تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844396059




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5 درمان برای اعتیاد مزمن به اینترنت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
5 درمان برای اعتیاد مزمن به اینترنت




اعتیاد به اینترنت را زمانی می شد با اندکی اراده و نفس کشیدن در هوای آزاد برطرف کرد، اما اکنون که سه میلیارد نفر در جهان به طور مرتب بر خط هستند. این اعتیاد به یکی از بالنده ترین اعتیادها در جهان تبدیل شده است.











هفته نامه عصر ارتباط: اعتیاد به اینترنت را زمانی می شد با اندکی اراده و نفس کشیدن در هوای آزاد برطرف کرد، اما اکنون که سه میلیارد نفر در جهان به طور مرتب بر خط هستند. این اعتیاد به یکی از بالنده ترین اعتیادها در جهان تبدیل شده است.

طبق تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا، نشانه های این بیماری عبارتند از عصبانی شدن از قطع دسترسی، از دست دادن حس زمان، گوشه گیری از خانواده و همتایان، اختلال در خواب و هواس از قطع شدن اینترنت. این معتادان همواره در تب و تاب دریافت پیامک در تلفن همراه شان هستند.

محافل بهداشتی و دانشگاهی بیماری کاربری مساله دار اینترنت (PIU) را به رسمیت شناخته اند، اما راه زیادی وجود دارد تا برای درمان آن اجماعی جهانی پدید آید. در کشور چین که می گویند 24 میلیون کودک معتاد به وب دارد، ترک اعتیاد دادن در اردوگاه های نظامی را انتخاب کرده اند، اما در انگلستان استفاده از درمانگاه های خصوصی و درمان خصوصی رو به رشد است.

فرقی ندارد پاسخ چه باشد، وجود مشکل را نمی توان انکار کرد، اریک اشمیت، رییس گوگل پیش بینی کرده است که تا سال 2020 کل جهانیان برخط می شوند و هم اکنون اهالی انگلستان به طور متوسط وقت بیشتری صرف افزاره های رسانه ای می کنند تا خوابیدن. در اینجا پنج روش برای مبارزه با این معضل را مطرح می کنیم.


پنج درمان برای اعتیاد مزمن به اینترنت



ثبت نام در اردوگاه های نظامی وار به سبک چین

برخلاف بسیاری از راه های آرام که در اروپا برای درمان معتادان وب رواج دارد، در چین اردوگاه های شبیه اردوگاه های نظامی برای این کار برپا کرده اند. در این اردوگاه ها معتادان وب زیر نظر نظامیان سابق تحت بازپروری های سفت و سخت قرار می گیرند. دانش آموزان را والدین به چنین اردوگاه هایی می فرستند که تحت سنجش های روان شناختی قرار می گیرند، تمرین های ورزشی فراوان انجام می دهند، در کلاس های اخلاق و انضباط شرکت می کنند و رقص یاد می گیرند. این دوره ها گاهی شش ماه هم طول می کشند.

به گفته تائو ران که سرهنگ و پزشک ارتش چین است و این روش درمانی را ابداع کرده است، 90 درصد بیمارانی که در این اردوگاه ها پذیرش شده اند دچار افسردگی شدید هستند و 58 درصدشان هم والدین شان را مورد ضرب و شتم قرار داده اند. هم اکنون بیش از 250 اردوگاه بازپروری در چین وجود دارد.

رجوع به گروه پریوری

گروه پریوری (Priory) که دارای یبمارستانی ممتاز در روهمپتون است و از قدیم به افراد مشهور و پولدارهای معتاد به مواد مخدر خدمات درمانی ارایه می کرده است (گاهی با دریافت3640 پوند در هفته) هم اکنون به رایگان مراجعان را معاینه اولیه می کند و برای معتادان اینترنت خدمات درمانی ویژه ارایه می دهد. خودیاری، مشاوره دهی فرد به فرد و برنامه بازپروری 12 مرحله ای از جمله مراحل این درمان است که بی شباهت به روش های درمان معتادان الکل و موادمخدر نیست.


پنج درمان برای اعتیاد مزمن به اینترنت



استخدام دستیار مجازی

برای کاستن از مدت زمان نگریستن به نمایشگرها، استخدام کردن دستیار مجازی روشی است که درمانگران پیشنهاد کرده اند. یعنی معتادان اینترنت برخی کارهای کوچک برخط را که در کارشان اهمیت دارد، مانند جست وجوهای اینترنتی و رسیدگی به درخواست های رایانامه ای را به دستیاران مجازی بسپارند.

یک هفته ماندن در بیابان به همراه خانواده

جداشدن از هرچه فناوری و سامانه های ارتباطات تلنگر نیرومندی است برای برخاستن از خواب غفلت. هفته ای گذراندن در بیابان با کوله ای حاوی مایحتاج ابتدایی زندگی می تواند اعتیاد به اینترنت، تلفن همراه و غیره را به خوبی درمان کند. برای مثال، شرکتی در بیابان یوتا در ایالات متحده چنین خدماتی را ارایه می دهد که هزینه اش ماهی 6 تا 10 هزار دلار است.


پنج درمان برای اعتیاد مزمن به اینترنت



رفتن به بیمارستان

در شبکه مندترین کشور جهان یعنی کره جنوبی که 90 درصد خانه ها به اینترنت فراخ باند ارزان و پرسرعت وصل هستند اعتیاد به اینترنت معضلی ملی است. جوانان درگیر ماراتون بازی های شبکه ای هستند. دانش آموزان از مدارس جیم می شوند و کارمندان تمرکزشان را در محیط کار از دست داده اند. از همین رو دولت ناچار به دخالت شده است و از جمله 140 مرکز مشاوره اعتیاد اینترنتی به راه انداخته است و در حدود 100 بیمارستان هم به خرج دولت خدمات درمانی ارایه می دهند. مرکزی هم در کره جنوبی دایر شده است که در آن سعی می کنند با فعالیت های جانشین مانند سفالگری، اسب سواری و طبل نوازی ذهن بیماران را از اینترنت منحرف کنند.








تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن