تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803927875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر تحریم‌ها بر جامعه؛ از ناامنی روانی و شغلی تا کاهش ازدواج و ...


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تاثیر تحریم‌ها بر جامعه؛ از ناامنی روانی و شغلی تا کاهش ازدواج و ...
مسئله‌ای مانند تحریم و تصمیمات ناپایدار و غیر‌استراتژیک و یک‌شبه، در دروه گذشته بر امنیت روانی و شغلی افراد تاثیر منفی گذاشت. در این شرایط افراد محافظه‌کارشده و نسبت به آینده بد‌بین هستند و این دیدگاه نیز بر مسئله تشکیل خانواده جوانان تاثیر می‌گذارد.
آفتاب : سرویس اجتماعی: دکتر بهمن بهمنی، روان‌شناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی، اقتصاد با‌ثبات و رونق‌یافته را یکی از دلایل تشویق افراد به ازدواج می‌داند. این روان‌شناس معتقد است: افراد و گروه‌ها باید به موضع‌گیری‌های سیاسی همراه با تندروی، بیشتر تامل کنند زیرا موضع‌گیری‌ها افراط‌گونه، دارای بازتاب اجتماعی است.


دکتر بهمن بهمنی عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی که به‌طور ویژه درباره مسئله ازدواج و خانواده پژوهش‌هایی را انجام داده است به خبرنگار آفتاب گفت‌: قطعا اقتصاد یکی از ارکان‌های موثر بر مسئله ازدواج است. وقتی افراد از کفایت اقتصادی خود تصویر روشنی ندارند و بده‌بستان‌های اقتصادی و فرصت تولید کار کاهش پیدا می‌کند‌؛ ازدواج‌های رسمی‌ نیز کاهش پیدا می‌کند‌.


وی ادامه داد: ناگفته نماند که برخی انتظارات غیر‌واقع‌بینانه و چشم‌هم‌چشمی‌ها نیز بر کاهش مسئله ازدواج موثر است زیرا برخی افراد با وجود توان نسبی از ازدواج سرباز می‌زنند.


بهمنی تاکید کرد: قطعا مسئله‌ای مانند تحریم و تصمیمات ناپایدار و غیر‌استراتژیک و یک‌شبه، در دروه گذشته بر امنیت روانی و شغلی افراد تاثیر منفی گذاشت. در این شرایط افراد محافظه‌کار شده و نسبت به آینده بد‌بین هستند و این دیدگاه نیز بر مسئله تشکیل خانواده جوانان تاثیر می‌گذارد.


وی خاطرنشان کرد: دولت‌ها موظفند با برنامه‌ریزی منظم و مسئولانه در سطح کلان کاری کنند که افراد به آینده خود خوش‌بین باشند و از سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال نهراسند.


 این روان‌شناس در ادامه به موضع‌گیری‌های سیاسی افراد و گروه‌ها نیز اشاره کرده وگفت‌: «اگرچه افراد و گروه‌ها مطابق قانون در اظهار‌نظر آزاد هستند. اما برخی موضع‌گیری‌های سیاسی و برخی تندروی‌ها بر دارای عوارض اجتماعی است ‌و در چرخه‌هایی مانند کانون خانواده تاثیرات منفی؛ مانند ترس از آینده و نا‌امنی روانی ایجاد می‌کند. بنابراین بهترین حرکت این است که شعارزدگی و افراط را کنار گذاشته و به‌جای جمله چه می‌خواهیم بکنیم به معرفی دستاوردها و کارهایی که انجام داده‌ایم بپردازیم.»


گفتنی است علی‌رغم هشدارهای کارسناسان اجتماعی در هشت سال گذشته نسبت به عواقب بحران‌ها و مشکلات به‌وجودآمده ناشی از تصمیم‌گیری‌های نادرست سیاسی و بی‌ثباتی اقتصادی و تاثیر منفی آن بر خانواده و جامعه، برخی گروه‌های تندرو نسبت به تفاهم لوزان و مذاکرات هسته‌ای که می‌تواند منجر به رفع بسیاری از مشکلات اقتصادی و بهبود معیشت مردم شود، موضع‌گیری منفی داشته‌اند و خواستار لغو تفاهم‌نامه لوزان شده‌اند.




تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن