تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا ... نيّتم را به بهترين نيّت ها و عملم را به بهترين اعمال برسان، خدايا به لطف خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820239450




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش سن ابتلا به پیرگوشی در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کاهش سن ابتلا به پیرگوشی در کشور




یک متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به افزایش شیوع و کاهش سن ابتلا به پیرگوشی در ایران گفت: مردان در قیاس با زنان بیشتر در معرض ابتلا به پیرگوشی هستند.





خبرگزاری فارس: ابراهیم رزم‌پا متخصص گوش و حلق و بینی تصریح کرد: پیرگوشی یک افت شنوایی تدریجی است که با افزایش سن اتفاق می‌افتد و نوعی معمول از کم شنوایی حسی عصبی است که به دنبال اختلال در حلزون یا عصب شنوایی رخ می‌دهد و منجر به اختلال شنوایی دائم می‌شود و اغلب مردم به وجود آن آگاه نیستند.


وی با اشاره به شیوع بیشتر پیرگوشی در مردان در قیاس با زنان افزود: قرار گرفتن در معرض سر و صدای ناخواسته مثل صدای بوق خودروها، فشار خون، افزایش سن، استرس زیاد، مصرف برخی داروها، ارث و قرارداشتن طولانی مدت در معرض سر و صدا از علل پیرگوشی است.


رزم‌پا، دشواری در تشخیص اصوات به ویژه اصوات زیر مثل حرف (س)، تشخیص بهتر صدای مردان از زنان را از نشانه‌های پیرگوشی دانست و گفت: در افراد مبتلا به پیرگوشی فهم مکالمات به ویژه در هنگام وجود سر و صدای زمینه‌ای، مشکل است ضمن اینکه افت شنوایی معمولاً دوطرفه است و ممکن است با وزوز در یک یا دو گوش همراه باشد.


این متخصص گوش و حلق و بینی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از نشانه‌ها ممکن است سرگیجه باشد؛ افراد مبتلا به پیرگوشی معمولاً می‌گویند با وجود شنیدن گفتار در فهمیدن مشکل دارند و همه علائم ذکرشده توانایی‌های فرد را کاهش داده و روی کیفیت زندگی فرد تأثیر می‌گذارد.


وی تصریح کرد: امروزه پیرگوشی در ایران نسبت به گذشته با سرعت بیشتر و در سنین کمتری اتفاق می‌افتد و این در حالی است که میلیون‌ها نفر از مردم به افت شنوایی‌شان اهمیت نمی‌دهند غافل از اینکه ممکن است انزوا، ترس، عصبانیت و اضطراب آنها برخاسته از همین مشکل است.






تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن