واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مقام مسئول در شهرداری تهران؛ برای ایجاد اشتغال به جای تخصیص پول نیاز به "پل" داریم تهران - ایرنا - معاون توانمندسازی و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: برای ایجاد اشتغال بیش از پول نیاز به پل داریم تا بتوان ارکان سخت افزاری، نرم افزاری و مغز افزاری برای ایجاد اشتغال را به یکدیگر متصل کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، رمضان لطفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: ظرفیت های فراوانی در زمینه اشتغالزایی داریم که بالفعل نشده اند.
وی تاکید کرد: در صورتی که بتوانیم پلی میان ظرفیت سخت افزاری، نرم افزاری و مغز افزاری ایجاد کنیم بی تردید می توانیم گامهای زیادی در زمینه ایجاد اشتغال برداریم.
به گفته لطفی، ظرفیت های بالایی در سازمانها، موسسات و دستگاههای اجرایی وجود دارد که باید برای توسعه اشتغال به کار گرفته شوند لذا اگر این امکانات در کنار یکدیگر قرار گیرند ظرفیت بزرگی برای توسعه اشتغال کشور برداشته می شود.
وی با اشاره به وجود برخی از ظرفیت ها، گفت: به طور مثال هم اکنون سوله های زیادی هستند که بلا استفاده مانده و در صورتی که برای توسعه اشتغال به کار گرفته شوند می توانند رونقی در این بخش ایجاد کنند.
وی با اشاره به بخش نرم افزاری امکانات برای توسعه اشتغال نیز اظهار داشت: در زمینه نرم افزاری ظرفیت های قانونی داریم که نظیر امکانات سخت افزاری استفاده نمی شود.
معاون توانمندسازی و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به امکانات مغز افزاری، گفت: نیروی انسانی توانمندی در کشور وجود دارد که نباید مغفول بمانند.
وی ادامه داد: در زمینه استفاده از توانمندی نیروی انسانی دچار خلا هستیم که برای رفع ضروری است مدیران کارآفرین به کار گرفته شوند.
وی درباره تورهای کارآفرینی که توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و همچنین معاونت توانمندسازی و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران که تاکنون در 10 استان کشور برگزار شده است، افزود: برگزاری این نشست ها نشان داده که ظرفیت بالای نیروی انسانی در کشور وجود دارد. افرادی که دارای تخصص و علاقه هستند اما متاسفانه به شکل بهینه از این توانمندی آنها استفاده نشده است. در کشورهای توسعه یافته نیروی انسانی حرف اول و آخر را می زند.
وی تاکید کرد: تسهیلات اولویت چهارم در فرآیند ایجاد اشتغال است، در صورتی که امکانات سخت افزاری، نرم افزاری و مغز افزاری در کنار یکدیگر قرار گیرند حرف های زیادی در موضوع اشتغال می توان ایجاد کرد.
به گفته لطفی، بانک اطلاعات کارآفرینان در مناطق شهری موجود است و در صورتی که این شبکه به یکدیگر متصل شوند می تواند ظرفیت های بالقوه را بالفعل کرد. هم اکنون کارآفرینان در کشور خانواده بزرگی شده اند.
وی معتقد است: اگر نمی توانیم از امکانات کارآفرینی در کشور بدرستی بهره مند شویم به این دلیل است که نتوانسته ایم ظرفیت ها را بدرستی در کنار یکدیگر قرار دهیم.
وی با اشاره به تعاملات معاونت شهرداری تهران با صندوق کارآفرینی امید(مهر رضا)، گفت: با ظرفیت سازی برای ایجاد اشتغال باید به دنبال بازاریابی کارهای تولیدی نیز بود.
به گفته لطفی، در صورتی که ظرفیت ها را بدرستی تعریف کنیم، خطاها کاهش می یابد. در صورتی که به موضوع های اشتغال از سوی کارآفرینان به شکل فرآیند نگاه کنیم می توانیم بسیاری از مشکلات را کاهش دهیم.
وی اظهار داشت: برای ایجاد اشتغال بیشتر بر دادن وام تاکید داریم در صورتی که موضوع های دیگر در ایجاد اشتغال باید بکار گرفته شود.
این مقام مسئول در شهرداری تهران، افزود: در صورتی که کارهای کارآفرینان بخوبی کارشناسی شود با شکست مواجه نخواهد شد.
نظارت، مراقبت و هدایت به شکل تخصصی تا توسعه کسب و کار از جمله مواردی بود که لطفی در فرآیند کارآفرینی به آن اشاره داشت.
وی با اشاره به اینکه در ایجاد اشتغال همواره تک بعدی بوده ایم، گفت: فرآیند اشتغال متعدد است و باید به همه ابعاد آن توجه کرد.
اقتصام(4)9123 **1558
13/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]