تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804055505




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مرمت مسجد جامع ساوه نیازمند 200 میلیارد ریال اعتبار است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مرمت مسجد جامع ساوه نیازمند 200 میلیارد ریال اعتبار است ساوه- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: ایجاد شرایط مطلوب برای جذب گردشگر و مرمت مسجد جامع ساوه نیازمند 200 میلیارد ریال اعتبار است.


سید محمد حسینی شامگاه دوشنبه در نشست کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساوه افزود: با وجود بیش از دو هزار بنای تاریخی در استان مرکزی، اعتبار تخصیصی برای حفظ و مرمت این بناها کمتر از 40 میلیارد ریال با تخصیص 70 درصد است که پاسخگوی نیازها نیست.
وی بیان کرد: ساوه در حوزه بناهای تاریخی برجسته در استان مرکزی جایگاه ویژه دارد اما از ظرفیت این بناهای ارزشمند تاکنون به درستی استفاده نشده و بهسازی و مرمت آن ها نیازمند تعامل سایر دستگاه های اجرایی و خیران فرهنگی است.
حسینی ادامه داد: بنای با ارزش مسجد جامع ساوه در برخی نقاط با خطر ریزش و موریانه خوردگی مواجه است و کمک شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه می تواند این بنای ارزشمند را از تخریب نجات دهد.
وی اظهار کرد: زمینه لازم برای جذب گردشگر در این مجموعه فراهم نیست و لازم است تا با فضا سازی مناسب از این پتانسیل در ساوه استفاده شود چون حفظ بناهای تاریخی یک وظیفه ملی است.
حجت الاسلام آیت الله عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تخریب بناهای تاریخی از بین رفتن هویت ما است و این سازمان آماده هرگونه همکاری در بحث احیا و حفاظت از بناهای تاریخی در شهرستان ساوه را دارد.
شهردار ساوه نیز در این نشست گفت: استفاده از ظرفیت های گردشگری یکی از راهکارهای درآمدزایی و ایجاد تحول زیرساختی در هر منطقه است و شهرداری از برنامه های این حوزه استقبال می کند.
کامران جوادی افزود: برخی تصمیم های شتاب زده و نسنجیده در گذشته موجب شده که شهردای ساوه در تملک بخشی از املاک شهری محکوم به پرداخت خسارات سنگین به مالکان شود که این امر به نوعی تضییع بیت المال است.
وی ادامه داد: در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ساوه، افق روشنی برای برنامه های فرهنگی پیش بینی شده و شروع به کار سازمان فرهنگی و ورزشی در مجموعه شهرداری نیز موجب تحولات زیربنایی در اجرای برنامه های فرهنگی در این شهر خواهد شد.
رییس کمیسون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساوه نیز هدف از برگزاری این نشست را ایجاد تعامل مسوولان استانی و شهرستانی برای جلوگیری از روند تخریب بناهای تاریخی ساوه عنوان کرد.
هاشم زال گفت: شرایط محوطه مسجد چندین هزار ساله جامع ساوه به گونه است که به محل انباشت نخاله و زباله تبدیل شده است و موجب شده که گردشگران و حتی مردم ساوه رغبت به بازدید از این بنای تاریخی ارزشمند نداشته باشند.
در ادامه این مراسم دیگر اعضای شورای اسلامی شهر ساوه نسبت به کم توجهی و کمرنگ بودن اقدامات اصلاحی لازم از سوی میراث فرهنگی و گردشگری استان مرکزی نسبت به بناهای تاریخی ساوه ابراز نارضایتی کردند.
ساوه با مساحت چهار هزار و 611 کیلومتر مربع و با جمعیتی بالغ بر 238هزار و713 نفر در شمال استان مرکزی واقع شده و وسیع ترین شهرستان این استان به شمار می رود.
سوغات ساوه را میوه هایی چون انار، طالبی و خربزه، خیار چنبر، پسته ، زعفران و زیتون و سفال و فرش دستبافت تشکیل می دهد و از جمله خوراکی های محلی این خطه نان قندی، ترخنه، دکو ، باسلوق و شیرینی روح افزا می توان نام برد.
از جاذبه های گردشگری ساوه می توان به غار آقداش، باغات انار، سد الغدیر، روستای آوه، قیزقلعه، مسجد انقلاب، پل سرخده، مسجد جامع ساوه، آب انبار شیخ و شاه عباس، بقعه اشموییل پیغمبر، کاروانسرای آوه، امامزاده سید هارون و قلعه آدرمین نام برد.ک/2
7338/6013/



12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن