تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834574562
- ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در کشور افزایش می یابد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در کشور افزایش می یابد رشت - ایرنا - رییس موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر از افزایش ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در کشور خبر داد.
محمود بهمنی روز سه شنبه در همایش تخصصی بررسی راهکارهای توسعه آبزی پروری ماهیان خاویاری در موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر در رشت افزود: امروز سازمان شیلات ایران، بخش های اجرایی و تحقیقاتی و نیز موسسه ماهیان خاویاری به این نتیجه رسیده اند که با هم افزایی، ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در کشور را ارتقاء دهند.
وی خاطرنشان کرد: هنوز در تولید ماهیان خاویاری به جایگاه واقعی خود نرسیده ایم و بخش علمی آمادگی دارد که به عنوان هدایت کننده در خدمت بخش خصوصی باشد و یافته های تحقیقاتی خود را به تولیدکندگان داخلی ارایه کند.
وی تصریح کرد: سازمان شیلات در حمایت از تولید کنندگان بخش خصوصی عزمی جدی دارد تا از ظرفیت های کشور در این بخش بیشتر استفاده شود.
بهمنی یادآور شد: تلاش های زیادی صورت گرفته تا ردیف اعتباری مناسبی برای بخش تاسماهیان این موسسه بمنظور نجات این گونه های با ارزش اقتصادی دریای خزر از خطر انقراض، اختصاص یابد.
وی اتفاقاتی نظیر تغییرات شدید آب و هوایی در جهان را خطری برای منابع آبی کشور عنوان و تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد که در هر قرن، زمین دو دهم درجه گرم می شود که در سال های اخیر این تغییرات، به دو تا پنج درجه سلسیوس افزایش یافته و پیامد این تغییرات، ایجاد شرایطی خاص برای رشد بیماری های نوظهور و بروز مشکلاتی در ساختار الگویی ماهیان خاویاری است.
بهمنی ادامه داد: سالیانه یک هزار و 500 تن گوشت ماهیان خاویاری توسط بخش خصوصی تولید می شود که پیش بینی انجام شده در سند چشم انداز بیست ساله، تولید 10 هزار تن خاویار و یکصد هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور است.
مدیرکل دفتر تکثیر و بازسازی ذخایر سازمان شیلات ایران نیز در این همایش گفت: بیشترین تلاش ها برای تولید بچه فیل ماهیان انجام و گونه فیل ماهی از انقراض خارج شده و هم اکنون از 50 مرکز، 43 مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری فعال است.
ناصر کرمی راد در خصوص تولید بچه ماهیان خاویاری بیان کرد: تولید بچه فیل ماهیان از 20 گرم تا 160گرم هم رسیده و این بچه ماهیان بین پرورش دهندگان توزیع می شود.
وی ادامه داد: بمنظور حمایت از بخش خصوصی تولیدکننده ماهیان خاویاری، واردات گوشت این نوع ماهیان و همچنین خروج بچه ماهیان خاویاری از کشور ممنوع شده است.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته یک و دو دهم تن خاویار پرورشی و 600 تن گوشت این نوع ماهیان تولید شد که امسال هم پیش بینی شده تا پایان سال جاری، یک و نیم تن خاویار و 800 تن هم گوشت ماهیان خاویاری در کشور تولید شود.
کرمی راد افزود: هم اکنون به رقم پیش بینی شده نزدیک هستیم به گونه ای که در 9 ماه امسال، استحصال خاویار به یک تن رسید.
وی با اشاره به اینکه خاویار و بخشی از گوشت تولید داخل صادر می شود، اظهار داشت: چند سال پیش 43 مرکز پرورش فعال ماهیان خاویاری در کشور وجود داشت حال اینکه امسال این مراکز فعال به 50 مرکز می رسد که وارد چرخه تولید می شوند.
مدیرکل دفتر تکثیر و بازسازی ذخایر شیلات ایران اضافه کرد: تاکنون برای صادرات پنج هزار تن گوشت و 63 تن خاویار، پروانه صادر شده است.
رییس موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر در حاشیه همایش تخصصی بررسی راهکارهای توسعه آبزی پروری ماهیان خاویاری در باره این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: این همایش با حضور پرورش دهندگان پیشرو ماهیان خاویاری استان های مازندران ، گیلان ، قم ، گلستان ، خوزستان و با شرکت مدیران و کارشناسان سازمان شیلات، مراکز تکثیر و بازسازی ماهیان خاویاری گیلان ، گلستان و مازندران و سایر دست اندرکاران آبزی پروری ماهیان خاویاری کشور برگزار شده است.
بهمنی ادامه داد: برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، یکی از مهمترین موضوعات در آبزی پروری انتقال دانش فنی است که موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر دستاوردهای ارزشمند 20سال اخیر خود در زمینه ماهیان خاویاری را در اختیار پرورش دهندگان قرار می دهد.
وی اظهار کرد: کارشناسان این موسسه، ضمن شناسایی و تبیین چالش ها و مشکلات پرورش دهندگان، راهکارهای برون رفت از این چالش ها را براساس یافته های دانش بنیان و دستاوردهای تحقیقاتی به شرکت کنندگان ارایه می کنند.
به گفته بهمنی؛ تاسماهیان خاویاری در جهان به عنوان یک محصول اقتصادی راهبردی شناخته شده اند و برند خاویار جهان مربوط به جمهوری اسلامی ایران است.
وی یادآور شد: توسعه پرورش ماهیان خاویاری در بیش از 19 استان کشور در حال انجام است و به همین دلیل لازم است که با نگاه دانش بنیان، این توسعه پیگیری شود.
وی مدیریت پرورش ، تامین غذا و سایر نهادها ، تامین بچه ماهی ، بهداشت و بیماری ها و موضوع تغییرات آب و هوایی را از چالش ها و معضلات جدی در بخش آبزی پروری خواند.
بهمنی افزود: امروز دنیا به دنبال استانداردسازی روش های پرورش بمنظور تولید آبزیان سالم است و مطالعاتی که موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر در زمینه تولید ماهیان خاویاری ارگانیک در حال انجام دارد و نتایج حاصل از این تحقیقات، در اختیار پرورش دهندگان قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: در سال جاری چندین دوره آموزش مصوب و همایش ملی در این موسسه برگزار شده که مجموعه این اطلاعات به عنوان یک گنجینه بسیار مهم از دانش فنی روز مرتبط با ماهیان خاویاری در اختیار پرورش دهندگان گذاشته می شود.
موسسه تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری به عنوان مرجع و متولی تحقیقات خاویاری کشور و منطقه در سال 1373 در منطقه سنگر رشت در حاشیه رودخانه سفیدرود آغاز به کار کرده است.
هدف این موسسه ، حفاظت و بهره برداری پایدار از ذخایر تاسماهیان دریای خزر و توسعه آبزی پروری از طریق فراهم کردن بستری مناسب برای همکاری ها و هماهنگی های موثر ملی و بین المللی به عنوان مرکز مرجع تاسماهیان و اجرای طرح های تحقیقاتی با سایر مراکز علمی دنیا عنوان شده است.
برآورد و ارزیابی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر، تولید خاویار پرورشی و استحصال تخمک از مولدین، تشکیل بانک ژن ، بانک DNA و بافت انواع تاسماهیان، معرفی چندین دورگه مناسب برای تولید گوشت خاویارپرورشی و توسعه آبزی پروری، دستیابی به بیوتکنیک مولدسازی، تکثیر و پرورش انواع گونه های ماهیان خاویاری و پلاک گذاری بچه ماهیان و ردیابی آنها از جمله دستاوردهای علمی این مرکز تحقیقاتی می باشد.ک/3
6029/2007
12/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
- ظرفیت تولید ماهیان خاویاری افزایش می یابد
گامی بسوی تحقق اقتصاد مقاومتی ظرفیت تولید ماهیان خاویاری افزایش می یابد رشت - ایرنا - رییس موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر از افزایش ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در کشور خبر داد محمود بهمنی روز سه شنبه در همایش تخصصی بررسی راهکارهای توسعه آبزی پروری ماهیان خاویاری در- تولید برق خورشیدی و بادی کشور باید به 11 هزار مگاوات افزایش یابد
تولید برق خورشیدی و بادی کشور باید به 11 هزار مگاوات افزایش یابد شیراز- ایرنا- مدیرعامل شرکت تولید و انتقال نیرو توانیر گفت ظرفیت تولید برق از نیروگاه های خورشیدی و بادی در کشور باید در سال 1400 به 11 هزار مگاوات افزایش یابد به گزارش ایرنا همایون حائری سه شنبه در آیین گشایشافزایش کشت گلخانهای در کشور/ توجه به پرورش ماهیان خاویاری
جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۰ وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت توسعه آبزی پروری و کشت گلخانهای تأکید کرد و گفت کشت گلخانهای با هدف حل مشکل کم آبی افزایش خواهد یافت به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در قم همزمان با سفر هیئت دولت به استان قم ۲ طرح کشاورزی روز پنجشنبه- مدیرعامل سایپا: تولیدخودرو درکشور 50 درصد افزایش یافت
مدیرعامل سایپا تولیدخودرو درکشور 50 درصد افزایش یافت سمنان- ایرنا- مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا گفت تولید خودرو در صنایع خودروسازی کشور امسال نسبت به سال گذشته 50درصد افزایش یافته است سعید مدنی عصر سه شنبه در آیین افتتاح سومین نمایشگاه صنعت خودرو و قطعات وابسته در سمنان بدون- افزایش ظرفیت تولید نفت ایران به 4.7 میلیون بشکه
مدیرعامل شرکت ملی نفت افزایش ظرفیت تولید نفت ایران به 4 7 میلیون بشکه تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت ظرفیت بالقوه تولید نفت در کشور چهار میلیون بشکه در روز است که تا پایان برنامه ششم توسعه به 4 7 میلیون بشکه افزایش خواهد یافت به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا رکن الدیافزایش 16 درصدی تولید گاز کشور با افتتاح فاز 12 پارس جنوبی
افزایش 16 درصدی تولید گاز کشور با افتتاح فاز 12 پارس جنوبی خبرگزاری پانا با افتتاح فاز 12 پارس جنوبی 16 درصد نسبت به ارقام سال 91 به تولید گاز کشور اضافه می شود ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۹ بهمن ساعت 08 51 به گزارش خبرگزاری پانا به نقل شانا بعد از گذشت هشت سال سرانجام فاز 12 پارس جنوبرویترز: افزایش تولید نفت لیبی/ قیمت کاهش مییابد؟
رویترز افزایش تولید نفت لیبی قیمت کاهش مییابد رویترز اعلام کرد پس از ماهها روند کاهشی تولید نفت در لیبی تولید نفت این کشور آفریقایی به ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز تولید نفت لیبی طی روزهای گذشته با افزایشافزایش ۵۰ درصدی تولید خودرو در کشور
افزایش ۵۰ درصدی تولید خودرو در کشورتاریخ انتشار سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۲۳ ۱۲ مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا با اشاره به اینکه صنعت خودرو کشور بعد از بحران های جاری به صورت مجدد احیا شده است گفت تولید خودرو در کشور افزایش ۵۰ درصدی داشته است به گزارش مهر سعید مدنی عصر سه شن- افزایش 50 درصدی تولید خودرو در کشور
