واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعطای 64 امان نامه به اشرار نادم در سیستان و بلوچستان زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت که 64 امان نامه از ابتدای امسال تا کنون برای اشرار نادم در استان صادر شده است.
به گزارش ایرنا، علی اوسط هاشمی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان، رویکرد دولت و مسوولان سیستان و بلوچستان را رافت، مهربانی و بازگرداندن مجرمان نادم به دامان جامعه عنوان کرد.
وی افزود: اعضای کمیسیون امان نامه استان روز گذشته در آخرین نشست خود برای 27 نفر از اشرار نادم و فریب خورده امان نامه صادر کردند.
وی اظهار کرد: با توجه به باز بودن آغوش رافت و محبت نظام جمهوری اسلامی برای تمامی هموطنان به ویژه مجرمان، اشرار نادم و پشیمان، از خانواده ها خواست از انگیزه های عاطفی خود برای تشویق افراد شرور و بازگشت آنان به دامن جامعه استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ برنامه ای بدون پیوست فرهنگی و اجتماعی انجام نمی شود، گفت: کمک به کاهش منازعات قبیله ای و طایفه ای با روش های نرم فرهنگی و تمرکز بر مشترکات فرهنگی از مهمترین برنامه های اجرایی در استان است.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به این رویکرد امسال 50 مراسم صلح و سازش طایفه ای با تلاش دستگاههای عضو شورای تامین و همکاری سران طوایف، افراد تحصیل کرده و تشکل های مردم نهاد در نقاط مختلف استان برگزار شد.
وی در بخش دیگری اظهار کرد: 25 درصد از نقاط جمعیتی سیستان و بلوچستان محروم از شبکه دیجیتال تلویزیونی هستند که با برنامه ریزی های صورت گرفته تا سال آینده این مناطق نیز دارای پوشش دهی دیجیتال خواهند شد.
وی با بیان اینکه در اعتبارات تملک و دارایی سعی بر پشتیبانی از نهادهای فرهنگی است، گفت: همچنین در راستای برنامه های فرهنگی، سال آینده نخستین نشست ملی با حضور نمایندگان ارشد فرهنگی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سیستان و بلوچستان برگزار می شود.
هاشمی با اشاره به نگاه ویژه دولت به توسعه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: اختصاص چهار منبع مالی برای اجرای پروژه گاز، فراهم شدن شرایط پهلوگیری کشتی های 66 هزار تنی در بندر چابهار، بهبود روند ساخت شبکه ریلی و ابلاغ تامین 50 هزار تن گوشت قرمز کشور از این استان از جمله موارد است.
وی با بیان اینکه در زمینه روابط با کشور پاکستان تاکید بر حفظ منافع ملی و استفاده از ظرفیت های دو طرف است، گفت: در این راستا فروردین سال 94 گروه تجاری این کشور به منظور نشست با مجموعه اتاق بازرگانی به این استان سفر می کند.
وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان فاقد سند راهبردی در زمینه روابط با کشورهای همسایه است افزود: مصوب شده سند راهبردی در زمینه سطح روابط با کشورهای همسایه تنظیم شود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: چاره جویی برای رفع معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد در اولویت است و بر این اساس ساخت مراکز مختلف ترک اعتیاد و بازپروری معتادان در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: در گذشته در سیستان و بلوچستان روزمرگی به جای برنامه ریزی حاکم بوده و مسوولان توجه عمده خود را معطوف به اجرای پروژه های خرد می کردند، که این امر باعث شده در این استان با داشتن بیشترین طول راههای اصلی، فرعی و روستایی کشور، یک کیلومتر آزاد راه وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: باید بررسی کرد چرا نُرم تصادفات در جهان 11 و در ایران 29 کشته است در صورتی که این سطح در سیستان و بلوچستان 39 کشته است و به همین سبب باید در کنار فعالیت های انتظامی از طریق کارهای فرهنگی برای کاهش این آمار برنامه ریزی شود.
وی در رابطه با عملکرد یک ساله خود در سیستان و بلوچستان گفت: جایگزینی افراد شایسته با سطح علمی بالا در پست های مدیریتی، جوان گرایی، استفاده از نیروهای همسو با برنامه های دولت و بهبود تعامل مدیران با مردم از شاخص ترین اولویت های تیم مدیریتی استان در این مدت به حساب می آید.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: اجرای طرح انتقال آب با لوله به مزارع دشت سیستان، دعوت از تیم اقتصادی بنیاد مستضعفان برای سرمایه گذاری در استان، برنامه ریزی برای ایجاد کارخانه کربنات سدیم، لاستیک سازی، فولاد و اجرای پروژه پتروشیمی از مهمترین فعالیت های یک ساله دولت در استان است.
وی قاچاق سوخت را یکی از معضلات جدی سیستان و بلوچستان دانست و گفت: ایجاد جایگاههای سوخت در اکثر پایانه های مرزی برای فروش قانونمند سوخت از جمله راهکارهای اقتصادی دولت برای حل معضل قاچاق سوخت است.
وی افزود: برای تغییر چهره امنیتی سیستان و بلوچستان در سطح جامعه، رسانه ها باید جهت گیری های خود را در انتشار اخبار منفی از استان تغییر و مثبت اندیشی را مبنای کار خود قرار دهند.
هاشمی با اشاره به اینکه ضریب امنیتی سیستان و بلوچستان در شش ماهه دوم امسال قابل مقایسه با هیچ مقطعی نیست گفت: شناسایی و دستگیری عوامل ناامنی از سال 86 تا 93 در شهرستان های ایرانشهر، سراوان و سرباز و همکاری دولت پاکستان در دستگیری دیگر عوامل گروهک ها در آن کشور در ارتقای ضریب امنیتی بسیار موثر بوده است.
وی گفت: هنوز هم بعضی از ردیف های اعتباری مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان به دلیل بی توجهی دولت های قبلی صفر است و اجرای چند مورد از این مصوبات از جمله بیمارستان کنارک، جاده کنارک - پسابندر و کنارک - جاسک در حال انجام است.
وی افزود: با توجه به اجرای پروژه های کلان در سیستان و بلوچستان باید سرفصل های دانشگاهی و مراکز فنی و حرفه ای بر اساس نیازهای استان شکل گیرد تا در اجرای این پروژه بتوان از نیروهای بومی استفاده کرد.
3042 / 6081 /1596
25/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]