واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
ترک خوردگی پاشنه؛
دلایل ترک پا
گاهی عفونت های باکتریایی و قارچی موجود بر ترک های سطح کف پا ممکن است باعث مقاومت ترک ها شود.
امام صادق عليه السلام: مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد بهشت كند. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اگر می خواهید با ترک پا آشنا شوید و بدانید علتی که در بوجود آمدن ترک پا موثر است چیست. این مطلب را با دقت با خوانید تا از علل و درمان ترک کف پا آگاهی پیدا کنید. یکی از مشکلاتی شایع کف پا ترک خوردگی پاشنه و کف پا است این مسئله بر زیبایی پا نیز تاثیر می گذارد. این مساله در خانم ها نسبت به آقایان بیشتر دیده می شود. کف پا به دلایل متعددی ترک می خورد.یکی از علت های شایع آن، راه رفتن مداوم روی فرش، موکت و سطوح زبر است. البته شستن بیش از حد پاها نیز یکی از دلایل خشکی پا به خصوص میان خانم های خانه دار است. گاهی هم ترک کف پا می تواند به دلیل جنبه های وراثتی باشد. گاهی عفونت های باکتریایی و قارچی موجود بر ترک های سطح کف پا ممکن است باعث مقاومت ترک ها شود. بنابراین برای درمان ترک پا بهتر است ابتدا عفونت ها را از بین ببرید.
در اغلب خانم ها بعد از یائسگی، شاهد ضخیم شدن پوست کف پا هستیم که به آن کلفتی کف پای دوران یائسگی گفته می شود.
در مواردی که ضخیم شدن کف پا به دلیل وراثت و یا بعد از دوران یائسگی است، پیشگیری از آن ممکن نیست و می توان با استفاده از کرم های مرطوب کننده کف پا را نرم و تا حدودی از خشک شدن و ترکیدن پوست پیشگیری کرد.
در ترک کف پا که به دلیل خشکی پوست به وجود می آید شکافی در سطح پوست ایجاد می شود که اغلب بسیار دردناک است.
همچنین از آنجا که خشکی هوا باعث افزایش خشکی پوست می شود، این خشکی عامل مستعد کننده ایجاد ترک است. ترک پا در نتیجه تماس زیاد پوست کف پا با محیط ایجاد می شود و ناحیه کف پا بیشتر از سایر بخشها در معرض آسیب است.
از طرف دیگر، این عارضه در فصول سرد سال که هوا خشک تر می شود به وجود می آید و یا تشدید می شود.
برای درمان ترک پا می توان از وازلین و گلیسیرین استفاده نمود.پوشیدن جوراب هم می تواند در از بین بردن ترک پاها موثر واقع شود. در بازار هم کرمهای مخصوص ترک پا وجود دارد که حاوی مواد سالیسیلیک،اوسرین و کرانولیتیک هستند استفاده از این کرمها نیز بسیار کارساز هستند و کمی توانند موجب از بین رفتن ترک پا ها شوند. اگر عادت دارید مرتب پاهایتان را می شویید پس از هر بار شستشو پاهایتان را با حوله نرم خشک کنید و کرم مرطوب کننده بزنید. اگر ترک پاها جنبه وراثتی داشته باشد بهتر است با استفاده از وازلین و پوشیدن جوراب به بهبود انها کمک کرد.اگر ترک پاها علل عفونی داشته باشند بهتر است علت عفونت شناخته شوند و سپس با اسنتفاده از انتی بیوتیک های مناسب به درمان انها پرداخت. اگر ترک پا به علت یائسگی باشد نمی توان از ان پیشگیری نمود یا به کلی ان را درمان کرد .بنابراین بهترین راه ان است که از کرمهای مرطوب کننده مناسب یا وازلین استفاده نمود. سنگ پا مناسب است یا مضر استفاده از سنگ پا اگرچه مشکلی ندارد اما باید دید علت ترک پا چیست و اگر مشگل عفونی یا وراثتی باشد سنگ پا کاری از پیش نمی برد. استفاده از جورابهای نخی و کفشهای چرم طبیعی هم بسیار مناسب است. میتوان برای پاشنه پاها از ماسکهای خانگی هم استفاه کرد. یک نوع کرم خانگی با استفاده از موز درست می شود برای این کار موزي را بكوبيد تا بهصورت خمير در آيد، سپس روي پاشنه تميز پاهايتان بماليد. بگذاريد خمير موز تا 10 دقيقه روي پاشنهها بماند سپس پاهايتان را با آب ولرم بشوييد روش دیگر استفاده از آبلیمو است برای این منظور پاهايتان را بهمدت 10 دقيقه در آبليمو قرار دهيد و كمي ماساژ دهيد. اين كار را هفتهاي يكبار تكرار كنيد تا نتيجه دلخواه را ببينيد.
استفاده منظم از تركيب گليسيرين و گلاب بهعنوان پماد در نرم كردن پوست و رفع تركهاي پا موثر است. دکتر سلام / 2018
۲۶/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۸:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]