محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827033366
پیشبینی آخوندی از گرانی مسکن/ وام مسکن در سال ۹۴ افزایش مییابد
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
پیشبینی آخوندی از گرانی مسکن/ وام مسکن در سال ۹۴ افزایش مییابد وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تورم مسکن در سال ۹۴ بیش از تورم سالانه نخواهد بود، گفت: اولین اقدام در سال ۹۴ این است که سوداگری را از بخش مسکن خارج کنیم، چراکه بسیاری از مردم قربانی دلالی میشوند.
به گزارش فرهنگ نیوز ، عباس آخوندی با حضور در برنامه اقتصاد ایران، ویژه نوروز، با اشاره به دغدغه مردم در حوزه مسکن و چشمانداز وضعیت مسکن در سال ۹۴ گفت: در سال جاری دو اتفاق در حوزه مسکن باید در کشور رخ دهد که البته بخش عمدهای از برنامهریزی آن در سال ۹۳ انجام شده است.
وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه اولین اقدام این است که باید بتوانیم سوداگری را از بخش مسکن خارج کنیم، گفت: بسیاری از مردم قربانی فعل و انفعالات سوداگری بخش مسکن میشوند و مشاهده میکنند قیمت مسکن طی یک سال ۴۰، ۵۰ و بعضا تا ۶۰ درصد افزایش مییابد؛ البته ممکن است این افزایش قابل توجه برای مالک بسیار خوشحال کننده باشد اما برای خریدار یا مالکانی که در نظر دارند ملک خود را تبدیل به احسن کنند این افزایش قیمت خوشایند نیست.
وی تصریح کرد: بنابراین اینکه مسکن تبدیل به یک کالای سرمایهای واقعی شود و بتواند بخشی از نیاز واقعی انسانها را برطرف کند و از وضعیت سوداگری کاذب مانند سوداگری که زمانی در سکه و ارز وجود داشت خارج شود اقدام بسیار مهمی است. لازمه این اقدام این بود که یک انضباط شهری ایجاد کنیم و از تراکم فروشی و شهر فروشی که متاسفانه در ایران باب شده بود جلوگیری کنیم.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: خوشبختانه در سال ۹۳ تا حدی موفق شدیم انضباط شهری را ایجاد کنیم البته توفیق این اقدام نیازمند مشارکت اجتماعی است و مردم باید بر این کار به شدت نظارت داشته باشند تا زمینها با کاربریهای قانونی بهرهبرداری شود و مورد خرید و فروش دلالان قرار نگیرد البته بسیاری از شهرداریها به این بیانضباطی دامن میزدند که در سال گذشته خوشبختانه سیاست انضباط شهری به شدت پیگیری شد.
وی با بیان اینکه با ابزارهای نظارتی در سال گذشته میزان تورم بخش مسکن کمتر از میانگین تورم ملی بود، افزود: در واقع تورم ۵۸ درصدی سال ۸۵ که وحشتناک بود و خانهدار شدن را تبدیل به رویا کرده بود متوقف شد و باید کاری میکردیم که این حباب شکسته شود.
آخوندی ادامه داد: قیمتها بیهوده و بدون هیچ دلیل و با سفته بازی افزایش مییافت؛ شخصی زمینی با قیمت ۲ میلیون تومان خریداری میکرد و بدون ایجاد ارزش افزوده و زحمتی آن را به قیمت ۵ میلیون تومان به فروش میرساند؛ بنابراین سفته بازی سهم مهلک بازار مسکن است. بازار مسکن مانند هر صنعت دیگری باید یک سود منطقی داشته باشد نه با سفته بازی عدهای به قیمت بیخانمان شدن تعداد دیگری از ملت ایران سودهای کلان ببرند.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال ۹۴ با تصویب شورای پول و اعتبار به دنبال افزایش سقف تسهیلات مسکن هستیم گفت: با افزایش سقف تسهیلات بافت فرسوده به ۵۰ میلیون تومان سالی ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده نوسازی میشود و در مجموع تا ۶ سال آینده یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد در بافتهای فرسوده بهسازی و نوسازی میشوند.
آخوندی گفت: همچنین با همکاری سازمان تامین اجتماعی برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، بهزیستی و کمیته امداد سالی ۱۲۵ هزار واحد ساخته میشود تا از این طریق بیش از ۶۰ درصد تقاضای بازار را ساماندهی کنیم.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در سال جاری به هیچ وجه تورم بخش مسکن بیش از تورم میانگین سالانه نخواهد بود گفت: اگر بتوانیم بازار سوداگری را کنترل کنیم ساخت این واحدها منجر به رشد تولید میشود.
