينه اي مي‌‏توان فرهنگ مورد نياز والگوهاي منطقي را اشاعه داد.
جواهري گفت:راه برون ‌‏رفت از مشكلات مسكن برنامه‌‏ريزي صحيح در بخش نرم‌‏افزاري مسكن است‌، بر اين اساس بايد به دنبال يك الگوي منطقي باشيم.اگر تمام بخش‌‏ها كمك كنند‌ و دولت توليد‌‏كننده و مصرف‌‏كننده به يك باور مشترك در بخش مسكن برسند‌، ديگر حلقه مفقوده اي نخواهيم داشت و معضلات مسكن از جمله عدم‌ تعادل عرضه و تقاضا و گراني و كمبود مسكن حل مي‌‏شود.
وي افزود:ارتقاي سطح تكنولوژي ساخت‌و‌ساز در كشور‌، يكي از ضروريات اين بخش است و تكنولوژي خانه‌‏هاي پيش ساخته سبك بايد با سرعت وارد كشور شود و اگر دولت اراده كند‌، جلوي روند كند واردات تكنولوژي خانه‌‏هاي پيش ساخته گرفته خواهد شد.
وي گفت:در‌حال‌حاضر سالانه حدود 400هزار واحد مسكوني ساخته مي‌‏شود كه با اين حساب حداقل 800 هزار واحد مسكوني از برنامه عقب هستيم‌، لذا با روند فعلي و براي رسيدن به حد مورد تقاضا بيش ازيك قرن زمان لازم خواهد بود .
وي خاطر نشان كرد:خانه‌‏هاي پيش‌‏ساخته مقاومت بالايي در برابر زلزله دارند، سبك بوده و با هزينه كم و زمان بسيار كوتاه قابل ساخت هستند يعني تمامي الگوهاي مهندسي و نياز بازار را تامين مينمايند، بنابراين به نظر ميرسد با واردات تكنولوژي پيش ساخته و بومي كردن آن مي‌‏توان نياز سالانه كشور به يك ‌ميليون واحد مسكوني را مرتفع كرد.
به گفته وي، با ورود وبومي شدن تكنولوژي پيش ساخته به جرات ميتوان گفت كه در مراحل تهيه، توليد و اجراي اين سيستم 50 درصد بيكاري كشور نيز ازبين خواهد رفت.
انتهاي پيام/
 شنبه 4 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن