واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
6 نکته امنیتی که در زمان کار با موبایل بانک باید بدانید
در طی سال های اخیر اکثر بانک ها اقدام به تولید و عرضه نرم افزارهای بانکداری مخصوص تلفن های همراه و سایر دستگاه های کامپیوتری قابل حمل کرده اند.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران،با توجه به اینکه تمایل به استفاده از نرم افزارهای بانکداری رشد بسیار سریع در بخش مالی داشته است،رعایت نکات امنیتی و اقدامات احتیاطی جهت پیشگیری از کلاهبرداری از حسابهای بانکی،لازم و ضروری است از جمله این اقدامات نصب نرم افزارهای ضد ویروس است که برای تضمین امنیت انتقال پول الکترونیکی شما مفید خواهد بود.
استفاده کنندگان از این نرم افزارها باید همان اقداماتی را انجام دهند که در هنگام استفاده از یک کامپیوتر شخصی برای انجام عملیات بانکی خود انجام می دهند.
نرم افزارهای بانکداری قابل نصب روی تلفن های همراه امکانات زیادی را فراهم کرده اند،به گونه ای که افراد پر مشغله،برای انجام امور بانکی خود از این نرم افزارها استفاده می کنند؛اما استفاده کنندگان از این نرم افزارها باید نکات امنیتی را رعایت کرده و از گذرواژههای قوی استفاده کنند تا اگر تلفن آنها به سرقت رفت، بتوانند، امنیت پول خود را تضمین کنند.
اگر کاربران اقدامات احتیاطی لازم را انجام ندهند،امکان کلاهبرداری از بسیاری از کاربران وجود دارد.
برای امنیت بیشتر پیشنهاد می کنیم کارهای زیر را انجام دهید:
1. نرم افزارهای ضد ویروس را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید تا اگر برنامه یا محتوایی را دانلود می کنید،از دستگاه خود در برابر ویروس ها و نرم افزارهای مخرب محافظت کنید.
2. گذرواژهها،اطلاعات شخصی و شماره حساب های بانکی خود را محرمانه نگه دارید.این اطلاعات را در اختیار هیچ شخصی قرار ندهید؛مگر آنکه خود شمااقدام به برقرار ارتباط کرده باشید و مطمئن باشید که با بانک یا نرم افزار ارائه شده از طرف بانک کار می کنید.
3. گذرواژهها، شماره رمز عبور شخصی (PIN) و پاسخ های مربوط به سوالات محرمانه نرم افزار یا شماره حساب های بانکی تان را در دستگاه خود ذخیره نکنید.اطمینان حاصل کنید که از گذر واژههای قوی که شامل ارقام،علائم و حروف است استفاده می کنید.
4. تلفن همراه یا دستگاه خود را به گونه ای تنظیم کنید تا وقتی که دستگاه روشن می شود از کاربر گذر واژه بخواهد. هیچ گاه دستگاه خود را به گونه ای تنظیم نکنید که به صورت خودکار با حساب بانکی ارتباط برقرار کند.
5. به پیام های متنی که از شما شماره حساب بانکی تان را می خواهند پاسخ ندهید.تصور کنید که هر پیام ناخواسته و ناآشنا به قصد کلاهبرداری از شما ارسال شده است.بانک شما هرگز با ارسال پیام متنی با شما ارتباط برقرار نخواهد کرد.
6. اگر تلفن همراه شما گم شد یا به سرقت رفت، مراتب را فوراً به شرکت ارائه دهنده خدمات تلفن همراه و بانک عاملی که خدمات مربوطه را پشتیبانی می کند اطلاع دهید.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
کدام آنتی ویروس مناسب کامپیوتر شماست؟
مصرف دیتا را کاهش و سرعت وبگردی را افزایش دهید
4 روش برای جلوگیری از "هک شدن گوشیهای هوشمند"
فناوری NFC چیست؟
لنوو گوشی ویندوزفونی تا پایان سال ۲۰۱۵ روانه بازار خواهد کرد
نشان افتخار نوآورانهترین محصول به Galaxy S6 Edge تعلق گرفت
۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]