به گفته آخوندی، یکی از مشکلاتی که به طور جدی طی سالهای اخیر اقتصاد کشور با آن مواجه شد، ناکارآمدی حوزه پولی و مالی کشور بود که البته شاید گفته شود این موضوع چه ارتباطی با حوزه راه و شهرسازی دارد؛ اما واقعیت این است که پول مانند خون در رگهای آدمی، در اقتصاد جریان دارد و تا زمانی که نظام مالی کشور دچار سوء عملکردهای بنیادی میشود نمیتوان انتظار داشت مسکن، صنعت، پتروشیمی و سایر بخشهای اقتصادی به خوبی فعالیت کند.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه اصلی ترین مسئله اقتصاد ایران ناکارآمدی نظام پولی، بانکی و مالی است که از اواخر دهه ۸۰ دچار مشکلات بسیاری شد و ساماندهی آن نیز بسیار زمان بر است، افزود: زمانی غرب در سال ۲۰۰۷ با مشکلات بحران مالی مواجه شد که اکنون بعد از گذشت ۸ سال که در سال ۲۰۱۵ قرار داریم هنوز نتوانسته از این بحران مالی خارج شود. ضمن اینکه مشکلات ما از غرب در حوزه مالی بسیار پیچیدهتر است؛ به نظر من اساسا نظام بانکی کشور با یک نوع گرفتاریهای ساختاری از درون مواجه شد که غلبه کردن بر آنها کار بسیار سختی است.
وی تصریح کرد: بزرگترین قدمی که در سال ۹۳ برداشته شد ایجاد انضباط مالی بود به طوریکه میزان مداخلات دولت در بانک کاهش پیدا کرد که گام بزرگی بود. در گذشته اندیشهای به تدریج رایج شده بود گویی که بانک حیات خلوت دولت است و منابع بانکی که سپردههای مردم بود و بانکها امانت دار مردم بودند که باید از این سپردهها به بهترین شکل استفاده میشد و به بهترین پروژهها با کمترین ریسکها اختصاص مییافت.
آخوندی ادامه داد: روند مذکور، کاملا معکوس عمل شد این منابع به پروژههایی با کمترین کارایی و بیشترین ریسک اختصاص داده میشد و هر وقت دولت با کسری بودجه مواجه میشد از خزانه بانکها برداشت میکرد که همه این گونه اقدامات طی چند سال اخیر متوقف و باعث شد بلافاصله نرخ تورم شتابان کشور کنترل شود که اقدام بسیار مهمی بود.
وی تاکید کرد: نحوه تخصیص منابع بانکی نکته بسیار مهمی بود که مطمئن شویم منابع بانکی به پروژههای درست اختصاص پیدا میکند و مداخلات سیاسی و تصمیمات فردی در تخصیص این منابع تاثیری ندارد؛ البته هنوز راه بسیار طولانی را در پیش داریم زیرا به نظر من هنوز بخش قابل توجهی از منابع و داراییهای بانکها، داراییهای سمی هستند و این داراییها نیاز به یک تصفیه جدید در درون دارند چرا که مانند خون مسموم است که خون جدید را نیز مسموم میکند. اینها داراییهایی هستند که در مقابل آن در بانک ارزش واقعی وجود ندارد، البته اراده اصلی برای توقف این روند در دولت بسیار قوی است.
این عضو کابینه یازدهم خاطرنشان کرد: واقعیت این است که وقتی یکسری منابع در اختیار برخی افراد قرار میگیرد که این منابع را از کشور خارج میکنند و در برابر آن دارایی قابل دسترسی برای بانک ایجاد نمیکنند قاعدتا بانک با مطالبهای مواجه میشود که در برابر آن دارایی واقعی وجود ندارد لذا این منابع باید بررسی شوند؛ در مرحله اول میزان این منابع باید کم شود و سپس باید پشتوانههای لازم برای این مطالبات ایجاد شود.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بنابراین بانکها و موسسات مالی ما در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ دچار مشکلات بنیادی شدند؛ البته قبل از آن هم این مشکلات وجود داشت اما به این میزان نبوده است؛ این مشکلات باعث شده قدرت وام دهی و تسهیلات دهی بانکها به اقتصاد نیز به شدت کاهش یابد و لذا سرمایه گذاران در حوزه مسکن، حمل و نقل، صنعت، پتروشیمی و سایر بخشها با مشکل تامین تسهیلات مواجه شدند.
آخوندی درباره میزان تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه در حوزه حمل و نقل گفت: بر اساس این قانون قرار بود تا پایان سال ۹۴ سهم ریل از حمل و نقل مسافر و بار به ۱۸ درصد افزایش یابد در حالی که اکنون سهم ریل از جابجایی مسافر حداکثر ۱۰ و در حوزه بار حدود ۵ درصد است. بنابراین در حوزه ریلی نسبت به برنامه پنجم توسعه بسیار عقب هستیم.
وی افزود: از زمانی که مسئولیت وزارت راه و شهرسازی را بر عهده گرفتم جهت گیریهای خوبی در حوزه حمل و نقل صورت گرفته به طوریکه حمل و نقل ریلی را در صدر برنامههای حمل و نقلی کشور قرار دادیم و اولویت تخصیص منابع ما به این بخش است.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر توسعه حمل و نقل حومهای ریلی ادامه داد: حومه شهرهای بزرگ از نظر حمل و نقل ریلی وضعیت مناسبی ندارد اما در آینده باید حمل و نقل روزانه در حومه شهرها با ریل انجام شود.
آخوندی تصریح کرد: در کلانشهر تهران روزانه ۱۲۰ هزار خودرو بین تهران و کرج و در مسیر تهران قم روزانه حدود ۵۲ هزار خودرو در حال تردد است که میزان کمی نیست. بخش عمدهای از این تردد قابل انتقال به ریل است که ایمنتر و ارزانتر است و همچنین به میزان قابل توجهی در مصرف انرژی صرفه جویی میشود.
وی با با بیان اینکه ناوگان ریلی کشور در بخش مسافری بسیار پیر است گفت: حدود ۲۶۰۰ واگن مسافری در کشور فعال است که تقریبا ۲۰۰۰ واگن از این تعداد قابل قبول است و بیش از ۶۰۰ واگن رضایت بخش نیست و طی چند سال آینده باید بیش از ۲۰۰۰ واگن مسافری و بیش از ۵۰ هزار واگن باری به ناوگان ریلی کشور اضافه شود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل هوایی نیز تقریبا بیش از ۴۰ درصد از ناوگان ما زمینگیر است، گفت: در حال حاضر با ۶۰ درصد ناوگان موجود که ناوگان پیر و فرسودهای هستند در حال خدمترسانی هستیم بنابر این این بخش هم دارای مشکلات جدی است.
وی افزود: در حوزه حمل و نقل هوایی به منظور پاسخگویی به میزان تقاضا حداقل ناوگان موجود باید سه برابر شود و ناوگان فعلی فاصله زیادی تا میزان تقاضای موجود دارد بنابراین توسعه ناوگان بسیار مهم است؛ ضمن اینکه سرمایه گذاری در بخش ناوگان هوایی بسیار گران قیمت است به طوریکه میانگین قیمت یک هواپیمای ایرباس ۳۰۰ نو بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون دلار است.
آخوندی ادامه داد: بنابراین سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل هوایی منابع بسیاری میخواهد؛ البته در حال بررسی مدلهای فاینانس و روشهای تامین مالی جدید هستیم تا بتوانیم از منابع بینالمللی برای سرمایهگذاری در بخش هوایی استفاده کنیم.
این عضو کابینه یازدهم گفت: البته فرودگاههای کشور هم باید تجهیز شوند؛ در حال حاضر حدود ۵۹ فرودگاه در کشور داریم که فقط حدود ۸ فرودگاه اقتصادی هستند و سایر فرودگاهها به دلیل پروازهای کم و محدودیت ناوگان اقتصادی نیستند که اگر تعداد ناوگان را افزایش دهیم میتوانیم از ظرفیت این فردگاهها استفاده بیشتری کنیم.
وزیر راه و شهرسازی درباره دو فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره) و مهرآباد نیز گفت: ظرفیت اعزام و پذیرش مسافر در این فرودگاه سالانه حدود ۵ میلیون نفر مسافر است که حداقل باید به ۳۰ میلیون مسافر برسد. همچنین فرودگاه مهرآباد نیاز به یک نوسازی دارد زیرا باندهای این فرودگاه از بیش از ۴۰ سال گذشته نوسازی نشده ضمن اینکه دسترسی این دو فرودگاه به شهر و اتصال به شبکه مترو نکته بسیار مهمی است.
آخوندی در بخش دیگری از اظهاراتش به برنامههای خود در حوزه بنادر اشاره کرد و با بیان اینکه در بنادر شمالی و سواحل جنوب به ویژه دریای عمان باید اقدامات بسیار جدی و بزرگی انجام شود گفت: در همین راستا در سال گذشته طرح توسعه فاز سه بندر شهید رجایی آغاز شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت فعلی بندر شهید رجایی بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیون تن در سال است گفت: این میزان باید در آینده به ۲۵۰ میلیون تن در سال افزایش یابد.
منبع: مهر
94/1/5 - 10:35 - 2015-3-25 10:35:55
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]
صفحات پیشنهادی
وام مسکن در سال94 افزایش مییابد
پیشبینی آخوندی از گرانی مسکن وام مسکن در سال94 افزایش مییابد وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تورم مسکن در سال ۹۴ بیش از تورم سالانه نخواهد بود گفت اولین اقدام در سال ۹۴ این است که سوداگری را از بخش مسکن خارج کنیم چراکه بسیاری از مردم قربانی دلالی میشوند به گزارش سرویس اقوام مسکن در سال ۹۴ افزایش مییابد
آخوندی وام مسکن در سال ۹۴ افزایش مییابد خبرگزاری پانا وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تورم مسکن در سال ۹۴ بیش از تورم سالانه نخواهد بود گفت اولین اقدام در سال ۹۴ این است که سوداگری را از بخش مسکن خارج کنیم چراکه بسیاری از مردم قربانی دلالی میشوند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۵ فروردينقائم مقام وزیر راه و شهرسازی: پرونده مسکن مهر تا سال 95 بسته می شود/ پرداخت وام 30 میلیونی مسکن مهر از 16 اسفن
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی پرونده مسکن مهر تا سال 95 بسته می شود پرداخت وام 30 میلیونی مسکن مهر از 16 اسفندقائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر با بیان اینکه برنامهریزی شده که تا نیمه سال ۹۵ تا ۹۰ درصد پروژههای مسکن مهر تکمیل و تحویل شود گفت وام 30 میلیونی مسکن مهروزیر راه و مسکن: افزایش قیمت مسکن در سال جدید بیش از تورم نیست/با دلالی مبارزه می کنیم
وزیر راه و مسکن افزایش قیمت مسکن در سال جدید بیش از تورم نیست با دلالی مبارزه می کنیم اقتصاد > مسکن - مهر نوشت اه و شهرسازی با بیان اینکه تورم مسکن در سال ۹۴ بیش از تورم سالانه نخواهد بود گفت اولین اقدام در سال ۹۴ این است که سوداگری را از بخش مسکن خارج کنیم چراکپیشبینی شوک مسکن در سال 96
تا 2 سال دیگر مسکن در رکود است پیشبینی شوک مسکن در سال 96 یک کارشناس اقتصاد مسکن معتقد است نهتنها سال آینده بازار مسکن با رکود همراه است بلکه این رکود تا پایان دو سال آینده ادامهدار خواهد بود و پس از آن شوک قیمتی در بازار مسکن رخ خواهد داد به گزارش سرویس اقتصادی جامپیشبینی دولتمردان از تداوم رکود مسکن در سال آینده
دلایل کاهش ساخت و ساز در کشور پیشبینی دولتمردان از تداوم رکود مسکن در سال آینده شناسهٔ خبر 2512433 جمعه ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۳ اقتصاد > راه و مسکن براساس اعلام عباس آخوندی سال ۹۳ افزایش قیمتی در بخش مسکن رخ نمیدهد اما از آنجاییکه ثبات قیمتها ناشی از رکود در این بخش استمیانگین افزایش حقوقها در سال ۹۴/ حق مسکن جدید کارگران قطعی شد
معاون ربیعی اعلام کرد میانگین افزایش حقوقها در سال ۹۴ حق مسکن جدید کارگران قطعی شد شناسهٔ خبر 2515347 سهشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۵ اقتصاد > کار و تعاون معاون روابط کار وزارت کار با اعلام اینکه میانگین افزایش حقوق افراد با ۱۰ سال سابقه در سال آینده ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان خوبهترین زمان برای افزایش وام مسکن
بهترین زمان برای افزایش وام مسکن عضو هیات مدیره بانک مسکن با بیان اینکه به دلیل رکود حاکم بر بازار مسکن بهترین زمان برای تصویب وام ۶۰ میلیون تومانی امسال یا اوایل سال آینده است گفت اواخر سال آینده یا اوایل سال ۹۵ زمان مناسبی برای افزایش وام مسکن نیست به گزارش فرهنگ نیوز ابوااقتصاد در سالی که گذشت/13 تداوم سنگینی رکود در بازار مسکن؛ از بیسرانجامی وام ۸۰ میلیونی خرید تا نگاه با بافت
