محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827156521
بخش اعظمی از کسری گاز کشور جبران شد
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بزرگترین رویدادی در تاریخ صنعت نفت
بخش اعظمی از کسری گاز کشور جبران شد
قسمت اعظم کسری گاز سال گذشته با توجه به اضافه شدن حدود ۱۲۰ میلیون متر مکعب گاز به شبکه سراسری، جبران شد به طوری که سال گذشته و سالجاری ٢٠٠ میلیون مترمکعب گاز به ظرفیت تولید کشور افزوده میشود که سهم سال 94 ١٠٠ میلیون مترمکعب گاز در روز است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ شرکت ملی نفت ایران با بهره برداری از 100 میلیون مترمکعب گاز تعهد شده تا پایان سال جاری و تحقق تولید 20 میلیون متر مکعب گاز از فازهای 15 و 16 و 12 در مجموع از شهریور ماه سال 1392 تا پایان امسال 120میلیون متر مکعب گاز از دریا و با 140 میلیون متر مکعب ظرفیت پالایش در پارس جنوبی به بهره برداری می رسد.
ثبت رکورد تاریخی راه اندازی همزمان 7 سکو در پارس جنوبی سال گذشته
شرکت ملی نفت ایران توانست با مدیریت دقیق و کار آمد چند سکو را به طور همزمان راه اندازی کند تا رکورد جدیدی دیگری در تاریخ صنعت نفت به ثبت برساند.
راه اندازی 7 سکو (3سکو از فاز 12 و 4سکو از فازهای 15 تا 18 پارس جنوبی) تا پایان سال به طور همزمان در پارس جنوبی در تاریخ صنعت نفت بی نظیر است که با تغییر رویکرد مدیریت و با تمرکز بر فازهای اولویت دار محقق شد.
بیسابقهترین برنامه راهاندازی و فعالیت دریایی و خشکی امسال در پارسجنوبی در حال انجام است و سکوهای متعدد در حال راهاندازی در دریا هستند و طی امسال و سال آینده ٢٠٠ میلیون مترمکعب گاز به ظرفیت تولید کشور افزوده میشود که سهم سال ٩٣ و ٩٤ هر کدام ١٠٠ میلیون مترمکعب گاز در روز است.
جبران بخش اعظم کسری گاز کشور
حدود 96 درصد جمعیت شهری و 60 درصد از جمعیت روستایی کشور از گاز طبیعی استفاده میکنند و هم اکنون سهم گاز در سبد انرژی کشور حدود 70 درصد است.
سال گذشته در کمترین دمای زمستان حدود ۱۶۰ میلیون متر مکعب کسری گاز وجود داشت، که خوشبختانه امسال با وارد شدن تولیدات فازهای ۱۲، ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی با کمبود انرژی قابل ملاحظه ای مواجه نخواهیم بود و این حاصل تلاش همکاران مختلف در صنعت نفت است.
بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، امسال با توجه به اضافه شدن حدود ۱۲۰ میلیون متر مکعب گاز به شبکه سراسری، قسمت اعظم کسری گاز سال گذشته جبران می شود.
با توجه به افزایش تولید گاز در کشور که بیشتر از پارس جنوبی صورت گرفته است تا کنون سوخت نیروگاه ها قطع نشده است و این در حالی است که سال گذشته به دلیل افزایش سرما و کمبود، گاز بیش از 20 نیروگاه گازی قطع و حدود 50 روز نیز گاز پتروشیمی ها قطع شد که متحمل خسارات زیادی شد.
بر این اساس فرق زمستان امسال با زمستان سال ۹۲ در این است که امسال میزان محدودیت گازرسانی به نیروگاهها، صنایع و جایگاههای CNG کمتر از سال ۹۲ خواهد بود و در سال ۹۳ با ورود گاز استحصالی از فازهای اولویتدار پارس جنوبی به شبکه گازرسانی کشور به احتمال قوی هیچ محدودیتی در گازرسانی نخواهیم داشت.
رفع مشکل افت فشار گاز با تقویت شاهراه های اصلی خطوط لوله در پارس جنوبی
امسال با تقویت شاهراه های اصلی خطوط لوله انتقال گاز در پارس جنوبی دیگر شاهد افت فشار نخواهیم بود و مشکلی در مورد اضافه شدن حجم گاز پیش بینی شده به این خطوط پیش نخواهد آمد.
با توجه به افزایش حجم گاز و تقویت شاهراه اصلی خطوط لوله، صادرات بدون نوسان به کشورهای مقصد انجام می شود و این در حالی است که سال های گذشته به دلیل افت فشار در خطوط لوله مجبور به پرداخت خسارت می شدیم .
توسعهای از جنس عزم ملی و مدیریت جهادی
شاخص ترین رویداد دولت یازدهم درپارس جنوبی شکل دادن سیستم مدیریت جدید و تفکیک مسئولیت ها و ایجاد ارتباط ساختاری، مقرراتی و قراردادی بین کارفرما و پیمانکار و با هدف و اولویت تولید محوری و شفاف سازی سیستم مالی پروژه ها از اتفاقات شاخص بوده است.
پارس جنوبی در شرایط کنونی افزون بر تولید ۵۰ درصد گاز مصرفی کشور، گاز مورد نیاز تزریق به چاه های نفتی استان خوزستان (به منظور افزایش برداشت از چاه های نفتی و ذخیره سازی گاز برای مصارف نسل های آتی) را تامین می کند و به طور مستمر، محصولات با ارزشی نیز به بازارهای جهانی صادر می کند که در تراز بازرگانی کشور بسیار اثرگذار است.
پارس جنوبی کارگاه ساخت فناوری و تکنولوژی های نوین
افزایش سهم مشارکت داخلی در اجرای پروژهها و ساخت صدها قلم کالا و تجهیزات فازهای جدید توسط صنایع داخلی، افزایش ساخت داخل و تولید حدود 65 الی 70 درصد کالا و تجهیزات مورد نیاز طرحها توسط سازندگان داخلی از جمله دستاوردهای توسعه فازهای پارس جنوبی محسوب می شود.
پس از تنگتر شدن عرصه تحریم های بین المللی در پارس جنوبی، بسیاری از تجهیزات پالایشگاه های پارس جنوبی توسط سازندگان و صنعتگران ایرانی ساخته شد و ایران به انحصار سه غول نفتی جهان در طرح توسعه میادین مشترک با دستیابی به تکنولوژی های جدید و بومی سازی فناوری های مورد نیاز پایان داد و برای نخستین بار پیمانکاران داخلی در زنجیره طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی مخازن LPG در پروژههای پارس جنوبی به خودکفایی کامل دست یافته اند.
همزمان با افزایش تحریم ها، بومی سازی تکنولوژی جدید گازی در حالی محقق شد که سازندگان و پیمانکاران صنعت فراساحل کشور نیز توانستند به فناوری ایرانی در طراحی، مهندسی، ساخت، نصب، راه اندازی و بهره برداری سکوهای گاز ترش در خلیج فارس دست یابند.
سازندگان و صنعتگران داخلی برای نخستین بار به دانش فنی ساخت تجهیزات شیرین سازی گاز ترش دست یابند و بدین ترتیب ایران در جمع ۵ کشور سازنده این تجهیزات در جهان قرار گرفت.
هم اکنون در هر یک از پالایشگاه های جدید گاز پارس جنوبی بین ۷۵ تا ۹۲ برج شیرین سازی گاز ترش (متانایزر) مورد استفاده قرار میگیرد که با تولید داخلی این تجهیزات توسط سازندگان داخلی به ازای ساخت هر پالایشگاه حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون یورو صرفه جویی ارزی حاصل می شود. این برج ها شیرین سازی و تفکیک ترکیبات مفید گاز از گاز ترش را در میدان مشترک پارس جنوبی انجام می دهند.
شکل گیری انقلاب عظیم صنعتی کشور با توسعه پارس جنوبی
برخورداری از دومین رتبه در میان کشورهای دارنده ذخایر گاز طبیعی، این حامل انرژی را به عمده ترین سوخت مزیت دار کشور تبدیل کرده است. افزون بر اینکه جایگزینی این حامل انرژی با فرآورده های نفتی به لحاظ فنی امکان پذیر بوده و به لحاظ اقتصادی نیز صرفه های اقتصادی قابل ملاحظه ای را برای کشور به همراه دارد.
با توچه به اینکه انرژی از مهم ترین زیرساخت های مورد نیاز برای استقرار و تداوم فعالیت واحدهای صنعتی محسوب می شود، توسعه فازهای پارس جنوبی روند صنعتی شدن اقتصاد ملی را تسریع می کند و گاز سر چشمه شکل گیری و فعالیت بسیاری از صنایع دیگر خواهد بود. افزون بر این، گاز طبیعی به خودی خود به عنوان خوراک بسیاری از فرآیندهای پتروشیمی، دارای کاربردهای متنوع و مختلفی است.
با تامین خوراک اولیه مورد نیاز صنعت پتروشیمی از میدان گازی پارس جنوبی، ایران به یکی از بزرگ ترین نقش آفرینان بازار بین المللی محصولات پتروشیمی طی سال های آینده تبدیل خواهد شد از سوی دیگر به موازات آن، اشتغال زایی ایجاد می شود.
در واقع توسعه میدان گازی پارس جنوبی، فراهم شدن بستر لازم برای ایجاد و انتقال تکنولوژی های ذیقیمت بخش بالادستی در صنعت ملی نفت است. شکل گیری و فعالیت شرکت های پیمانکار داخلی و تجارب ارزشمندی که از رهگذر فعالیت در پروژه توسعه بزرگ ترین میدان مستقل گازی جهان عاید این شرکت ها شده است و سرمایه تجربی بی نظیری را به صنعت نفت ایران تزریق کرده است که می توان آن را انقلابی عظیم در رشد صنعت نفت کشورمان قلمداد کرد.
تولید گاز مورد نیاز برای تزریق به آن دسته از مخازن نفتی کشور که دوره بلوغ خود را طی می کنند، از دیگر مزایای بهره برداری از میدان گازی پارس جنوبی است. اهمیت این کاربرد به حدی است که برخی کارشناسان این طرح ها را در مقایسه با طرح های صادرات گاز، دارای اولویت ویژه قلمداد کرده اند.
تولید مقادیر قابل توجهی اتان، گاز مایع، میعانات گازی گوگرد و گاز طبیعی از میدان گازی پارس جنوبی، توسط پالایشگاه های احداث شده در منطقه پارس، می تواند به عنوان یکی از عوامل رشد و توسعه صنایع پتروشیمی در کشور نقش ایفا کند.
رفع کمبود اتان مجتمع های پتروشیمی با تولیدات پارس جنوبی
با راه اندازی و نصب کامل سامانه های تفکیک کننده اتان در فازهای پارس جنوبی کمبود اتان مجتمع های پتروشیمی کشور جبران می شود و با کامل شدن فازهای پارس جنوبی 4 میلیون تن اتان در سال قابل وصول خواهد بود که اتان به طور کامل و دیگر موارد بر اساس نیاز در اختیار صنعت پتروشیمی قرار میگیرد.
دسترسی به اتان به عنوان خوراک پتروشیمی در تحکیم وضع رقابتی ایران برای تولید محصولات پتروشیمی نقش اساسی دارد.
بر اساس این گزارش، با بهرهبرداری از بخش هایی از طرح توسعه فاز ۱۲، ۱۵ تا ۱۸ پارس جنوبی تولید گاز طبیعی ایران طی ۱۰ ماه نخست سال جاری معادل با کل سال ۱۳۹۲ بوده است.
این گزارش حاکیست، میدان گازی پارس جنوبی با فاصله ۱۰۵ کیلومتری از آب های جنوبی ایران، بزرگترین میدان گازی مستقل جهان است که به صورت مشترک بین کشور ایران و قطر قرار دارد. از مجموع ۹۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت این میدان، حدود یک سوم مساحت آن در آب های ایران و مابقی در حوزه کشور قطر قرار دارد.
بر اساس آمار منتشر شده، این میدان گازی حدود ۴۰ تریلیون متر مکعب گاز داشته که بیش از ۲۱ درصد گاز دنیا را شامل می شود.
لذا پیش بینی می شود که ذخایر گاز این بخش از میدان پارس جنوبی بابت سهم ایران معادل ۱۴.۲ تریلیون متر مکعب به همراه ۱۹ میلیارد بشکه میعانات گازی باشد که حدود ۸ درصد از کل گاز دنیا و حدود ۴۷ درصد از ذخایر گاز کشور را به خود اختصاص داده است و یکی از اصلی ترین منابع انرژی کشور به شمار می آید.
چشم انداز شرکت نفت و گاز پارس به عنوان متولی توسعه طرح های میدان گازی پارس جنوبی، تولید روزانه بیش از یک میلیارد متر مکعب گاز طبیعی و یک میلیون بشکه میعانات گازی (در مجموع معادل ۷.۵ میلیون بشکه نفت خام ) است.
بر اساس پیش بینی های صورت گرفته، با توسعه کامل فازهای پارس جنوبی و تحقق راه اندازی ۱۴ پالایشگاه (در مجموع ۲۹ فاز متعارف)، ۶۰۰ میلیون متر مکعب گاز شیرین، ۱۰۰ میلیون متر مکعب گاز ترش، یک میلیون بشکه میعانات گازی و ۵۰۰۰ تن گوگرد در روز، ۱۰.۵ میلیون تن اتان و ۱۲ میلیون تن گاز مایع در سال تولید می شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
فراهم شدن تبدیل زبالههای شهری و خطرناک به انرژی با استفاده از تکنولوژی پلاسما
آغاز عرضه CNG برحسب کیلوگرم در جایگاههای سراسر کشور
گازرسانی به بیش از 2 میلیون خانوار شهری و روستایی/ اختصاص 16 میلیارد دلار اعتبار
واحدهای مجتمع عظیم بنزینسازی پالایشگاه نفت بندرعباس در مدار توليد
۰۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
بیبرنامگی دولت و بیانگیزگی بخش خصوصی برای جمع آوری گاز فلر
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس بیبرنامگی دولت و بیانگیزگی بخش خصوصی برای جمع آوری گاز فلر گازهای همراه فلر سرمایه کشور به شمار میرود و اگر از هدر رفتن آن جلو گیری نشود علاوه بر هدررفت انرژی به آلوده شدن هوای کشور نیز دامن زده ایم بنابراین تا زمانی که دولت برنامهای برای اجرای اییادداشت اقتصادی/ الزامهای توسعه پایدار بخش آب کشور
یادداشت اقتصادی الزامهای توسعه پایدار بخش آب کشورمفهوم توسعه پایدار از اوایل دهه 90 میلادی در مجامع بینالمللی مطرح شد و ریشه توجه به آن ناشی از مخاطرههای زیستمحیطی بود که در اثر توسعه یکجانبه تکنولوژیکی یا فنگرایانه و صرفاً اقتصادی در جهان بهوجود آمد درباره آب هم باید چنیعلاقمندی کشورهای منطقه خلیج فارس برای واردات گاز از ایران/ صادرات گاز به عراق از اردیبهشت ماه کلید میخورد
رمضانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران علاقمندی کشورهای منطقه خلیج فارس برای واردات گاز از ایران صادرات گاز به عراق از اردیبهشت ماه کلید میخورد مدیر امور بین الملل شرکت ملی گاز ایران گفت صادرات گاز به عراق از اردیبهشت ماه آغاز می شود که میزان صادرات حدود 4 میلیون متر مکعب در روزبخش دوم/ مدیر سابق صنایع تکمیلی پتروشیمی مطرح کرد بازی برد- برد ایران با ورود به آبادگری کشورهای منطقه/ وقتی ک
بخش دوم مدیر سابق صنایع تکمیلی پتروشیمی مطرح کردبازی برد- برد ایران با ورود به آبادگری کشورهای منطقه وقتی کشتی چینی غذای مجانی ایران را نپذیرفتمدیر سابق صنایع تکمیلی شرکت ملی پتروشیمی با اشاره به ظرفیت بزرگ فعالیتهای عمرانی در کشورهای پیرامونی و حوزه نفوذ ایران گفت اگر ما بهمدیریت اثربخش در شرکت های آبفا با چالش جدی روبروست/تلاش برای نبود جیره بندی آب در کشور
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مدیریت اثربخش در شرکت های آبفا با چالش جدی روبروست تلاش برای نبود جیره بندی آب در کشور جانباز گفت در موضوع اقتصاد آب تلاش بسیار زیادی انجام شده است اما در موضوع مدیریت اثربخش در شرکتها چالش جدی داریم هنوز قیمت تمام شده پروژهها گران است١٧٠ میلیارد مترمکعب گاز در کشور مصرف شد
در ٣٦٠ روز امسال ١٧٠ میلیارد مترمکعب گاز در کشور مصرف شد بخشهای خانگی تجاری نیروگاهها صنایع عمده و غیر عمده کشور در ٣٦٠ روز امسال ١٧٠ میلیارد و ٦٤٠ میلیون مترمکعب گاز مصرف کرده اند به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی وزارت نفت ناصر ابراهیمی مدیر گازبی برنامگی دولت و بی انگیزگی بخش خصوصی برای جمع آوری گاز فلر
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد بی برنامگی دولت و بی انگیزگی بخش خصوصی برای جمع آوری گاز فلر گازهای همراه فلر سرمایه کشور به شمار می رود و اگر از هدر رفتن آن جلو گیری نشود علاوه بر هدررفت انرژی به آلوده شدن هوای کشور نیز دامن زده ایم بنابراین تا زمانی که دولت برنامه ای برای اجرابرخلاف سیاست اقتصاد مقاومتی؛ معاون وزیر جهاد: ۶ میلیون تن گندم وارد کشور شد/ واردات یک میلیون تن توسط بخش خصوص
