واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ فروردين ۱۳۹۴ (۱۵:۲۹ب.ظ)
تهيه کننده «حوض نقاشي»: توليدات مشترک سينمايي؛ فرصتي که نبايد از آن غافل شد موج- با توجه به تحريم هاي موجود، منطقه آسيا بهترين موقعيت براي فروش فيلم هاي ايراني است، اما؛ سينماي ايران نسبت به اين فرصت هميشه غفلت کرده و حالا ترکيه و کره جنوبي گوي فروش را از همه کشورها ربوده اند.
به گزارش خبرگزاري موج، منوچهر محمدي، تهيه کننده «حوض نقاشي» با بيان اين که همه کشورها ترجيح مي دهند ابتدا در منطقه جغرافيايي خودشان فعاليت کنند، گفت: طبيعي است که اگر حوزه آسيا را به عنوان يکي از بخش هاي جدي مورد توجه قرار مي داديم، مي توانيم موفق تر باشيم چرا که با بعضي از اين کشورها از نظر زباني و اعتقادي ديدگاه هاي مشترکي داريم گرچه تحريم ها اجازه فعاليت چنداني را به ما نمي دهند.
در حال حاضر ترکيه و کره جنوبي در اين زمينه بسيار فعالانه عمل مي کنند و نه تنها بخش عمده اي از گستره آسيا را تصرف کرده اند، بلکه پا را فراتر گذاشته و محصولاتشان را در اروپا و آفريقا هم به نمايش مي گذارند.
او در ادامه تاکيد کرد: غفلت ما در سال هاي گذشته باعث شده سينمايمان اين بازار و فرصت نمايش فرهنگ ايراني را از دست بدهد در حالي که سينماي ما به لحاظ تکنيک کمبودي ندارد، آن چه مي تواند در حال حاضر به سينماي ايران کمک کند توليد مشترک است. اگر حداقل سالي پنج فيلم به عنوان هدف اوليه در نظر گرفته مي شد و به مرور ميزان اين آثار مشترک گسترش مي يافت سينمايمان موفق تر بود و همين فيلم ها در سال هاي بعد آثار بخش بين الملل جشنواره فجر را تشکيل مي دادند.
تهيه کننده «حوض نقاشي» درباره تاثيرات ديگر توليد مشترک گفت: اين توليدات مي توانستند در جشنواره هاي خارجي حضور موفق تري داشته باشند و به دليل توليد کننده و پخش کننده خارجي چرخه بسته اقتصاد سينماي ايران را باز کنند و در نهايت فرصت اکراني براي محصولات ايراني در خارج از کشور فراهم مي کردند.
توليد مشترک مي تواند سبب ارتقاي تکنيکي سينما شود و معرف سينماي ما به جهان باشد به همين دليل من ترجيح مي دهم اين وقت و انرژي صرف توليدات مشترک شود.
به گفته منوچهر محمدي هنوز براي قضاوت کردن درباره ميزان تاثير مثبت يا منفي جداسازي بخش بين الملل زود است.
وي معتقد است: زماني که بخش بين الملل با مسابقه سينماي ايران همزمان بود کمتر ديده مي شد، چون فيلم هايي که براي بخش بين الملل در نظر مي گرفتند را تماشاگران جشنواره اي پيش از جشنواره از طريق نسخه DVD يا در سفر به کشورهاي خارجي و در سينماي آن کشورها ديده بودند و ترجيح مي دادند، بخش سينماي داخلي را دنبال کنند.
بخش بين الملل سي و سومين جشنواره بين المللي فيلم فجر، از 5 تا 12 ارديبهشت سال آينده در تهران برگزار خواهد شد، امسال نخستين سالي است که بخش بين الملل جشنواره در زمان مشخصي برگزار مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]