واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی: رفع موانع سرمایه گذاری، در گرو هماهنگی دستگاه های دولتی است رشت - ایرنا - معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رفع موانع سرمایه گذاری در کشور بویژه در حوزه گردشگری را در گرو هماهنگی و همدلی مجموعه نهادها و دستگاه های دولتی عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید شیرکوند روز پنجشنبه در نشست ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر استان گیلان در رشت افزود: دستگاه های دولتی در زمینه سرمایه گذاری باید هماهنگ باشند و طبق شعار امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده، باید در بحث سرمایه گذاری با هم همدل شوند.
وی با اشاره به وجود برخی ناهماهنگی ها در دستگاه های دولتی در راستای اجرای طرح های سرمایه گذاری تصریح کرد: موانع بسیاری بر سر راه سرمایه گذاران وجود دارد به نحوی که گاه، یک کارشناس از دستگاه های متعدد مانع روند اجرایی یک پروژه بزرگ می شود.
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به بازدید از پروژه های سرمایه گذاری گردشگری گیلان اظهار کرد: بسیاری از پروژه های گردشگری این استان، سال های سال معطل مانده و سرمایه گذار میان اطلاعات مغشوش، نادرست و گاه وعده های غلط دستگاه های دولتی بلاتکلیف مانده است.
شیرکوند با بد توصیف کردن وضعیت پیشرفت پروژه های سرمایه گذاری گردشگری گیلان افزود: متاسفانه سرمایه گذاران در این استان حمایت نشده اند و برخوردهای سلیقه ای مانع از پیشرفت پروژه های پیش گفته، شده است.
وی ادامه داد: پروژه های گردشگری گیلان از محل صندوق توسعه ملی جذب نداشته این در حالیست که برخی از این پروژه ها، قابلیت بهره مندی از تسهیلات صندوق توسعه ملی را دارند.
معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این نشست، به وضعیت نامطلوب سرمایه گذاری اشاره و بیان کرد: همدلی و همزبانی، سرمایه بزرگی برای توفیق دولت و مردم است.
اسدالله درویش امیری ادامه داد: باید بخش خصوصی را به سمت سرمایه گذاری در فراهم کردن مکان های اقامتی ارزان قیمت سوق داد.
ناظر عالی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، برنامه ریزی و نظارت در نوروز امسال را نسبت به سال های گذشته به مراتب بهتر و مناسب تر ارزیابی و اضافه کرد: این موضوع به دلیل برگزاری مداوم نشست ها و جلسات متعدد مربوط به سفر طی سال گذشته است.
درویش امیری فعالیت ستاد خدمات سفر گیلان را نسبت به استان هایی که تاکنون مورد بازدید قرار گرفته؛ دقیق تر ، منظم تر و با برنامه ریزی بهتر توصیف کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز در این نشست، مهمترین دغدغه استان در بحث گردشگری را پروژه های نیمه تمام گردشگری عنوان و از آنها به عنوان حلقه مفقوده توسعه این حوزه در استان یاد کرد.
رضا علیزاده افزود: کمبود هتل های با کیفیت در گیلان حس می شود از این رو، مهمترین اولویت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام در این بخش است.
وی ادامه داد: متاسفانه پروژه های گردشگری گیلان سهمی از محل صندوق توسعه ملی نداشته اند این درحالیست که میزان اعتبار درخواستی از این محل، 140 میلیارد تومان بوده است.
علیزاده آخرین آمار اقامت گردشگران نوروزی در گیلان طی دور نخست تعطیلات را بیش از دو میلیون و 400 هزار نفر شب اقامت عنوان کرد.
نشست ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر استان گیلان ، روز پنجشنبه با حضور ناظران عالی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور در رشت برگزار شد.
دوم فروردین ماه جاری نیز سمیع الله حسینی مکارم ناظر عالی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از وضعیت خدمات رسانی به گردشگران گیلان بازدید کردند.
75 هتل، 21 هتل آپارتمان، 67 مجتمع گردشگری، 45 مهمانپذیر، 802 مسافرکاشانه، 209 واحد پذیرایی بین راهی و سفره خانه سنتی و 52 دفتر خدمات مسافرتی در طرح نوروزی گیلان فعال است.ک/2
1881 / 2007
06/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]