برخلاف سیاست اقتصاد مقاومتی معاون وزیر جهاد ۶ میلیون تن گندم وارد کشور شد واردات یک میلیون تن توسط بخش خصوصیمعاون وزیر جهاد کشاورزی گفت از 6 میلیون تن گندم وارداتی در سالجاری حدود یک میلیون تن آن توسط بخش خصوصی تأمین و پرداخت آن به صورت ریالی انجام شده که این عملکرد در مقایالزامهای توسعه پایدار بخش آب کشور
یادداشت مشاور وزیر نیرو به مناسبت روز جهانی آب الزامهای توسعه پایدار بخش آب کشور در سال 93 شرکت مدیریت منابع آب ایران باوجود کاهش بارندگی و تداوم کمآبی با عزم جهادی و مشارکت تمام همکاران طرحهای مدیریتی ویژهای را به اجرا گذارد که ازجمله میتوان به تقویت ساختار مدیریت بههموزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: بخشی از عقبماندگیها در تعیین مزد ۹۴ جبران شد
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بخشی از عقبماندگیها در تعیین مزد ۹۴ جبران شدعلی ربیعی با بیان اینکه حداقل دستمزد سال 94 کارگران متناسب با وضعیت صنعت تولید و خدمات تعیین شده است گفت 3 نظر متفاوت در نشستهای شورای عالی کار طرح شد بنابرایم هنگام تعیین رقم مزد سه شاخص یادشده موافزایش 33 درصدی فروش نفت گاز در بازارچه های مرزی كشور
مدیر عامل شرکت ملی پخش خبر داد افزایش 33 درصدی فروش نفت گاز در بازارچه های مرزی كشور فروش مرزی نفت گاز 11 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد افزایش یافته است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران سیدناصر سجادی با بیانبخش آب کشور تعطیلپذیر نیست/ فعالیت کشیکهای نوروزی برای تامین آب کشور
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا بخش آب کشور تعطیلپذیر نیست فعالیت کشیکهای نوروزی برای تامین آب کشور یادمان نرود که ما کشور کمآب هستیم و نوسانهای بارش و روانآب همیشه در سرزمین ما بوده است بنابراین رفتار ما باید منطبق بر این طبیعت باشد و حتما باید در مصرف آب و منابع کشوررئیس جمهور ایران در سفر به ترکمنستان تاکید کرد آمادگی ایران برای ترانزیت نفت و گاز ترکمنستان/تبادلات تجاری دو
رئیس جمهور ایران در سفر به ترکمنستان تاکید کردآمادگی ایران برای ترانزیت نفت و گاز ترکمنستان تبادلات تجاری دو کشور به 10 میلیون تن میرسدرسانههای روسی اعلام کردند رئیس جمهور ایران در سفر به ترکمنستان بر آمادگی ایران برای ترانزیت نفت و گاز و برق ترکمنستان از طریق خاک خود به دیگرافزایش 20 درصدی تولید گاز کشور در سال 93
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران افزایش 20 درصدی تولید گاز کشور در سال 93 خبرگزاری پانا مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت میزان تولید گاز در سال جاری نسبت به سال 92 حدود 20 درصد افزایش داشته است ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ اسفند ساعت 10 32 به گزارش خبرگزاری پانا منوچهر طاهری با بیانتحقق 12 درصدی افزایش انتقال گاز در کشور
تحقق 12 درصدی افزایش انتقال گاز در کشور خبرگزاری پانا انتقال گاز مناطق دهگانه عملیات انتقال گاز در 11ماه منتهی به بهمن امسال 12 درصد افزایش یافته است ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ اسفند ساعت 15 59 به گزارش پانا مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران در بازدید از تاسیسات منطقه چهار انتقال گاز و نشهند برای جبران کسری تجاری با چین به بخش خدمات تکیه می کند
هند برای جبران کسری تجاری با چین به بخش خدمات تکیه می کند دهلی نو - ایرنا - کسری تجاری 36 میلیارد دلاری هند با چین در سال گذشته باعث شده که این کشور برای جبران تراز منفی با چین به بخش خدمات توجه ویژه ای کند به گزارش ایرنا وزارت تجارت و صنعت هند درنظر دارد برای جبران این کسری دربخش معدن کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی مزیت دارد
مدیرکل دفتر صنایع معدنی بخش معدن کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی مزیت دارد مدیرکل دفتر صنایع معدنی گفت مزیتدار بودن صنایع معدنی نسبت به سایر صنایع از جمله وجود مواد اولیه مورد نیاز آن اهداف اقتصاد مقاومتی را تامین میکند سید محمد فاطمیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرن-
اقتصادی
پربازدیدترینها