واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عضو هیات نمایندگان اتاق ایران پیشنهاد داد: ایجاد فضای کسب و کار مطلوب با اتاق بدون « کارت بازرگانی » خبرگزاری پانا : عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر ضرورت حذف کارت های بازرگانی گفت : اگر اقتصاد و بازار تولید رقابتی شود قیمت کالاها کاهش ، کیفیت افزایش یافته و اشتغال رشد کرده و همچنین قاچاق کالا به حداقل رسیده ودر نهایت منجربه رونق اقتصادی در کشور می شود.
۱۳۹۳ جمعه ۱۵ اسفند ساعت 11:17
به گزارش خبرنگاراقتصادی پانا ،عباسعلی قصاعی، در یک نشست خبری به عنوان اولین پیشنهاد دهنده « اتاق بدون کارت بازرگانی » با اشاره به اینکه مراحل بوروکراسی پر پیچ و خم دریافت کارت بازرگانی توسط اعضا به خودی خود از موانع ایجاد فضای کسب و کار مطلوب است،ا ظهارداشت: هرچه تنگناهای قانونی کمتر باشد حرکت اقتصادی روان تر می شود.
وی افزود: در کشورهای پیشرفته ای نظیر آلمان ،کارت بازرگانی برای تجار معنایی ندارد این در حالی است که در ایران اخذ کارت و تمدید سالانه آن یکی از مشکلات عمده برای تجار در ایجاد فضای کسب و کار مناسب است.
قصاعی با انتقاد از رتیه 150 ایران در فضای کسب و کار جهان که در کنار اولین هایی نظبر هنگ کنگ ، تایوان و سنگاپور هیچ نمودی ندارد، اظهارداشت: همه قوانین اقتصادی ما ضد کار و کارگر و قانون مالیات هم ضد تامین عادلانه و منصفانه است و این قوانین به جای روان کردن اقتصاد مردمی صرفا برای اهداف دولت وضع شده اند.
وی با بیان اینکه قوانین کشور از 100 سال پیش راه خطا رفته و کسب دلارهای نفتی که در دوره های مختلف انحصارا به دولت ها اختصاص داده شده، افزود: به همین دلیل ظرفیت های مناسبی برای اقتصاد کشور ایجاد نشد و حتی منجر به گسترش تورم در سال های متوالی و عدم رشد تولید در کشور گردید.
این کاندیدای هشتمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی تهران به ارائه راهکار برای برون رفت از اقتصاد دولتی پرداخت و تاکید کرد: اگر اقتصاد و بازار تولید رقابتی شود قیمت کالاها کاهش ، کیفیت اغزایش یافته و اشتغال رشد کرده و همچنین قاچاق کالا به حداقل رسیده ودر نهایت منجربه رونق اقتصادی در کشور می شود.
به گفته وی ، دولت با توجه به تحریم ها که مشکلات را دو چندان کرده ، شرایط رشد بخش خصوصی را فراهم کند و این مهم تنها با حذف قوانین دست و پاگیر دولتی ، اصلاح قانون اتاق بازرگانی، خط و مشی های اداری، تکریم ارباب رجوع و خروج اتاق از انحصار و نیز عدم الزام صدور کارت بازرگانی صورت می پذیرد.
این فغال بخش خصوصی ضمن اشاره به وجود 160 اتاق بازرگانی در کشور کوچکی نظیر آلمان که نیمی از آنها اتاق های مشترک با کشورهای دیگر است، در خصوص اهداف آتی اعضا برای رسیدن به اتاقی مطلوب تصریح کرد: اتاق شایسته ترین محل نهادهای آموزشی است و منتخبین باید در اولین جلسات، قانون اتاق و بندهایش را اصلاح کنند و با حمایت کل نظام به تصویب مجلس برسانند. همچنین اتاق بازرگانی نه تنها مشاور سه قوه بلکه در دوره جدید به کمیسیون های مختلف مجلس هم مشاوره بدهد.
قصاعی با بیان اینکه کشور بیشتر به کاردان نیازدارد تا کارشناس، در پاسخ به سوالی مبنی بر حضور زنان در اتاق و بخش خصوصی عنوان کرد: 50 درصد جامعه را زنان تشکیل می دهند و زمینه برای رشد زنان کارآفرین فراهم است و اکنون که 15 درصد اقتصاد خصوصی می باشد و توسعه اقتصادی هنوز به وقوع نپیوسته ، نقش زنان در اقتصاد خصوصی کمرنگ تر یوده ولی در اقتصاد رقابتی که با تلاش کار آفرینان در اتاق آینده ایجاد خواهد شد، زنان نیز به جایگاه و سهم شایسته خود در اقتصاد خواهند رسید. اتاق بازرگانی محل کارآموزی عده ای خاص نیست
در ادامه نشست ، فاطمه شعبانی، عضو اتاق بازرگانی ایران با انتقاد از روش فعلی اتاق در خصوص ارائه کارت های بازرگانی اظهارداشت: هزینه ای که اعضا برای دریافت کارت بازرگانی می پردازند باید برای حق عضویت اتاق باشد و تاکید بر روی مشروعیت کارت عضویت باشد تا کارت بازرگانی سبب ورود اجباری اعضا به اتاق نشود.
وی افزود: این تفویض اختیار را اتاق از وزارت صنعت،معدن و تجارت برای ارائه خدمات به اعضا دریافت کرده است ولی به مرور زمان به یک بوروکراسی از نوع دولتی تبدیل شده است.
شعبانی با اعلام اینکه ایران جزو معدود کشورهای جهان است که تجارکارت بازرگانی اجباری دارند، تاکید کرد:شاخص های انتخاب کارت عضویت ، کارآفرینی و بر مبنای ثبت شرکت ها باشد نه متراژ دفتر یا اظهارنامه ها و همچنین انتظارداریم دفاع از حقوق صنفی اعضا اولین کارکرد اتاق آینده باشد.
آموزش و برنامه تحقیق و مطالعه ،ارائه خدمات استاندارد، مشارکت کارآفرینان در زمان مشورت دهی به سه قوه ، دغدغه های مورد نظر وی بود و اعضا که مشتریان اتاق هستند را شایسته ارائه این خدمات عنوان کرد.
این فعال بخش خصوصی در خصوص نقش زنان در اتاق نیز گفت: امیدواریم در اتاق آتی در تمام حوزه ها برای زنان ظرقیت سازی در لایه های پایین تر انجام شود و شاخص های حضور زنان و جوانان تبیین شده و زنان بتوانند وارد هیات نمایندگان نیز بشوند.
به گفته وی اتاق چتری برای همه و محل کارآموزی برای عده ای خاص نیست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]