محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826961641
طرح اصلاح نظام بانکی در دستور کار دولت
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: وزیر اقتصاد گفت: اگر ساختار اقتصاد ایران مقاوم بود تکانه تحریم نمی توانست چنین ضربه ای به آن وارد سازد و اولویت کنونی، مهندسی مجدد اقتصاد ایران است.
به گزارش تراز ،گویا عزم سکاندار وزارت اقتصاد برای تک رقمی کردن نرخ تورم ، جزم است؛ این را از تاکید دکتر علی طیب نیا درگفت وگوی تفصیلی با خراسان در روزهای پایانی سال 93و درحالی که آمارهای بانک مرکزی تورم 15.8 درصدی را تا پایان ماه یازدهم سال ثبت کرده است، می توان فهمید، هدفی که اقتصاد ایران طی سی واندی سال پس از انقلاب نتوانسته آن را محقق کند اما گویا مردان اقتصادی دولت برای دستیابی به آن خیز برداشته اند؛ دانشیاردانشکده اقتصاد دانشگاه تهران که عنوان پایان نامه دکترایش نیز " تورم ساختاری در ایران" است؛ گوشزد می کند که: "اگر تلاش کردیم طی یک سال گذشته تورم را به شدت مهار کنیم، به این دلیل بود که می خواستیم با رکود مقابله کنیم و اعتقاد ما بر این است که نمی شود کشوری رشد اقتصادی بالا داشته باشد در حالی که دچار تورم شدید است."
وزیر اقتصاد دربرابر برخی از انتقادها نسبت به تحقق رشد اقتصادی 4 درصدی طی شش ماه ابتدای سال نیز سه ویژگی را برای رشد اقتصادی ایران طی سالهای گذشته مطرح و درادامه پیش بینی می کند که تا پایان سال 93 رشد اقتصادی حدود 2.5تا 3 درصد باشد و می افزاید:" اقتصاد ایران در بهار و تابستان 93 رشد مثبت داشته است و چون دو فصل متوالی رشد اقتصادی مثبت داشتیم، می توانیم این را به معنای خروج از رکود و ورود به رشد اقتصادی مثبت تلقی کنیم. اگرچه ما می دانیم، هنوز سطح تولید به سطح تولید سال 90 نرسیده است و هنوز با آن سطح فاصله داریم"
موضوع کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای نفت از طریق افزایش درآمدهای مالیاتی؛ ارزیابی بسته خروج از رکود وپیش بینی اثرات تحریم بر اقتصاد پس از ضرب الاجل مذاکرات هسته ای درتیرماه آینده از دیگر محورهای گفت وگو با مرد ملقب به " آقای ضد تورم است " که در ادامه می خوانید:
*یکی از دغدغه های اصلی برنامه ریزان و مسئولان کشورکه درسیاستهای اقتصاد مقاومتی نیز به آن تاکید شده است، رهایی از وابستگی اقتصاد و بودجه کشور به درآمدهای نفتی است، با توجه به نقشی که درآمدهای مالیاتی و گمرکی در تحقق این مهم می تواند ایفا کند، فضای اقتصادی کشور و نظام مالیاتی را تا چه حد با دستیابی به این هدف منطبق می دانید و چگونه باید برای آن برنامه ریزی کرد؟
- بحث کاهش وابستگی به نفت و تنوع بخشی به منابع درآمدی دولت؛ موضوع اساسی و ساختاری است اما ما به طور کلی باید بتوانیم با اتخاذ تدابیر مناسب و در یک برنامه زمان بندی منطقی نقش منابع غیرنفتی (شامل درآمدهای مالیاتی) را در اعتبارات هزینه ای به صددرصد برسانیم .وزارت امور اقتصادی و دارایی در حال اجرای طرح جامع مالیاتی است که تحول اساسی در این حوزه ایجاد می کند. تکمیل اجرای این طرح را در کنار تحقق دو ویژگی سهولت بخشی و شفافیت بخشی به نظام جامع مالیاتی به عنوان یکی از هشت پروژه اصلی و کلیدی وزارت امور اقتصادی و دارایی تعریف کرده ایم که به طور مستمر اجرای آن را پیگیری می کنیم.
