تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846375812




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آقای روحانی ما «ترس» و «وحشت» نمی خواهیم!


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


آقای روحانی ما «ترس» و «وحشت» نمی خواهیم! وبلاگ > عابدین‌پور، ابوالقاسم - اگر قرار بود "ترس و وحشت" در جوامع انسانی جایگاهی داشته باشد،همه یا پیرو "نرون" در روم باستان بودند و یا "چنگیز مغول" در هفتصد سال پیش و یا "هیتلر نازی" در چند دهه قبل. باور های اعتقادی ما حتی کراهت در پذیرش دین را برنمی تابد ،چه برسد به سایر موارد.
دولت جناب روحانی نمی تواند و نباید در برابر عاملان ترس و وحشت سکوت کند و با تمام قدرت باید ریشه ی بداخلاقیها و کج سلیقگی هایی که با روح عدالت منافات دارد و به جامعه القای اضطراب می کند،بخشکاند.

مدتها بود در اذهان عمومی، کلماتی مانند"گروههای خودسر" یا"لباس شخصی ها" به فراموشی سپرده شده بود و می رفت تا با احساس حاکمیت قانون به فرایند محاکمات عادلانه بر اساس عدل و عدالت اسلامی امیدوار شویم که صد البته هنوز هم امیدوار هستیم، چرا که در مسلک و مرام اعتقادی و دینی مان آنقدر شواهد عدالت گرایانه داریم که اندک بد اخلاقی که احتمالا نا آگاهانه و شاید خدای ناکرده عامدانه صورت پذیرد،نمی تواند خورشید درخشان آن همه نیکی و آراستگی را خاموش و تیره  کند. ما منتسب به حکومتی هستیم که رهبرش در برابر دستگاه قضاوت تسلیم است و چون ادله ی کافی ندارد نمی تواند زره جنگیش را از تصاحب کننده ی آن باز ستاند و تن به قضاوت دادگاه می دهد، بدون آنکه خود را فراتر از قانون بداند و انتسابش به شخص پیامبر(ص )را، دستاویز احقاق حق کند. ما منتسب به حکومتی هستیم که خلیفه اش قبل از خوردن پیمانه ای شیر در حالت احتضار به فکر گرسنگی قاتل خود  است که مبادا به او بی حرمتی شود و در صورت شهادتش؛ قصاص پیش بینی شده، بهانه ای برای هتک حرمت قاتل شود. ما در چهار دهه قبل انقلابی را خواستار شدیم تا با انتساب به اسلام،هر کاری در لوای عدالت و محوریت قانون صورت گیرد و هیچ کس به هیچ بهانه ای به خود جرأت تعرض و تجاوز به حریم دیگران را ندهد و دلیلمان گفتار مولایمان علی(ع) است که در خطبه ی جهاد برای پیروان بی درایتش مرگ را آرزو می کند، چرا که در حکومت اسلامی سربازان معاویه به شهر انبار وارد شده و به کسانی که در پناه حکومت اسلامی زندگی میکرده اند تعرض نموده و.... حالا ما را چه شده است که برای هر برداشت شخصی و هر نقد و انتقادی به خود اجازه می دهیم دست به تعرض و زبان به دشنام بگشاییم و با تهدید و ارعاب به دنبال حفظ موازین دینی و اعتقادیمان باشیم؟ مگر چه اتفاقی روی داده است که به جای منطق و استدلال کلامی به خود اجازه می دهیم از ناشایست ترین اقدامات استفاده کنیم و باز معتقد به رعایت اسلام و عامل به شریعت مقدس باشیم؟ مگر امکان دارد  در جنگ صفین امام مومنان در برابر جوانی که در وجود خدا شک دارد زبان به استدلال و مباحثه بگشاید و ما که ادعای پیرویش را داریم در میان خود و مسلمانانِ هم کیش و همراه، از انواع خشونت و بد اخلاقی استفاده کنیم و در درون خرسند باشیم که محافظ دین و قرآن هستیم؟  دولت جناب آقای روحانی به عنوان نهادی که اجرای قوانین را بر عهده دارد موظف به پیگیری عاملان حمله به علی مطهری است .نه به این خاطر که ایشان نماینده ی مردم است؛بلکه به این اعتقاد که در حکومت اسلامی جز قانون و نماینده ی آن _ قوه قضاییه_ کسی حق ندارد برای دیگران اجرای حکم و قضاوت شخصی نماید. اگر قرار است با ترس و وحشت، عده ای خود را میزان عدالت جامعه بدانند، چه تضمینی وجود دارد که آمران این اتفاقات خود در امنیت و آرامش به سر برند؟ اتفاق نظر علمای دینی برای محکومیت چنین رفتاری بهترین نشانه بر محکومیت اینگونه اعمال در جامعه است. شاید کمترین فایده ی مطالعه ی تاریخ در اینگونه موارد آن باشد که هیچگاه زور و ترس و وحشت نتوانسته است در هیچ جامعه ای جایگاه و پایگاه داشته باشد و دیر یا زود منطق عدل و انصاف، جای خشونت و ارعاب را گرفته است.



دوشنبه 25 اسفند 1393 - 07:30:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن