واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۳۴ب.ظ)
رئيس مرکز امور قرآني سازمان اوقاف: هدف اصلي بايد رفتار قرآني باشد/ امروز هزاران نفر مشغول حفظ و قرائت قرآن هستند آيين افتتاحيه هشتمين دوره آموزشي، ارزيابي و انتخاب قاريان و حافظان ممتاز براي اعزام به مسابقات بين المللي در تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين سيد مصطفي حسيني رئيس مرکز امور قرآني سازمان اوقاف با خير مقدم به حافظان، قاريان و اساتيد قرآني اظهار داشت: افرادي که محشور با قرآن هستند در روايات تحت عنوان حافظان قرآن و حامل قرآن ناميده مي شوند، چرا که انس با قرآن دارند.
وي با اشاره به شان و جايگاه حافظان و قاريان قرآن از ديدگاه روايات و احاديث خاطرنشان کرد: در بهشت نيز، بالاترين جايگاه متعلق به اين افراد است.
حجت الاسلام حسيني با استناد به آيات قرآني اظهار داشت: همه تلاش هايي که در زمينه قرآني صورت مي گيرد، اين است که اين افراد تربيت شده و نقش موثرخود را ايفا کنند و در همين راستا در جمهوري اسلامي هدف از فعاليت هاي قرآني اين است که سير و فکر ما قرآني باشد و اين منوط به توجه به قرآن است.
رئيس مرکز امور قرآني متذکر شد: ثواب هاي فراواني در روايات و سيره ائمه در مورد قرائت قرآن با صوت زيبا و ساير روش پسنديده وجود دارد و اين ها جزء مقدمات انس با قرآن است.
وي گفت: ما خداوند را شاکريم که به برکت خون شهدا، انقلاب اسلامي و رهنمودهاي مقام معظم رهبري جريان قرآني به حرکت در آمده است و امروز هزاران نفر حافظ قرآن و صدها هزار نفر نيز در مسير يادگيري قرآن قرار گرفته اند.
حسيني متذکر شد: اگر ما مي خواهيم افرادي را براي يادگيري قرآن تربيت کنيم، در اين مورد بايد اسوه هايي قرآني نيز داشته باشيم.
رئيس مرکز امور قرآني سازمان اوقاف يادآور شد: هيچ مسيري بهتر و مستند تر از قرآن وجود ندارد.
حسيني با اشاره به لزوم تحول و تعالي در برگزاري مسابقات قرآني تاکيد کرد: اين ها ابزار و وسايل لازم و واجبي است که بايد به آنها توجه کنيم، اما؛ هدف اصلي بايد رفتار و اعمال قرآني در ميان ما باشد.
وي گفت: جايگاه قرآن سينه مومن است و قرآن کتاب زندگي هدايت و سعادت است و اگر از افرادي انتظار رفتار قرآني داشته باشيم، آنها همان اهل قرآن و حاملان قرآن هستند.
رئيس مرکز امور قرآني سازمان اوقاف تاکيد کرد: اساتيد و معلمان قرآني علاوه بر اينکه يک هدفي را در اين همايش دنبال مي کنند، بايد آموزه هايي از خود براي نشر و گسترش قرآن داشته باشند.
گفتني است در اين نشست که به مدت سه روز ادامه خواهد داشت، ارزيابي دقيقي از منتخبين در شرکت کنندگان به عمل خواهد آمد.
همچنين در هشتمين دوره آموزش، ارزيابي و انتخاب قاريان و حافظان ممتاز، 12 نفر از اساتيد حفظ و 21 نفر از قاريان برتر در مقطع بزرگسالان و در بخش شکوفه ها حضور دارند.
به گفته دبير اين دوره آموزشي، در اين نشست سه روزه، جلساتي با موضوع نگاهي به مسابقات مطرح بين المللي، کارگاه صوت، صحت حفظ، تجويد، وقف و صحت حفظ برگزار خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]