آنچه تا اینجا برای رهایی از وابستگی بودجه به نفت شرح دادم یک سمت ماجراست. سوی دیگر آن کاهش هزینه هاست. کاهش وابستگی بودجه به نفت به تجدیدنظر اساسی در سمت هزینه ها نیاز دارد. کاهش قیمت نفت، این فرصت را فراهم کرده که تأکید و تمرکز بیشتری در ارکان مختلف نظام در مورد ضرورت قطع وابستگی بودجه به نفت شکل بگیرد. ما از این فرصت بیشترین استفاده را خواهیم کرد و امیدواریم دولت و اقتصاد در یک مسیر بی بازگشت در چنین جهتی قرار گیرد. منظورم آن است که با استفاده از این فرصت در موقعیتی قرار گیریم که حتی با افزایش قیمت نفت و درآمدهای نفتی باز هم در ادامه این مسیر استوار بمانیم.
اکنون زمینه آن فراهم شده تا دامنه شمول نظام مالیاتی را به کلیه فعالیت های اقتصادی گسترش دهیم. هدفمند نمودن معافیت ها و مشوق های مالیاتی را در دستور کار قرار داده ایم. همچنین با همکاری مجلس محترم شورای اسلامی این زمینه فراهم آمده تا مؤسساتی که به دلایل مختلف تحت پوشش نظام مالیاتی نبوده اند از این پس مشمول پرداخت مالیات شوند. امیدواریم این حرکت با تجدیدساختار دولت و کاهش جدی هزینه های دولت همراه شود.
*آمارها نشان می دهد که اقتصاد کشور در 6 ماهه نخست سال 93 رشد 4 درصدی را تجربه کرده است. این آمارها تا چه میزان قابل اتکا است و با شرایط اقتصاد کلان کشور همخوانی دارد؟ آیا با اتکا به این آمارها می توان مطرح کرد که از رکود خارج شده ایم؟
- هدفی که در سیاست های اقتصاد مقاومتی دنبال می شود دسترسی به یک رشد اقتصادی بالا، پایدار، مستمر، درون زا، برون نگر و بهره ور محور است. از نظر سیاست های اقتصاد مقاومتی، رشد اقتصادی باید درون زا باشد بدین معنی که از همه ظرفیت ها، فرصت ها و امکانات موجود در داخل کشور به نحو کامل و بهینه استفاده شود و در عین حال برون نگر است یعنی درون زا بودن معنایش به هیچ وجه به معنای انزوا نیست. بلکه بنا بر این است که باید از همه ظرفیت ها یی که در عرصه بین المللی وجود دارد استفاده کنیم تا بتوانیم به یک رشد اقتصادی پایدار برسیم که موجبات ارتقای موقعیت ایران را در عرصه بین المللی فراهم نماید و رفاه خوب مردم کشورمان را در بر داشته باشد.اگر ما فرآیند رشد را در اقتصاد ایران طی دهه های گذشته آسیب شناسی کنیم می بینیم که رشد با چند ویژگی مواجه بوده است.
اولا نرخ رشد بسیار پایین بوده و طی چند دهه گذشته متوسط نرخ رشد در اقتصاد ایران حدود 3 درصد بوده است که به هیچ وجه نمی تواند موجبات بهبود رفاه مردم و مقابله با فقر را فراهم کند. ویژگی دوم فرآیند رشد این است که دچار نوسانات شدید بوده، در بعضی از سال ها نرخ رشد حتی تا شش الی هفت درصد رسیده و بعضی سال ها نرخ رشد منفی شده است و اگر آسیب شناسی کنیم می بینیم که این نوساناتی که ما در فرآیند رشد با آن مواجه هستیم به شدت با نوسانات درآمدهای نفتی همبستگی دارد. ویژگی سوم فرآیند رشد در ایران این است که عمدتا مبتنی بر استفاده از منابع بیشتر بوده و کمتر مبتنی بر بهره وری و افزایش کارایی در فرآیند رشد بوده است؛ نقش بهره وری نه تنها مثبت نبوده بلکه در بسیاری از دوره ها نقش منفی ایفا کرده است و این زمانی است که در کشورهای موفق بیش از 70 درصد رشد از نتیجه ارتقای بهره وری حاصل می شود. این رشد باید از استمرار و پایداری برخوردار و مبتنی بر دانش فنی و ارتقای بهره وری باشد. مجموعه سیاست هایی که اتخاذ شد خوشبختانه نتایج مثبت خودش را ظاهر کرد و ما در 6 ماهه اول سال جاری شاهد رشد اقتصادی مثبت 4 درصدی بودیم و تا پایان سال 93 ان شاءا... این فرآیند ادامه پیدا خواهد کرد و ما فکر می کنیم که انشاءا... تا انتهای سال رشد اقتصادی حدود 2.5 تا 3 درصد باشد.
اقتصاد ایران در بهار و تابستان 93 رشد مثبت داشته است و چون دو فصل متوالی رشد اقتصادی مثبت داشتیم، می توانیم این را به معنای خروج از رکود و ورود به رشد اقتصادی مثبت تلقی کنیم. اگرچه ما می دانیم، هنوز سطح تولید به سطح تولید سال 90 نرسیده است و هنوز با آن سطح فاصله داریم ، باید این فرآیند رشد اقتصادی مثبت را ارتقاء دهیم و تداوم بخشیم تا بتوانیم به آن سطح حداکثر قبلی برسیم.
*سیاست اصلی دولت در زمینه اقتصاد کلان، کنترل تورم بوده است. این انتخاب راتا چه حد درست ارزیابی می کنید. علاوه براین عملکرد دولت را در این زمینه تا چه اندازه موفق می دانید؟ توفیق دولت درعرصه کنترل تورم بیشتر محصول چه نوع سیاستهایی است کنترل نقدینگی ،نظارت بر بازار یا...؟
- تورم روند صعودی بدون وقفه ای داشت و حتی در مهر ماه سال گذشته به 40 درصد رسیده بود ؛اکنون به حدود 15 درصد رسیده است. این به معنای محدود شدن نوسانات و برقراری ثبات در بازار کالاها و خدمات است.
زمانی که دولت زمام امور را به دست گرفت، ما با دو موضوع مواجه بودیم اول تورم سنگین بالای 40 درصد و از طرف دیگر هم با رکود شدید. طی دو سال متوالی ما شاهد رشد اقتصادی منفی بودیم؛ یعنی رشد منفی 6.8 درصد و رشد منفی 1.9 درصد و همانطور که می دانید وقتی در دو سال متوالی، تورم و رکود با هم جمع می شوند مقابله با این پدیده بسیار مشکل می شود و اگر یک مقایسه کنید می بینید کشورهای غربی و از جمله آمریکا وقتی در سال 2008 با رکود مواجه شدند؛ رکودی بود که با تورم همراه نبود و مقابله با این رکود کار سختی نیست ولی حدود 7 سال به طول انجامید تا بتوانند از این وضعیت رکودی خارج شوند .
اقتصاد ما هم با رکود و هم با تورم مواجه بود و وقتی شما با رکود و تورم همزمان مواجه می شوید استفاده از سیاست های پولی و مالی برای مقابله با تورم و مقابله با رکود کار بسیار سختی خواهد بود، بنابراین دولت تمام تلاش خود را به عمل آورد که در دو جبهه برای مقابله با تورم و همچنین مقابله با رکود عمل کند و اگر ما تلاش کردیم طی یک سال گذشته تورم را به شدت مهار کنیم، به این دلیل بود که می خواستیم با رکود مقابله کنیم و اعتقاد ما بر این است که نمی شود کشوری رشد اقتصادی بالا داشته باشد در حالی که دچار تورم شدید است و وقتی شما تورم سنگین دارید، از جمله در بازارهای مختلف بازار ارز، طلا و کالا بی ثباتی خواهید داشت که این التهاب و بی ثباتی اجازه سرمایه گذاری را به کسی نمی دهد . سرمایه گذاری نیاز به یک فضای با ثبات دارد، بنابر این دولت در مرحله اول هدف خودش را مقابله با تورم قرار داد، از این جهت که تورم اولا خودش فی نفسه دارای آثار زیان بار توزیعی است و ثانیا به دلیل اینکه مقابله با تورم برای مقابله با رکود یک شرط الزامی و اجتناب ناپذیر بود ، خوشبختانه طی یک سال و چند ماهی که گذشت، دولت موفق شد تورم را مهار کند و تورم از بالای 40 درصد خوشبختانه به کمتر از 16 درصد کاهش پیدا کرد. این مهار تورم را تا یک رقمی شدن ادامه می دهیم.
