تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819479760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره بين المللي فيلم فجر به بررسي سينماي معاصر ترکيه مي پردازد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۱۸ب.ظ)
جشنواره بين المللي فيلم فجر به بررسي سينماي معاصر ترکيه مي پردازد موج - فهرست نهايي فيلم هاي انتخاب شده براي نمايش در بخش سينماي ترکيه و ميهمانان اين کشور در سي و سومين جشنواره بين المللي فيلم فجر در حال آماده سازي نهايي است.
به گزارش خبرگزاري موج، هر سال در جشنواره بين المللي فيلم فجر سينماي يک کشور مورد واکاوي قرار مي گيرد و امسال اين جشنواره، به بررسي سينماي معاصر ترکيه با عنوان «چشم انداز سينماي ترکيه» مي پردازد.
طبق پيش بيني هاي صورت گرفته بين 7 تا 10 فيلم از سينماي ترکيه در جشنواره بين المللي فيلم فجر نمايش داده خواهد شد. تمام فيلم هاي انتخابي، توليد سال هاي 2014 و 2015 است که با حضور سازندگان فيلم ها، منتقدين و کارشناسان سينماي ايران، سينماي ترکيه و متخصصين و صاحب نظران سينماي بين الملل مورد نقد و بررسي قرار مي گيرند.
اين فيلم ها در دو پنل با عنوان «جايگاه سينماي ترکيه و ايران در جهان و جهان اسلام» و «وجوه اشتراک و افتراق سينماي ترکيه و ايران» در قالب يک گردهمايي با حضور سينماگران ايران و ترکيه بررسي خواهند شد.
براي آشنايي بيشتر با سينماي ترکيه يک کتاب و يک نشريه در مورد سينماي ترکيه در حال آماده سازي است که اين کتاب با عنوان «يادداشت هايي بر سينماي ترکيه» در طول جشنواره ارائه خواهد شد.
کتاب «يادداشت هايي بر سينماي ترکيه» نوشته نيلگون آبيسل است که دکتر عبدالحسين لاله آن را ترجمه کرده و اکنون در مراحل فني قرار دارد.
چهار مقاله، عمده محتواي اين کتاب را تشکيل مي دهند، در مقاله اول، تاريخ سينماي ترکيه از ابتداي ورود سينماي ترکيه تا دهه 80 بررسي شده است.
مقاله دوم، به مفهوم خانواده در سينماي ترکيه پرداخته و نقش خانواده را از جنبه هاي مثبت و منفي تحليل کرده است. مقاله سوم، در مورد نحوه توليد و گرايش سينماي ترکيه، استقبال مخاطبان از آن و گيشه سينمايي است.
مقاله چهارم، مفهوم گسترده تري را مدنظر قرار داده و اينکه سينما چه جهاني را پيش روي انسان قرار داده را بررسي کرده است.
همچنين مجله اي پيرامون سينماي ترکيه مدون شده که اين مجله به غير از معرفي سينماگران ترکيه، حاوي يادداشت هايي در مورد سينماي اين کشور است.
بخش بين الملل سي و سومين جشنواره بين المللي فيلم فجر، از 5 تا 12 ارديبهشت ماه در تهران برگزار خواهد شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن