تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830356324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واگذاري مديريت به جاي مالکيت سازمان ها/ لزوم کاهش بودجه شرکت هاي دولتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ اسفند ۱۳۹۳ (۱۰:۲۳ق.ظ)
واگذاري مديريت به جاي مالکيت سازمان ها/ لزوم کاهش بودجه شرکت هاي دولتي موج - يک کارشناس اقتصادي با بيان اينکه سازمان خصوصي سازي به جاي مالکيت، مديريت را واگذار کند، گفت: اگر دولت بودجه شرکت هاي خود را کاهش دهد، ديگر کسري بودجه نخواهيم داشت.
به گزارش خبرگزاري موج، ابوالقاسم شفيعي با حضور در خبرگزاري موج، در رابطه با نحوه خصوصي سازي در کشور اظهار کرد: نگاه دنيا به بخش خصوصي نگاه به مديريت آن است نه به سرمايه آن. ممکن است فردي ثروت کلاني را به ارث ببرد اما بايد ديد آيا او مدير قابلي براي مديريت آن ثروت هست يا خير.
وي ادامه داد: در کشور ما باور غلطي که وجود دارد، اين است که پول، پول مي آورد در حالي که اين مطلب اصلا درست نيست، زيرا اگر اينطور بود هيچ فقيري ثروتمند نمي شد.
رئيس هيأت مديره گروه اقتصادي عرش با تاکيد بر نقش انديشه در ايجاد ثروت اذعان داشت: اين انديشه افراد است که پول مي آورد. اگر انديشه نباشد ثروت هم به باد مي رود؛ مانند دولت هاي قبلي که با وجود تمام ثروت و درآمدهاي نفتي که در اختيار داشتند، مردم را فقيرتر کردند.
وي با انتقاد از عملکرد سازمان خصوصي سازي در کشور اظهار کرد: نام سازمان خصوصي اشتباه است. نام اين سازمان در واقع سازمان مزايده فروشي است؛ زيرا براي واگذاري اصلا به صلاحيت افراد توجه نمي کند.
شفيعي با استناد به آمار سازمان خصوصي سازي گفت: از سال 1370 تا 1394 کل واگذاري ها بسيار ناچيز است و رقم واگذاري ها نسبت به آنچه که ايجاد شده قابل قياس نيست و نسبت 2 به 100 است. بخش عمده اي از واگذاري ها به بخش خصوصي هم شامل سهام عدالت مي شود که اين کار هنر نيست، زيرا اين مجاني واگذار کردن است.
رئيس شوراي مشترک بازرگانان ايران و لبنان با تأکيد بر لزوم جداسازي مالکيت از مديريت، اذعان داشت: ما بايد به انديشه و مديريت بخش خصوصي اعتقاد داشته باشيم نه به سرمايه اش. سرمايه بخش خصوصي واقعي ما محدود است و بخش خصوصي توانايي خريد مالکيت را ندارد اما مديريت و انديشه خوبي دارد. خصوصي سازي يعني بهره بري از انديشه و مديريت آحاد مردم ايران. بنابراين بهتر است سازمان خصوصي سازي نحوه بهره وري و اداره را به مزايده بگذارد.
اين فعال اقتصادي تاکيد کرد: در بسياري از صنايع، بهره وري کمي داريم که بخش خصوصي اين توانايي را دارد که با مديريت خود اين بهره وري را افزايش دهد، دولت بايد مديريت را به بخش خصوصي واگذار کند و قسمتي از سودي را که ناشي از اين افزايش بهره وري بدست مي آورد از آن ها بگيرد.
وي در رابطه با علت امتناع دولت از کوچک سازي اقتصاد دولتي بيان کرد: اقتصاد دولتي حياط خلوت آنان است. سازمان خصوصي سازي تا زماني که اين رويه را ادامه دهد، به نتيجه نخواهيد رسيد.
اگر دولت مدعي اقتصاد مقاومتي است بايد از خودش شروع کند
شفيعي در بخش ديگري از سخنان خود به کسري بودجه کشور اشاره کرد و گفت: کميسيون تلفيق فقط به بودجه عمومي توجه مي کند که شامل درآمد ها، هزينه ها و بودجه عمراني است. درحالي که مسئله قابل بحث و توجه، بودجه شرکت هاي دولتي است.
وي با بيان اينکه بودجه شرکت هاي دولتي از سال 70 وارد مصوبه هاي مجلس شده است، تصريح کرد: سال 1370 بودجه شرکت ها ي دولتي حدود 12 هزار ميليارد ريال بوده در حالي که در سال 94 حدود 596 هزار ميليارد تومان رسيده است.
معاون سابق بخش معدني مجتمع اقتصادي کميته امداد امام خميني، افزود: با ملاحظه بودجه ساليانه کشور از سال 70 تا سال 94 ميزان افزايش بودجه شرکت هاي دولتي را در مي يابيم و همچنين ملاحظه مي کنيم که در سال 70 بودجه شرکت هاي دولتي با بودجه عمومي کشور تقريبا برابر بوده است اما هم اکنون اين نسبت تقريبا سه به يک است.
وي با تاکيد بر کاهش بودجه شرکت هاي دولتي، افزود: اين همه يارانه را بزرگنمايي کرده ايم درحالي که اگر دولت بودجه شرکت هاي خود را کاهش دهد، ديگر کسري بودجه اي نخواهيم داشت. همه دولت ها با شعار کوچک کردن روي کار آمدند در حالي که آن را با شکم فربه تر از گذشته تحويل دادند. حال بايد پرسيد اگر شعار دولت کوچک کردن اقتصاد دولتي است پس اين رقم بودجه براي چيست؟
اين کارشناس اقتصادي با انتقاد از مسوولين اظهار کرد: مجلس و دولت اسير کارتابل هستند، در اکثر سال ها پيام مقام رهبري در رابطه با اقتصاد بوده است، اما مي بينيم که در همه اين سال ها عکس اين شعار عمل شده است. بايد اين سوال را از روساي جمهور پرسيد که چرا دولت را کوچک نکرده اند. اگر دولت مدعي اقتصاد مقاومتي است و آن را قبول دارد بايد از خودش شروع کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن