محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842242359
آچار به دستانی با درآمد میلیونی
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: براساس آمار سازمان oica (سازمان بینالمللی خودروسازی جهان) طی ٢٠١٣ میلادی در سراسر جهان ٨٧میلیون و ٣٥٤هزار و ٣ دستگاه خودرو تولید شده است.
به گزارش تراز ، این آمار نشان میدهد خودرو در قرن بیستویکم به بخش بسیار مهمی از زندگی انسان تبدیل شده است و البته به واسطه آن رشتههای شغلی مختلفی شامل مهندسان مکانیک، طراحان خودرو، برنامهنویسان رایانه، مهندسان ایمنی خودرو و غیره هم به وجود آمده است. اما شاید یکی از ملموسترین این مشاغل تعمیرکاری خودرو باشد. شغل تعمیرکاران شاخههای متعددی مانند رادیاتورساز، لنتکوب، ترمزساز و عیبیاب خودرو دارد. هرچند که در سراسر جهان مکانیک یا تعمیرکار لزوما به فردی گفته نمیشود که مشکلات خودرو را شناسایی و رفع میکند.
در کشورهایی مانند انگلیس، مالزی و استرالیا مالک خودرو در بازههای زمانی مشخصی خودرویش را برای بازبینی به تعمیرگاه میبرد. به همین دلیل میتوان گفت نگهداری اولیه خودرو بخشی اساسی از فعالیتهای یک مکانیک در کشورهای صنعتی است. اما در کشورهای دیگر افراد فقط وقتی به متخصص مراجعه میکنند که خودرویشان دچار مشکل شده است. همچنین اقدامات پیشگیرانه بخشی اساسی از شغل یک مکانیک است. همراه پیشرفت سریع فناوری، شغل مکانیک نیز از فرآیند مکانیکی صرف فراتر رفته است. از آنجا که خودروهای امروزی دارای رایانه و سیستمهای الکترونیکی پیچیده هستند، مکانیکها باید دانش وسیعتری داشته باشند.
در آمریکا دورههای آموزشی خاصی برای افرادی تدارک دیده شده که خواهان فراگیری چنین مهارتهایی هستند و فرد پس از دریافت گواهینامه مکانیکی خودرو (ASE-automotive certification) میتواند برای استخدام اقدام کند. در کشوری مانند انگلیس مکانیکهایی فعالیت میکنند که به درخواست صاحب خودرو در محل حاضر میشوند و نیازی نیست مالک وسیله نقلیه را به کارگاه آنان ببرد.
دستمزد پایین مکانیکهای ایرانی
این درحالی است که در ایران عملکرد اصلی شغل مکانیکی همان شناسایی نقص خودرو و تعمیر آن محسوب میشود. براساس آخرین آمار سازمان oica (سازمان بینالمللی خودروسازان جهان) در سال ٢٠١٣ ایران ٤٨٨هزار و ٦٩ دستگاه خودرو تولید کرده و براساس آمار سال ٢٠١١ بانک جهانی به ازای هر هزار نفر در ایران ٢٠٠ دستگاه خودرو وجود داشته است. این رقم هرچند به اندازه کشورهای صنعتی مانند آمریکا و استرالیا و موناکو نیست، اما به نسبت بالا محسوب میشود. با وجود چنین آماری و این نکته که مردم ایران تمایل به نگه داشتن خودروهای قدیمی دارند، اهمیت تعمیرکار خودرو مشخص میشود. با وجود آنکه در کشورهای دیگر کارفرما ملزم به بیمه کردن مکانیکهاست اما در ایران تعمیرکاران به سختی میتوانند از پوشش بیمه بهره ببرند و البته متوسط دستمزد یک تعمیرکار خودرو نیز در ایران بسیار پایینتر از همتای خود در آمریکا یا امارات متحده عربی است.
درآمد ٥ تا ١٥میلیون تومانی تعمیرکاران سیار
برخلاف نقاط دیگر دنیا، در ایران اوضاع کمی متفاوت است. «احمد نادری» یکی از استادکاران مکانیک دراینباره به «شهروند» میگوید: تعمیرگاهها در ایران به دودسته تقسیم میشوند؛ تعمیرگاههای آزاد و نمایندگیها. در هر دو این واحدها، سه دسته تعمیرکار یا مکانیک فعالیت میکنند. دسته اول مالک کارگاه یا مستاجر آن است که درآمدهای خیلی بالایی دارند و با توجه به مکان کارگاه در شهر (بالاشهر، مرکز شهر یا قسمتهای جنوبی شهر) دستمزد دریافت میکنند که درآمد ماهانهشان از ١٠ تا ٢٠ یا ٣٠میلیون تومان است.
دسته دوم افرادی هستند که با نام «شاگرد مکانیکی» شناخته میشوند. این افراد با توجه به نوع مهارتشان دستمزد دریافت میکنند که حداقل آن همان ٦٠٩هزار تومان وزارت کارو حداکثر آن ٤ تا ٥ میلیون تومان است. البته تعداد افرادی که بتوانند چنین دستمزد بالایی دریافت کنند، اندک است. علاوه بر این دو گروه، دسته سومی هم وجود دارند. آنها تعمیرکارانی بسیار ماهر هستند که اصول کار را بهطور کامل میدانند و با مالک مکانیکی برحسب درصد کار میکنند. به این معنا که دستمزدی که از مشتری دریافت میکنند، به خودشان تعلق دارد اما درصدی از آن را به صاحب تعمیرگاه میدهند. میزان درآمد این گروه هم از ٥ تا ١٥میلیون است. احمد نادری درباره بیمه تعمیرکاران خودرو میگوید: اغلب مکانیکها به سختی بیمه میشوند و کارفرما تاحد ممکن سعی میکند از پرداخت بیمه سر باز بزند. عدهای هم که بیمه میشوند، براساس حداقل حقوق این پوشش را دریافت میکنند. به گفته این استادکار در ایران اغلب تعمیرکاران خودرو تجربی هستند و آموزش سازمانهای مختلف تأثیری در درآمدشان ندارد، مگر آنکه در کشورهای خارجی دورههای عالی گذرانده باشند.
گرانفروشی در نمایندگیها
اما در نمایندگیهای خودروسازان اوضاع کمی متفاوت است. «رضا اوحدی» مسئول فنی یکی ازتعمیرگاههای رسمی یکی از خودروسازان به «شهروند» میگوید: صاحبان نمایندگیها درآمدهای بسیار بالایی دارند. چون قیمت را شرکت تعیین میکند و مثل تعمیرگاههای آزاد نمیتوانند هر قیمتی را به مشتری بدهند. از آنجا که تمام هزینهها در فاکتور ذکر میشود، قیمت تمامشده بالاتر از حد معمول است. بهعنوان مثال اگر مشتری خواهان تعویض دیسک خودرو باشد، میتواند آن را به بهای پایینی بخرد و با مراجعه به تعمیرگاه آزاد دستمزد کارگر را پرداخت کند. اما در نمایندگیها قیمت دیسک، رقم مشخصی است اجرت حتی باز و بسته کردن و بازدید گیربکس در فاکتور با یک کلمه باز و بسته کردن و بازدید مشخص میشود و درنهایت اجرت تعویض دیسک بهایی بالاتر از تعمیرگاههای آزاد خواهد بود. در نمایندگیهای خودروسازان بیمه کارگران براساس حداقل حقوق پرداخت میشود. تعمیرکارانی که در نمایندگیها آموزش و دوره میبینند، میتوانند دستمزد بالاتری دریافت کنند. البته صاحبان تعمیرگاههای نماینده شرکتهای خودروسازی، تعمیرکاران خود را برای گذراندن دورههای آموزشی معرفی میکنند. دستمزد تعمیرکاران خودرو در نمایندگیها با توجه به نوع تعمیرگاه و شرکت خودروسازی از ٦٠٩هزار تومان تا ٤میلیون تومان برآورد میشود.
دستمزد ١٦,٩٤ دلاری مکانیکها در آمریکا
آمریکا یکی از بزرگترین خودروسازان جهان محسوب میشود که براساس آمار oica، در سال ٢٠١٣ میلادی ٥میلیون و ٩٤٣هزار و ٣٢٩ دستگاه خودرو تولید کرده است. براساس آمار بانک جهانی به ازای هر هزار آمریکایی ٨٠٩ خودرو در این کشور ثبت شده است. بنابراین سرانه مصرف خودرو در این کشور بالاست. طبق اطلاعات وزارت کار آمریکا، افرادی که خواهان فعالیت در این رشته هستند باید پس از اخذ مدرک دیپلم دبیرستان در دورههای عالی ثبتنام کنند. در این کشور مکانیکها بهطور متوسط ١٦,٩٤ دلار در هر ساعت دستمزد میگیرند و متوسط درآمد سالانه یک مکانیک خودرو ٣٦هزار و٦١٠ دلار است. اما وبسایت pay scale که براساس نظرات کاربران ردهبندی شغلی را انجام میدهد، متوسط دستمزد سالانه یک مکانیک را حدود ٢١هزار دلار تخمین میزند. بالاترین دستمزد برای این گروه شغلی در آمریکا سالانه ٥٩هزار دلار است.
براساس اطلاعات این سایت حداکثر دستمزد یک مکانیک به ازای هر ساعت ٢٥.٥٩ دلار است. هزینه اضافهکاری نیز در این کشور حداقل ٨.٩ دلار و پاداش این شغل در سال به ٥١١ دلار تا 28 هزار و 697 دلار میرسد. بیشترین میزان پاداش یک تعمیرکار خودرو در این کشور ٢هزار دلار و ٦هزار دلار تقسیم سود است.
در این حرفه مهمترین عامل تأثیرگذار در دستمزد، شرکت خودروسازی است. بسیاری از تکنسینهای خودرو در نمایندگی شرکتهای بزرگی مانند جنرالموتورز، کرایسلر و فورد فعالیت میکنند. در هر حال مدت زمان فعالیت شغلی و مکان جغرافیایی نیز در میزان دستمزد تأثیرگذار است. البته باید توجه داشت که همه مکانیکها نمیتوانند از مزایای شغلی بهرهمند شوند.
در حقیقت از هر پنج مکانیک دو نفر پوشش بیمه ندارند. همچنین حدود نیمی از مکانیکهای آمریکایی بیمه درمانی دارند (٥٧درصد) و فقط یکسوم آنها از بیمه دندانپزشکی بهره میبرند (٣٨درصد). در این میان مهارتهایی مانند قابلیت تعمیر خودروهای هیبریدی، شناسایی اشکالات الکترونیکی، تعمیر موتور خودرو، تعمیر رایانه و سرویس فنی خودرو در افزایش درآمد فرد موثر است. در این کشور یکدرصد از تعمیرکاران خودرو را زنان تشکیل میدهند.
دورههای آموزشی متعدد در مالزی
مالزی کشوری در جنوبشرقی آسیاست که براساس آخرین آمار oica در سال ٢٠١٣ میلادی ٥٩٦هزار و ١٧٠ دستگاه خودرو تولید کرده است و به ازای هر هزار نفر ٣٦١ خودرو در این کشور وجود دارد. در این کشور که مهد برونسپاری شرکتهای بزرگ است، مشاغل خدماتی طرفداران زیادی دارد. در مالزی هر فرد پس از دریافت دیپلم متوسطه میتواند در حرفه مکانیکی فعال شود. اما آموزشگاههایی هم هستند که پس از گذران دورههای عالی از طرف وزارت منابع انسانی مالزی گواهینامه اعطا میکنند. این گواهینامهها شامل سه سطح میشود که سطح اول شامل مهارتها و تکنیکهای ساده در نگهداری و سرویس خودرو است. سطح دوم کارآموز را برای فعالیتهای تعمیراتی بزرگتر آماده میکند و در سطح سوم کارآموز فعالیتهای کامل و نظارت را میآموزد و همچنین در این دوره با مهارتهای تشخیصی آشنا میشود. براساس اطلاعات کاربران وبسایت pay scale متوسط درآمد یک مکانیک در مالزی سالانه حدود ٦٤٦٢ دلار است که بسیار کمتر از آمریکاست. بیشترین میزان پاداش مکانیکهای مالزیایی نیز ١٩هزار و ٩٠٣ دلار است. کمترین و بیشترین دستمزد فعالان این حرفه در این کشور به ترتیب ٣٩٠٥ و ٩٥هزار و ٢٥٩ دلار در سال است. در مالزی حدود ٥٧درصد از تعمیرکاران خودرو از بیمهدرمانی برخوردارند، اما فقط چهار درصد آنان از بیمه خدمات دندانپزشکی و ١٣درصد از بیمه خدمات بصری بهره میبرند. این درحالی است که ٣٩درصد افراد از خدمات بیمه بیبهرهاند.
درآمد ٢٤١٤ دلاری مکانیکهای هندی
هند نیز کشور بزرگی است که البته یکی از قطبهای خودروسازی جهان محسوب میشود و در سال ٢٠١٣ میلادی سه میلیون و ٨٨٠هزار و ٩٣٨ دستگاه خودرو تولید کرده است و به ازای هر هزار هندی ٤١ خودرو وجود دارد که بسیار کمتر از کشورهای درحال رشد است. بسیاری از شرکتهای بزرگ خودروسازی مانند «ولوو»، «تویوتا»، «جاگوار» و «لندروور» در این کشور واحدهای تولیدی دارند و اکنون با برگزاری دورههای آموزشی مختلف سعی در تربیت تعمیرکارانی زبده دارند. هرچند هند کشور فقیری محسوب میشود اما در سالهای اخیر با افزایش درآمد و تحصیلات مردم، قشر متوسطی در این کشور ظهور کرده که علاقه به خرید خودرو دارند.
اکنون هند دارای کلانشهرهایی با اتوبانهای وسیع است اما هنوز هم بسیاری از مردم از خودروهای قدیمی و «ریکشا»ها (خودروهای سهچرخ) استفاده میکنند. حتی با وجود ظهور خودروهای ارزان این روند همچنان در هند ادامه دارد. متوسط درآمد یک مکانیک هندی حدود ٢٤١٤دلار است و بیشترین میزان پاداش سالانه آنها به ١٨٩٥ دلار میرسد. در هند هم تعمیرات خودرو شغلی مردانه محسوب میشود. در هر حال وضع بیمه تعمیرکاران خودرو در این کشور کمی بهتر از بقیه کشورهای موردبررسی است، بهطوری که ٦٠درصد فعالان این حرفه از بیمهدرمانی برخوردارند
٨٠درصد تعمیرکاران اماراتی بیمه دارند
امارات متحده عربی کشوری کوچک اما ثروتمند در حاشیه خلیجفارس است که درآمدهای سرشار نفتی دارد. به همین دلیل بیشتر مشاغل پرسود در این کشور در صنعت نفت و گاز قرار دارد. از آنجا که امارات کشور کوچکی است، بیشتر به مونتاژ خودرو میپردازد. اما یکی از واردکنندگان خودرو و مخصوصا خودروهای لوکس محسوب میشود. براساس آمار ٢٠٠٧ بانک جهانی دراین کشور به ازای هر هزار نفر ٣١٣ خودرو وجود دارد که رقم کلانی است. در این کشور اغلب کارگران از پوشش کامل بیمه بهره میبرند. متوسط دستمزد سالانه یک تعمیرکار در امارات ١٥هزار و ٩٦٧ دلار است. البته از میزان پاداش سالانه تعمیرکاران خودرو در این کشور آماری در دسترس نیست. ٦٧درصد تعمیرکاران خودرو از بیمهدرمانی و ٢٠درصد از خدمات بیمهدرمانی بصری برخوردارند. این درحالی است که فقط ٢٠درصد آنان از پوشش بیمه بیبهرهاند. در این کشور شرکتهای بزرگ مانند «بیام دبلیو» و «مرسدس بنز» دفاتر خدماتی دارند و عموما تعمیرکارانی با تجربه و سابقه کاری را استخدام میکنند.
منبع: ایسنا
چهارشنبه 13 اسفند 1393 ساعت 13:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
آچاربدستانی با درآمد میلیونی
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۸ براساس آمار سازمان oica سازمان بینالمللی خودروسازی جهان طی ٢٠١٣ میلادی در سراسر جهان ٨٧میلیون و ٣٥٤هزار و ٣ دستگاه خودرو تولید شده است این آمار نشان میدهد خودرو در قرن بیستویکم به بخش بسیار مهمی از زندگی انسان تبدیل شده است و البته به واسطهعضو کمیسیون تلفیق پیشنهاد داد: ملاک حذف یارانه بگیران، درآمد ۵ میلیونی مجموع خانوار باشد
عضو کمیسیون تلفیق پیشنهاد داد ملاک حذف یارانه بگیران درآمد ۵ میلیونی مجموع خانوار باشد اقتصاد > اقتصاد کلان - ایسنا نوشت یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 94 گفت پیشنهاد ما این است که ملاک حذف یارانه نقدی داشتن درآمد 3 تا 5 میلیونی خانوار باشد ایرج ندیمی در گفت&درآمد میلیونی کشتی های حامل مهاجران غیرقانونی به اروپا
درآمد میلیونی کشتی های حامل مهاجران غیرقانونی به اروپا شناسهٔ خبر 2507238 پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۸ بین الملل > اروپا کشتی های حامل مهاجران غیرقانونی برای هر سفر خود از سواحل جنوبی مدیترانه به اروپا تا یک میلیون دلار درآمد کسب می کنند به گزارش خبرگزاری مهر با وجود این کهملاک حذف یارانه بگیران، درآمد 5 میلیونی مجموع خانوار باشد |اخبار ایران و جهان
ملاک حذف یارانه بگیران درآمد 5 میلیونی مجموع خانوار باشد کد خبر ۴۷۷۳۳۲ تاریخ انتشار ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۱ - 21 February 2015 یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 94 گفت پیشنهاد ما این است که ملاک حذف یارانه نقدی داشتن درآمد 3 تا 5 میلیونی خانوار باشد ایرج ندیمی در گفتوگو با ایسجزئیات دخل و خرج ۱۰ ماهه دولت/ ۸۱.۷ درصد درآمد نفت محقق شد
خزانهدار کل کشور اعلام کرد جزئیات دخل و خرج ۱۰ ماهه دولت ۸۱ ۷ درصد درآمد نفت محقق شد شناسهٔ خبر 2506644 چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۳ اقتصاد > اقتصاد ایران خزانه دار کل کشور جزئیات گزارش منابع و مصارف بودجه عمومی کشور طی ۱۰ ماهه ابتدای امسال را اعلام کرد و گفت منابع عمومیدرآمدهای میلیاردی اتاق بازرگانی کجا هزینه میشود؟
درآمدهای میلیاردی اتاق بازرگانی کجا هزینه میشود فقط میزان صادرات 5 شرکت صادراتی برتر کشور که قاعدتا باید عضو اتاق بازرگانی باشند به بیش از 10 میلیارد دلار میرسد حال اگر از این اعضا فقط رقم یک درهزار رقم فروش کالا و خدمات گرفته شود و از سه در هزار درآمد مشمول مالیات آنها صروام ازدواج ۲۰ میلیونی شامل خرید خودرو نمی شود
وام ازدواج ۲۰ میلیونی شامل خرید خودرو نمی شودتاریخ انتشار چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۵۲ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره جزئیات وام ازدواج بر اساس آنچه در لایحه بودجه ۹۴ پیش بینی شده است توضیح داد طبق اعلام عبدالرضا مصری وام ازدواج که قرار است به صورت خرید اقساطی در اختیار زوراهکارهای مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم/۱ شهرستانی: تقویت صنایع مزیتدار و درآمدزایی ارزی لازمه مدیریت اقتصاد د
راهکارهای مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم ۱شهرستانی تقویت صنایع مزیتدار و درآمدزایی ارزی لازمه مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم استعضو انجمن صنایع فولاد سرمایه گذاری در صنایع دارای مزیت رقابتی خصوصی سازی صحیح و تقویت درآمدزایی ارزی در بخش صنعت را لازمه مدیریت اقتصاد کشور در شرایط تحراهکارهای مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم/۳ 5 راهکار عملیاتی برای بهبود اقتصاد در شرایط تحریم/ ظرفیتهای مالیاتی
راهکارهای مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم ۳5 راهکار عملیاتی برای بهبود اقتصاد در شرایط تحریم ظرفیتهای مالیاتی جایگزین درآمد نفت شودانتخاب مدیران شایسته در پستهای کلیدی مقابله با قاچاق کالا برخورد جدی با فراریان مالیاتی اصلاح سودهای بانکی و هدایت نقدینگی به سمت تولیدملی راهکارهاطبق مصوبه مجلس در لایحه بودجه 94 مازاد درآمد اختصاصی دستگاهها به همان نهاد اجرایی اختصاص مییابد
طبق مصوبه مجلس در لایحه بودجه 94مازاد درآمد اختصاصی دستگاهها به همان نهاد اجرایی اختصاص مییابدنمایندگان مجلس در لایحه بودجه 94 مصوب کردند که مازاد درآمد اختصاصی دستگاههای اجرایی حسب مورد به همان دستگاه اجرایی که درآمد را کسب کرده است اختصاص یابد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگ- پتانسیل درآمد صنعت فولاد معادل 2.5 میلیون بشکه نفت است
نایب رییس انجمن سنگ آهن پتانسیل درآمد صنعت فولاد معادل 2 5 میلیون بشکه نفت است تهران - ایرنا - نایب رییس انجمن سنگ آهن گفت هم اکنون چشم انداز تولید فولاد کشور به 55 میلیون تن در نظر گرفته شده که اگر زنجیره ارزش آن نیز اتفاق افتد به طور قطع می تواند درآمدی معادل 2 5 میلیون بشکهدر لایحه بودجه ۹۴ تصویب شد خبر خوش برای بازنشستگان صنعت فولاد/ تأمین مستمری از محل درآمدهای دخانی
در لایحه بودجه ۹۴ تصویب شدخبر خوش برای بازنشستگان صنعت فولاد تأمین مستمری از محل درآمدهای دخانینمایندگان در لایحه بودجه ۹۴ مشکل تأمین مستمری بازنشستگان صنعت فولاد را حل کردند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از نشست علنی مجلس شورای اسلامی نمایندگان ملت در ادامه بررسی جزئ- حسن بیگی: درآمدهای وصولی استان مرکزی 162 درصد افزایش یافت
حسن بیگی درآمدهای وصولی استان مرکزی 162 درصد افزایش یافت اراک-ایرنا-سرپرست استانداری مرکزی گفت درآمدهای وصولی این استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 162 درصد افزایش یافته است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مرکزی شکرالله حسن بیگی روز یکشنبه در نشست کارگروه درآماز سوی خزانه دار کل کشور اعلام شد تحقق ۷۷ درصدی درآمد دولت در سال جاری/گزارش منابع و مصارف بودجه عمومی کشور در
از سوی خزانه دار کل کشور اعلام شدتحقق ۷۷ درصدی درآمد دولت در سال جاری گزارش منابع و مصارف بودجه عمومی کشور در ده ماه سالجاریبه منظور شفافسازی عملکرد مالی دولت و ایفای مسوولیت پاسخگویی عمومی و در راستای اهداف کلان دولت اهم دریافت ها و پرداختهای بودجه عمومی دولت در مقطع ده ماه سراهآهن به واردکنندگان واگن باری تخفیف 100 میلیونی میدهد
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۸ نیاز روزافزون کشور به افزایش توان خطوط ریلی و گسترش نفوذ راهآهن در عرصه حملونقل کشور باعث شده این بخش در مقایسه با بسیاری دیگر از بخشهای اقتصادی ایران به سرمایهگذاریهای گسترده احتیاج داشته باشد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناآخرین وضعیت حذف یارانه پردرآمد ها/ همچنان درحال بررسی
آخرین وضعیت حذف یارانه پردرآمد ها همچنان درحال بررسی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره آخرین وضعیت حذف یارانه پردرآمدها گفت در حال حاضر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در حال بررسی این موضوع است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر علی طیبنیا وزیر امور اقتصادیآیا کاهش یارانههای نقدی در سال آینده، تنها راه افزایش درآمد دولت است؟
آیا کاهش یارانههای نقدی در سال آینده تنها راه افزایش درآمد دولت است بخش اقتصادی الف 4 اسفند 93تاریخ انتشار دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۱۹ دولت به مجلس پیشنهادی را ارایه کرده است که بر مبنای آن در سال ۹۴ الف دوره پرداخت یارانه به جای ۳۰ روز به ۳۵ روز تغییر پیدا می کند در نت-
اقتصادی
پربازدیدترینها