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا افزایش 50 درصدی تولید خودرو در کشور سمنان- ایرنا- مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا گفت صنعت خودروسازی کشور امسال نسبت به سال قبل بیش از 50 درصد افزایش تولید دارد سعید مدنی عصر سه شنبه در مراسم افتتاح سومین نمایشگاه صنعت خودرو و قطعات وابسته در سمنان- نظارت سازمان هواپیمایی کشوری بر فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی افزایش می یابد
نظارت سازمان هواپیمایی کشوری بر فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی افزایش می یابد تهران - ایرنا - تفاهم نامه همکاری سازمان هواپیمایی کشوری با برخی از انجمن های صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی استان ها به منظور افزایش نظارت بر عملکرد دفاتر آژانس های مسافرتی به امضا رسید به گزارش ایرنا از- سهم گاز در سبد سوخت کشور به 70 درصد افزایش می یابد
معاون عملیات شرکت ملی گاز سهم گاز در سبد سوخت کشور به 70 درصد افزایش می یابد تهران - ایرنا - معاون عملیات شرکت ملی گاز ایران گفت سهم گاز در سبد انرژی کشور به بیش از ٧٠ درصد افزایش خواهد یافت به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا عبدالحسین ثمری روز چهارشنبه در مراسم رونمایی از نخستینافزایش تولید نفت لیبی/ مبلغ کاهش مییابد؟
رویترز افزایش تولید نفت لیبی مبلغ کاهش مییابد رویترز اعلام کرد پس از ماهها روند کاهشی تولید نفت در لیبی تولید نفت این کشور آفریقایی به ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به نقل از رویترز تولید نفت لیبی طی روزهای گذشته با افزایش مواجه ش- متوسط قیمت نان یارانه ای درسطح کشور نباید بیش از30 درصد افزایش یابد
یک مقام مسئول متوسط قیمت نان یارانه ای درسطح کشور نباید بیش از30 درصد افزایش یابد تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر بررسی قیمت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت براساس مصوبه هیات وزیران متوسط قیمت نان یارانه ای در سطح کشور نباید بیش از 30 درصد افزایش یابد گزارش ایرنا به ن- پژوهش در حوزه داروهای گیاهی در کشور افزایش می یابد
عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران پژوهش در حوزه داروهای گیاهی در کشور افزایش می یابد زنجان - ایرنا - عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ایران گفت مطالعه و پژوهش در حوزه داروهای گیاهی به پیشنهاد سازمان غذا و دارو در کشور افزایش می یابد به گزارش ایرنا دکتر حسن فرسام روز شنبه در گفت و- تولید پسماند در روزهای پایانی سال حدود 20 درصد افزایش می یابد
مدیر کل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست تولید پسماند در روزهای پایانی سال حدود 20 درصد افزایش می یابد تهران - ایرنا - مدیر کل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست گفت در روزهای پایانی سال و به علت سنت دیرینه خانه تکانی میزان تولید پسماند در کشور افزایش می یابد که بر اساسظرفیت تولید هوندا دوباره کاهش یافت
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۲ هوندا موتور به دلیل کمبود قطعات که در نتیجه مختل شدن فعالیت بنادر سواحل غربی آمریکا پیش آماده است تولید خودرو در آمریکای شمالی را پنج هزار دستگاه دیگر کاهش میدهد به گزارش ایسنا این خودروساز ژاپنی انتظار دارد تولید در کارخانههایش در ایندیانای آمریکاوزیر جهاد کشاورزی: گرانی لبنیات سرانه مصرف را کاهش داد/ ظرفیت خالی ۴۰ درصد دامپروری کشور
وزیر جهاد کشاورزی گرانی لبنیات سرانه مصرف را کاهش داد ظرفیت خالی ۴۰ درصد دامپروری کشوروزیر جهاد کشاورزی گفت سرانه مصرف مواد لبنی در کشور از سرانه مصرف جهانی بسیار پایینتر است که ممکن است یکی از دلایل آن گرانی مواد لبنی و عدم توانایی تهیه آن توسط خانوارهای ضعیف و کمدرآمد باشد-
اقتصادی
پربازدیدترینها