واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بازداشت 3135 ایرانی در سراسر جهان
رئیس پلیس بینالملل ناجا با تأکید بر اینکه ما «عبدالستار ریگی» را از سال ۸۸ تحت تعقیب قرار دادیم، گفت: طبق مستنداتی که ما به اینترپل دادیم برای وی اعلان قرمز صادر کردند.
خبرگزاری فارس: رئیس پلیس بینالملل ناجا با تأکید بر اینکه ما «عبدالستار ریگی» را از سال ۸۸ تحت تعقیب قرار دادیم، گفت: طبق مستنداتی که ما به اینترپل دادیم برای وی اعلان قرمز صادر کردند.
سردار رضوانی در ادامه نشست خبری با تأکید بر اینکه از تعداد 135 نفر از افرادی که برای آنها اعلان قرمز صادر شده 14 نفر مصالحه کردند، گفت: 5 نفر از افرادی که تحت تعقیب بودند، استرداد شدند؛ یک نفر هم که کلاهبرداری 12 میلیارد تومانی را از یک شرکت خصوصی داشته از امارات به ایران استرداد شده است ضمن اینکه یک کلاهبردار 200 میلیونی از ارمنستان و یک نفر متهم به قتل از افغانستان هم استرداد شده است.
وی افزود: ما هم یک استردادی به ترکیه داشتیم که مربوط به جرائم مالی بود و دو نفر هم متهم به قتل بودند ضمن اینکه 11 نفر از ایرانیانی که در زندانهای خارج از ایران بودند به کشور منتقل شدند. از این تعداد 6 نفر متهم به قتل بودند.
سردار رضوانی در خصوص سرکرده جیشالعدل که در پاکستان دستگیر شده است، گفت: ما از سال 88 این فرد را مورد تعقیب قرار دادیم؛ عبدالستار ریگی بر اساس آنچه که ما میدانیم پسرعموی ریگی است و طبق مستنداتی که ما به اینترپل دادیم برای وی اعلان قرمز صادر کردند و مدارک استرداد برای پاکستان صادر شده است.
رئیس پلیس بینالملل ناجا با تأکید بر اینکه ما در سال 93، 147 نفر بازداشتی داشتیم که بیشترین جرمشان مواد مخدر بوده است، گفت: از این تعداد 73 نفر مربوط به مواد مخدر، 30 نفر مربوط به اسناد و مدارک هویتی، 13 نفر مربوط به سرقت بودند و بیشتر در کشورهای ترکمنستان، ترکیه، ارمنستان و امارات بودند.
وی با اشاره به اینکه در بحث افراد بازداشت شده نمیتوان گزارش دقیقی ارائه کرد، افزود: بر اساس آخرین آمار ایرانیان بازداشت شده که وزارت امور خارجه در اختیار ما قرار داده، 3 هزار و 135 نفر ایرانی در کشورهای مختلف بازداشت شدهاند.
سردار رضوانی با اشاره به موضوع هواپیمای مالزی گفت: آن دو نفری که تبعه ایرانی بودند با گذرنامه مسروقه وارد آن هواپیما شده بودند، ما گزارشهایی داریم که افراد با گذرنامه کشورهای دگیر اقدام به سفر میکنند اما گرفتار شبکههای قاچاق انسان میشوند.
وی در مورد جرائم اینترنتی اظهار داشت: یکی از روشهای معروف در جرائم اینترنتی، هک کردن ایمیل است، بیشتر این جرائم در هنگ کنگ و چین رخ میدهد، البته یکی از مشکلات این است که در مورد جرائم سایبری و کلاهبرداریهای اینترنتی در هنگ کنگ، شکایت از سوی ما پذیرفته نیست و شاکی باید با سفر به آن کشور طرح شکایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]