تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871279765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- یک کارشناس اموراقتصادی: فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی باید اصلاح شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک کارشناس اموراقتصادی: فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی باید اصلاح شود تهران - ایرنا - یک کارشناس امور اقتصادی با اشاره به فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی، گفت: در اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی طبق نظر مقام معظم رهبری محقق نشد و باید فرآیند خصوصی سازی شرکت های دولتی اصلاح شود.


وحید شقاقی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به سابقه اجرای اصل 44 قانون اساسی اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از ابلاغ سیاست های کلی، اصل 44 توسط مقام معظم رهبری در سال 1384 در سال 1386 قوانین خصوصی سازی توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اما آنچه در اجرا در کشور اتفاق افتاد، خصوصی سازی نبود.
به گفته این کارشناس اقتصادی، در خصوصی سازی باید مالکیت و مدیریت همزمان با هم منتقل شوند، اما در روند خصوصی سازی کشور مالکیت منتقل شد اما مدیریت به صورت مستقیم یا غیرمستقیم همچنان دولتی ماند و روح حاکم بر خصوصی سازی عملا انجام نشد.
این اقتصاددان با بیان اینکه در روند خصوصی سازی کشور مفاهیمی چون شبه دولتی و سهام عدالت شکل گرفت، تصریح کرد: این مفاهیم انحرافاتی بودند که شکل گرفتند، مثلا در سهام عدالت مردم سهامدار شدند، اما خود مردم نمی دانستند که سهامدار کدام شرکت هستند و نقشی در مدیریت آن شرکت نیز نداشتند.
شقاقی تاکید کرد: مهمترین بحث در اصل 44، ایجاد رقابت پذیری میان بنگاه ها بود که در بند الف این اصل نیز مطرح شده اما متاسفانه مغفول مانده و تمام تلاش دولت قبل معطوف به بند ج این اصل بود، در حالی که بند ج آن مربوط به واگذاری ها است، ضمن اینکه در بند ب این اصل به نقش تعاونی ها در اقتصاد ملی تاکید شده که متاسفانه به آن هم توجهی نشده است.
شقاقی افزود: آنچه آمار در حوزه واگذاری ها نشان می دهد، تنها بین 5 تا 15 درصد از کل واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی بوده زیرا دولت گذشته به حوزه واگذاری ها با نگاه درآمدی نگاه کرد و حدود 40 درصد از واگذاری ها به صورت رد دیون دولت بود که به توسعه بخش خصوصی نینجامید.
این اقتصاددان با بیان اینکه واگذاری بنگاه های دولتی به بخش خصوصی در دنیا به صورت مذاکره انجام می گیرد، یادآور شد: کشورهای توسعه یافته با روش مذاکره و با قیمت پایین اقدام به واگذاری بنگاه های دولتی خود به بخش خصوصی می کنند، اما مدیریت بخش خصوصی این بنگاه ها متعهد می شود که اشتغال، کیفیت و میزان تولید را بهبود بخشد ولی در کشور ما واگذاری از طریق بورس انجام گرفت و چون قیمت ها به روز و بالا بود، خریداران واقعی پا پیش نگذاشتند.
وی توجه به بندهای دیگر اصل 44 را ماموریت مهم دولت یازدهم دانست و گفت: دولت باید تلاش کند که میزان حضور خود در اقتصاد را افزایش ندهد و فضای کسب و کار را برای حضور بخش خصوصی واقعی آماده شود.
اقتصام(4)1108**1558



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن