تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826240066




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- انسان مهمترین عامل تهدید حیات وحش است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست محیط زیست همدان: انسان مهمترین عامل تهدید حیات وحش است همدان - ایرنا - سرپرست اداره کل حفظت محیط زیست استان همدان گفت: عوامل انسانی مهمترین عامل تهدید و نابودی حیات وحش است.


سید عادل عربی روز سه شنبه به مناسبت سوم مارس روز جهانی حیات وحش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عوامل نابودی حیات وحش را از دو منظر طبیعی و انسانی می توان مورد بررسی قرار داد.
وی افزود: تغییر شرایط اقلیمی، کاهش نزولات جوی، خشکسالی و بروز بیماری های واگیردار را می توان از عوامل طبیعی تهدید کننده محیط زیست به شمار آورد.
وی اضافه کرد: همچنین در بخش عوامل انسانی عوامل اثر گذار در نابودی محیط زیست را می توان شکار بی رویه و غیرمجاز، جزیره ای شدن زیستگاه ها و دست اندازی مردم به محیط طبیعی ذکر کرد.
سرپرست حفاظت محیط زیست همدان بیان کرد: ورود انسان به قلمرو حیوانان باعث بوجود آمدن تعارضاتی در محیط طبیعی شده با این توضیح که هم اینک شاهد حمله گرگ به انسان و دام در استان همدان هستیم.
عربی افزود: ورود انسان به قلمرو حیوانات چرخه طبیعی را بر هم زده و موجب کاسته شدن قلمرو ، طعمه و امنیت گونه های مختلف جانوری شده است به این منظور هر از چند گاهی شاهد اخباری مبنی بر حمله حیوانات به انسان یا دام برای تامین طعمه هستیم.
وی تصریح کرد: تعارضات به وجود آمده همچنین ره آوردهای منفی دیگری همچون در معرض انقراض قرار گرفتن گونه های مختلف جانوری و آسیب پذیر کردن آنان را به همراه داشته است.
وی با ذکر اینکه 10 گونه در معرض انقراض جهان در همدان حضور دارند بیان کرد: هفت گونه شامل کل و بز، قوچ و میش ارمنی، زودبر، عقاب شاهی، پلیکان پا خاکستری، آگاما وزغی ایرانی و لاکپشت مهمیز دار جزو گونه های در معرض آسیب و سه گونه بالابان، کرکس مصری و دلیجه کوچک جزو گونه های در معرض انقراض هستند.
وی اضافه کرد: طمع ورزی و زیادی خواهی افراد سودجو و انجام اقداماتی همچون شکار بی رویه و تخریب پوشش گیاهی که منجر به کاستن منابع آب و علوفه حیات وحش شده چرخه زیستی حیوانات را مختل کرده است.
سرپرست حفاظت محیط زیست همدان تاکید کرد: تاکنون اجازه هیچگونه تعرضی به مناطق حفاظت شده داده نشده ولی دغدغه اصلی محیط زیست همدان مناطق آزادی است که تحت مدیریت سازمان نبوده ولی گونه های جانوری مختلف در آن حضور دارند.
وی افزود: اداره محیط زیست تنها مجاز به جلوگیری از شکار در مناطق شکار ممنوع است و هیچگونه دخل و تصرفی در زمینه منابع فیزیکی همچون آب و خاک این مناطق نمی تواند بکند.
عربی مثال زد: منطقه بکر و زیبا الوند جزو مناطق شکار ممنوع همدان است که طبق بررسی های صورت گرفته 85 درصد این منطقه واگذار شده و این امر اداره کل محیط زیست را برای تلاش به منظور قرار گرفتن الوند در ردیف مناطق حفاظت شده ناکام گذاشت.
وی تاکید کرد: دست اندازی انسان به طبیعت، تصرف اراضی، شخم زدن زمین ها، دستکاری در منابع آبی و از بین بردن گیاهان، زیستگاه جانوران را نابود کرده و عاملی برای انقراض گونه های جانوری شده است.
وی شیوع انواع بیماری ها را از دیگر عوامل موثر در کاهش جمعیت حیوانات عنوان کرد و گفت: ارتباط گونه های وحشی با دیگر گونه های اهلی احتمال سرایت بیماری های واگیردار دامی را بیشتر می کند که باید مراقبت های لازم صورت گیرد.
عربی اضافه کرد: با توجه به تعامل مطلوب اداره کل دامپزشکی با مجموعه محیط زیست و اقدام به موقع دامپزشکی برای واکسینه کردن دام ها و مبارزه با بیماری های دامی هیچگونه دغدغه ای در این زمینه وجود ندارد.
182 گونه پرنده 43 گونه خزنده، 40 گونه پستاندار، 39 گونه ماهی و چهار گونه دوزیست در استان همدان شناسایی شده است.
روز سوم مارس (12 اسفند) مصادف با تاریخ پذیرش کنوانسیون منع تجارت گونه های گیاهی و جانوری در معرض خطر انقراض (کنوانسیون سایتیس) به عنوان روز جهانی حیات وحش معرفی کرده است.
7526/6993



12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن