واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۳۸ب.ظ)
رئيس دانشگاه اميرکبير: گسترش روابط بين الملل رتبه دانشگاه ها را بهبود مي بخشد موج - رئيس دانشگاه اميرکبير با اشاره به تاثير توافق کلي مذاکرات هسته اي بر علم کشور اظهار کرد: گسترش روابط بين الملل رتبه دانشگاه هاي کشور را در رنکينگ جهاني ارتقا مي بخشد.
سيد احمد معتمدي رئيس دانشگاه اميرکبير در گفت و گو با موج در ارتباط با تاثير توافق جامع هسته اي و لغو تحريم ها بر علم کشور اظهار کرد: تحريم ها و قطعنامه هايي که عليه ايران صادر شده است در زمينه علمي کشور به اندازه خودش تاثير گذار است و لغو تحريم ها در ايجاد ارتباط و تعاملات علمي کشور بسيار مفيد خواهد بود.
معتمدي تصريح کرد: لغو تحريم ها موقعيت خوبي را ايجاد خواهد کرد و تمام همکاري ها در زمينه هاي طراحي و تکنولوژي با ديگر کشورهاي توسعه يافته افزايش مي يابد.
وي همچنين با اشاره به تجربه هاي همکاري متعدد که با نيروهاي خارج از کشور داشته اند خاطرنشان کرد: افرادي که در خارج از کشور تجربه هاي زيادي دارند بسيار مفيد هستند و براي ايجاد مراکز رشد پيشرفته مي توانيم از آنها استفاده کنيم.
رئيس دانشگاه اميرکبير در ارتباط با استفاده از پتانسيل هاي خارج از کشور و تاثير آن ها بر داخل کشور گفت: امروزه در مراکز رشد کشور به دنبال فرايند مناسب تبديل ايده به ثروت هستيم که با استفاده از تجربه هاي موفقي که در خارج از کشور وجود دارد و آن ها هم علاقه مند هستند تا با کشور ايران فعاليت کنند، به خواسته هاي اقتصادي و علمي خود دست پيدا کنيم.
وي با اشاره و بازخواني تحريم هاي اخير و لطمه هايي که به بدنه علمي کشور وارد کرد افزود: براي تهيه برخي از منابع به خصوص مقالاتي که لازم داشتيم تا در مقاطع تحصيلات تکميلي به کمک ما بيايندلطمه هاي زيادي را خورده ايم که اميدواريم با گذر زمان اين موضوعات به حداقل برسند.
معتمدي در خصوص کم شدن دوره هاي مشترک با ديگر کشورها عنوان کرد: يکي از دلايل کم شدن اين دوره ها نبودن قراردادهاي لازم با کشورهاي توسعه يافته است که مي توان عامل اصلي آن ها را همين تحريم هاي ستيزجويانه که عليه کشور داشتيم را بدانيم.
وي همچنين درباره ميزان تاثيرگذاري تحريم ها بر روي کشور و بخش علمي گفت: البته آن لطمه اي که بر بدنه اقتصادي از سوي تحريم ها وارد شد را نمي توان با فشاري که بر علوم کشور آمد يکسان دانست ولي در هر صورت لغو تحريم ها بر توسعه علمي و علوم تحقيقاتي کشور بسيار تاثيرگذار خواهد بود.
رئيس دانشگاه اميرکبير در پايان درباره برنامه هاي تعيين شده براي بهبود کيفيت دانشگاه اميرکبير عنوان کرد: براي بهبود بخشي به رتبه علمي کشور و جايگاه دانشگاه هاي ما در رنکينگ جهاني برنامه هاي منظمي داريم که يکي از همين برنامه ها ايجاد تعاملات و برقراري ارتباط بين المللي با کشورهاي توسعه يافته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]