اقتصاد در سالی که گذشت 13تداوم سنگینی رکود در بازار مسکن از بیسرانجامی وام ۸۰ میلیونی خرید تا نگاه با بافتهای فرسودهبازار مسکن در سال ۹۳ رکودی سنگین را چه در ساخت و ساز و چه در خرید و فروش متحمل شد در عین حال افزایش سقف وام مسکن مهر خرید و فروش واحدهای این طرح و وام ۵۰ میلیونآغاز پرداخت 50 میلیون تومانی نوسازی بافت های فرسوده/ رونق بازار مسکن در اردیبهشت ماه سال آینده
مسکن درهفتهای که گذشت آغاز پرداخت 50 میلیون تومانی نوسازی بافت های فرسوده رونق بازار مسکن در اردیبهشت ماه سال آینده پرداخت تسهیلات 50میلیون تومانی به متقاضیان و در اولویت قرار گرفتن انبوه سازان برای دریافت تهسیلات از مهم ترین عناوین خبری این هفته به شمار می رود به گزارش خبرنگامعاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به فارس خبر داد کاهش دوره پیشبینی هواشناسی به 12 ساعت در سال 94/افزایش توان
معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به فارس خبر دادکاهش دوره پیشبینی هواشناسی به 12 ساعت در سال 94 افزایش توان پردازشی به 10 برابررئیس سازمان هواشناسی با بیان اینکه برنامهریزی کردهایم دورههای پیشبینی از 24 ساعته به 12 ساعته در سال 94 کاهش یابد گفت از هدفگذاریها ما برای سالکاهش عرضه عامل افزایش قیمت اوراق تسهیلات مسکن
مدیرعامل فرابورس مطرح کرد کاهش عرضه عامل افزایش قیمت اوراق تسهیلات مسکن مدیرعامل فرابورس گفت روندی که در حال حاضر اوراق تسهیلات مسکن طی میکند غیرطبیعی نیست و با توجه به 3 برابر شدن تقاضا و بعضا با محدود شدن عرضه طبیعی است که قیمت اوراق روند افزایشی داشته باشد امیر هامونی در گوام ٨٠ میلیونی مسکن شاید وقتی دیگر
وام ٨٠ میلیونی مسکن شاید وقتی دیگر اوایل سالجاری بود که وزارت راهوشهرسازی با ارایه پیشنهادی به بانک مرکزی خواستار تأمین حداقل نیمی از ارزش یک واحد مسکونی از طریق تسهیلات بانکی شد براساس این پیشنهاد باید وام خرید مسکن به ٨٠میلیون تومان افزایش مییافت تا متقاضیان خرید مسکن بترکود مسکن تا پایان سال 94 ادامه دارد
محمدرضا امینی رکود مسکن تا پایان سال 94 ادامه دارد عضو هیات موسس کانون کارآفرینان توسعهگرا پیشبینی کرد که در سال آینده قیمت مسکن اندکی افزایش خواهد داشت اما در مجموع رکود در کل صنعت ادامه پیدا میکند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به گفته عضو هیات موسس کانون کارآفرینان توس- تداوم رکود بازار مسکن در سال آینده
دولتمردان پیشبینی کردند تداوم رکود بازار مسکن در سال آینده براساس اعلام عباس آخوندی سال ۹۳ افزایش قیمتی در بخش مسکن رخ نمیدهد اما از آنجایی که ثبات قیمتها ناشی از رکود در این بخش است بنابراین بهنظر می رسد رکود بازار مسکن در سال آینده هم ادامه یابد در حالی که گمانهتداوم رکود بازار مسکن در سال آینده |اخبار ایران و جهان
تداوم رکود بازار مسکن در سال آینده براساس اعلام عباس آخوندی سال ۹۳ افزایش قیمتی در بخش مسکن رخ نمیدهد اما از آنجایی که ثبات قیمتها ناشی از رکود در این بخش است بنابراین بهنظر می رسد رکود بازار مسکن در سال آینده هم ادامه یابد کد خبر ۴۸۱۳۱۹ تاریخ انتشار ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰ ۱پیش بینی وضعیت اجاره مسکن در سال 94
پیش بینی وضعیت اجاره مسکن در سال 94 عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران از تثبیت نرخ اجاره بها در سال آینده همزمان با تثبیت نرخ خرید و فروش مسکن خبر داد و اعلام کرد روند تثبیتی نرخ اجاره بها از سه ماهه پایانی سال جاری آغاز شده و تا سال آینده ادامه خواهد یافت آفتاب-
اقتصادی
پربازدیدترینها