*چه ارزیابی از اجرای بسته خروج از رکود به ویژه دربخش های مرتبط با وزارت اقتصاد دارید؟ برخی از فعالان بخش خصوصی از تخصیص منابع به بنگاه های بزرگ و کم توجهی به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط در اجرای این بسته انتقاد دارند، نظر شما چیست؟
-در نظام تامین مالی ما چند بخش وجود دارد که یک بخش آن بر می گردد به اصلاحات نظام بانکی کشور، بخشی به اصلاحات بازار سرمایه کشور و بخشی به نظام تامین مالی خارجی، استفاده از منابع مالی و سرمایه گذاری خارجی و بخشی هم به نظام سیاست گذاری و نظارت بر بازارهای مالی بر می گردد. اما 4 پروژه یا طرح فرعی به عنوان زیر مجموعه های نظام تامین مالی کشور طراحی کردیم که یک بخش عمده آن اصلاح نظام بانکی کشور است و ما در قالب این طرح سعی کردیم مشکلات و محدودیت هایی که نظام بانکی کشور با آن مواجه هست را شناسایی و سعی کنیم راه حل های مناسب را برای اصلاح نظام بانکی کشور پیشنهاد و ارائه دهیم.
مسلما این طرح به صورت جدی دنبال خواهد شد و ما به صورت منظم به صورت زمانبندی شده واحدهای اجرایی و پیشرفت کارها را رصد می کنیم و در قالب این طرح بزرگ امیدواریم که بتوانیم بخش عمده ای از مشکلاتی که نظام بانکی کشور با آن مواجه است را مرتفع کنیم. تداوم بهبود اقتصادی و گسترش رونق به عموم بنگاه های کوچک، متوسط و بزرگ اقتصادی یعنی تحقق رشد فراگیر هدف بعدی ماست. باید بتوانیم نتایج رکود دو ساله اقتصاد ایران را محو نماییم و با افزایش سرعت چرخ های تولید به ایجاد فرصت های شغلی بیشتر کمک کنیم.
*تحریم ها تا چه اندازه در شاخص های اقتصادی کشورمان تاثیر گذار بوده است، دولت و وزارت اقتصاد چه سناریوها و برنامه هایی برای کنترل شرایط اقتصادی و حتی بهبود شاخص های کلان اقتصادی پس از آخرین ضرب الاجل مذاکرات هسته ای در تیرماه سال آینده دارند؟
- اگر ساختار اقتصاد ایران مقاوم بود تکانه تحریم نمی توانست چنین ضربه ای به آن وارد سازد و اولویت کنونی، مهندسی مجدد اقتصاد ایران است. وابستگی به درآمدهای نفتی موجب تشدید تورم، کاهش نرخ ارز، کاهش رقابت محصولات داخلی با محصولات خارجی و البته رشد منفی بهره وری در اقتصاد کشور شد. در این شرایط در اواخر سال 90 دولت با اعمال تحریم های بین المللی نیز روبرو شد که این موضوع مشکلات اقتصادی کشور را تشدید کرد.
وزارت اقتصاد برای پاسخگویی به برخی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی، هدف گذاری کمی نموده است و در محورهای راهبردی توسعه بخش خصوصی و تعاونی در اقتصاد و بهبود محیط کسب و کار، خصوصی سازی، آزادسازی و رقابتی سازی هدف گذاری کرده است. به عنوان نمونه هدف گذاری کرده ایم با سیاستگذاریهای انجام شده بتوانیم رتبه فضای کسب وکار را در کشور ارتقا دهیم.
از سوی دیگر افزایش سهم بخش خصوصی واقعی از واگذاریها سالانه 10 درصد رشد کند و در عین حال بهره وری بنگاه های واگذار شده سالانه 10 درصد رشد کند و واگذاری به دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی، بابت رد دیون دولت را به صفر برسانیم.
دوشنبه 25 اسفند 1393 ساعت 11:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
- یک کارشناس اموراقتصادی: فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی باید اصلاح شود
یک کارشناس اموراقتصادی فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی باید اصلاح شود تهران - ایرنا - یک کارشناس امور اقتصادی با اشاره به فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی گفت در اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی طبق نظر مقام معظم رهبری محقق نشد و باید فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی اصلاحدر برنامهای با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی و رئیس امور اراضی مطرح شد اصلاح قانون کاربری اراضی اولویت مجلس در سا
در برنامهای با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی و رئیس امور اراضی مطرح شداصلاح قانون کاربری اراضی اولویت مجلس در سال ۹۴ با زمین خواران به شدت برخورد می شودقباد افشار رئیس سازمان امور اراضی کشور و عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در برنامه رویداد بر لزوم تصویب قوانین سخت گیرانه بردستور جدید سیف درباره ۶گروه بدهکار بانکی |اخبار ایران و جهان
دستور جدید سیف درباره ۶گروه بدهکار بانکی مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی گفت بخشنامه حل مشکل بدهی شش دسته از صنایع و واحدهای تولیدی بدهکار به شبکه بانکی صادر شد کد خبر ۴۸۳۶۱۲ تاریخ انتشار ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۳ - 14 March 2015 مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی گفت بخشنامه حل مشکل بدهی ششجزییات جدید از طرح مسکن حمایتی/دولت به سود بانکی یارانه میدهد
جزییات جدید از طرح مسکن حمایتی دولت به سود بانکی یارانه میدهد پس از آنکه در جلسه شورای عالی رفاه طرح مسکن اجتماعی نخستین مرحله از تصویب و اجرایی شدن خود را پشت سر گذاشت حالا دومین طرح مهم دولت در حوزه مسکن نیز به جزییاتی جدید رسیده است طرحی که اینبار به جای بازار مسکن به بان- فرماندار بروجرد: تقویت اشتغال مولد در دستور کار دولت تدبیر و امید است
فرماندار بروجرد تقویت اشتغال مولد در دستور کار دولت تدبیر و امید است بروجرد- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد تقویت پایه های اشتغال مولد و کاهش نرخ بیکاری در جامعه در دستور کار دولت تدبیر و امید و دستگاه های مرتبط است به گزارش ایرنا مسلم پورقاسمیان عصر دوشنبه در نش- اصلاح نظام مالیاتی و افزایش بهره وری راهکار تحول اقتصادی
یک کارشناس اقتصادی در گفت و گو با ایرنا اصلاح نظام مالیاتی و افزایش بهره وری راهکار تحول اقتصادی تهران - ایرنا - یک کارشناس اقتصادی معتقد است کاهش قیمت نفت از یک سو و ناتمام ماندن مذاکرات هسته ای به احتمال زیاد فشارهای تورمی ناشی از انتظارات تورمی را دوباره فعال و امکان خروج ازبازگشت ساختمان شیشهای به وزارت کشاورزی از دستور کار دولت خارج شد
جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۲ یک مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی گفت علیرغم اینکه دولت مالک همه اموال بوده و میتواند نام بهرهبردار آن را تغییر دهد پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی برای لغو مصوبه واگذاری ساختمان شیشهای به قوه قضاییه و پسگیری آن از دستور کار دولت خارج شد این مقام ارشدمدیر آموزش و پژوهش ایمیدرو مطرح کرد دستور وزیر صنعت برای معافیت ۵ تا ۲۰ درصدی معادن در پرداخت حقوق دولتی
مدیر آموزش و پژوهش ایمیدرو مطرح کرددستور وزیر صنعت برای معافیت ۵ تا ۲۰ درصدی معادن در پرداخت حقوق دولتیمدیر بخش آموزش و پژوهش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از تدوین پیشنویس دستورالعمل معافیت ۵ تا ۲۰ درصدی معادن واجد شرایط در پرداخت حقوق دولتی در سه ماهه اول سال آیندهدر گفتگوی عضو ائتلاف فراگیر «ایرانی آباد» با فارس مطرح شد کمیسیون تعامل با نظام بانکی در اتاق بازرگا
در گفتگوی عضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباد با فارس مطرح شدکمیسیون تعامل با نظام بانکی در اتاق بازرگانی تشکیل شود برای شرایط تحریم و لغوتحریم برنامه داریم اتاق بازرگانی محور اقتصاد مقاومتی قرار گیردعضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباد پیشنهاد کرد با تشکیل کمیسیونی میتوان تعامل بیشتر و بدولت 50 درصد پول مترو را به شهرداری بدهد/شورای شهر لوایح و طرح های زیست محیطی را در دستور کار قرار دهد
حقانی در جلسه علنی شورای شهر مطرح کرد دولت 50 درصد پول مترو را به شهرداری بدهد شورای شهر لوایح و طرح های زیست محیطی را در دستور کار قرار دهد عضو شورای شهر گفت از نظر ما رهبر حجت را برای حفظ محیط زیست تمام کردند و از این پس هیچکس نمیتواند به هر بهانهای درختان و باغات محیط زیستطرح نجات محصول پنبه در دستور کار دولت قرار گرفت
روشنی طرح نجات محصول پنبه در دستور کار دولت قرار گرفت شناسهٔ خبر 2516489 چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۳ استانها > خراسان رضوی مشهد- رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور با اشاره به اینكه روند تولید محصول پنبه در کشور نیاز به تغییر و بازبینی دارد گفت در این راستا طرحی با عنوان نجاتسرپرست وزارت اقتصاد و امور دارایی دولت نهم: نظام بانکی ربوی عامل ورشکستگی بانکهاست / مسکن مهر کمترین معوقات ب
سرپرست وزارت اقتصاد و امور دارایی دولت نهم نظام بانکی ربوی عامل ورشکستگی بانکهاست مسکن مهر کمترین معوقات بانکی را دارد سیاسیکاری در پروژه مسکن مهرسرپرست وزارت اقتصاد و امور دارایی دولت نهم گفت در نظامی که بر اساس صُکوک اسلامی عمل میکند ورشکستگی معنایی ندارند و این نظام بااولین دستور رسمی دولت برای جهش تعاون
اولین دستور رسمی دولت برای جهش تعاونتاریخ انتشار يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۱۵ معاون تعاون وزارت کار گفت سازمان مدیریت اختصاص ۳۰ درصد درآمد واگذاریها به بخش تعاون را ابلاغ کرد به گزارش مهر حمید کلانتری درباره سند جدید توسعه تعاون در مسیر دولت گفت برخی از مواردطرح دولت برای تامین مسکن اقشار کمدرآمد
طرح دولت برای تامین مسکن اقشار کمدرآمدتاریخ انتشار دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۰۲ معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت باید برای تامین مسکن اقشار کم درآمد جامعه چارهای بیاندیشد گفت یکی از مهمترین حمایتهای دولت از اقشار کم درآمد باید در بخش مسکن باشد به گزااصلاح قانون استخدامی معلمان در دستور کار مجلس
اصلاح قانون استخدامی معلمان در دستور کار مجلستاریخ انتشار چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۵۰ بررسی استفساریه الحاق دو تبصره به قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در دستور کار مجلس قرار گرفت به گزارش مهر جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلمعاون اول رئیس جمهور ابلاغ کرد: طرح ها و اقدامات دولت برای مقابله با ریزگردها/ تشکیل کارگروه ملی با عضویت 11 د
معاون اول رئیس جمهور ابلاغ کرد طرح ها و اقدامات دولت برای مقابله با ریزگردها تشکیل کارگروه ملی با عضویت 11 دستگاه اجراییهیئت وزیران فهرست طرح ها و اقدامات اجرایی کوتاه مدت پیشگیری و مقابله با آثار زیان بار ریزگردها در سالهای 1394-1393 را تعیین کرد به گزارش خبرگزاری فاراعطای تسهیلات بانکی به بخش کشاورزی باید با حداقل کارمزد باشد
نماینده مجلس اعطای تسهیلات بانکی به بخش کشاورزی باید با حداقل کارمزد باشد میرمرادزهی گفت بخش کشاورزی به اعطای تسهیلات و اعتبارات از سوی بانکهای تخصصی به ویژه بانک کشاورزی احتیاج دارد تا بتواند در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی قدم بردارد هدایت الله میرمرادزهی عضو کمیسیون کشاورز-
اقتصادی
پربازدیدترینها