محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843130609
گفتوگوی فارس با چهره قرآنی سال اجازه ندهیم رشد فناوریها ما را از انس با قرآن غافل کند
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گفتوگوی فارس با چهره قرآنی سال
اجازه ندهیم رشد فناوریها ما را از انس با قرآن غافل کند
برای یادگیری قرآن کریم سختیهای بسیاری را متحمل شد به همین جهت معتقد است نباید به این راحتی اجازه دهیم امکانات و رشد فناوریهای نوین جایگزینی برای جلسات سنتی قرآن شوند و جوانان ما را از انس با کلام وحی غافل کنند.
خبرگزاری فارس- مریم سادات آجودانی: «سیدمحمد حسینینژاد» در سال 1331 در شهرستان شاهرود متولد شد. وی از دوران کودکی به تشویق خانواده به جلسات سنتی قرآن کریم رفت و از همانجا به فعالیت در این عرصه علاقهمند شد. حسینینژاد جلسات سنتی قرآن را یکی از مهمترین ابزارهای پیشرفت در عرصههای قرآنی عنوان میکند و میگوید: امروزه پیشرفت فناوری اطلاعات جوانان به مانعی برای حضور جوانان در جلسات قرآن کریم تبدیل شده است به همین جهت اساتید قرآن موظف هستند با روشهای نوین و جذابیتهای قرآنی جلساتی مفرح برگزار کنند تا این فناوریها جایگزین توسعه برنامههای قرآنی نشود. این استاد قرآن کریم توجه به معانی و عمل به دستورات قرآن کریم را یکی از مهمترین آثار انس واقعی با قرآن کریم میداند و میافزاید: وقتی با قرآن انس بگیریم دیگر شادی و ناراحتیهای زندگی تأثیری در زندگی نخواهند داشت چرا که تمامی وجود ما توجه به معنویت و معرفت الهی میشود. در ادامه گفتوگوی فارس با «سیدمحمد حسینینژاد» استاد قرآن کریم که در نهمین دوره تکریم چهرههای قرآنی سازمان دارالقرآن مورد تقدیر قرار گرفت، میخوانیم. خودتان را معرفی کنید؟ سیدمحمد حسینینژاد متولد دوم خردادماه سال 1331 در شهرستان شاهرود استان سمنان هستم. از دوران کودکی با قرآن مأنوس بودم تا اینکه در سال 1356 در سازمان آموزش فنی و حرفهای استخدام شده و فعالیتهای خود را در آنجا پیگیری کردم. با پیروزی انقلاب اسلامی برنامههای قرآنی رشد قابل توجهی داشت به همین جهت من نیز تحت تأثیر فضای حاکم رشد خوبی در زمینههای مختلف قرآنی داشتم تا جایی که حتی نخستین دارالقرآن شاهرود را به صورت مجهز تأسیس کردیم. به انس با قرآن از دوران کودکی اشاره کردید، چگونه این انس ایجاد شد؟ من از دوران کودکی در جلسات قرآن شرکت میکردم و به نوای آیات الهی گوش میدادم اما حدود 10 سال داشتم که به صورت جدی در جلسه قرآنی که در نزدیکی منزلمان بود حضور پیدا میکردم. استاد جلسه یک روحانی بود که صدای دلنشینی داشت. ایشان پس از خانواده مهمترین مشوق من برای پیشرفت در این عرصه بود. ویژگیهای یک قاری موفق استاد جلسه قرآن چه ویژگیهایی داشت و چگونه شما را به پیشرفت تشویق میکرد؟ رفتار ایشان الهامگرفته از مضامین قرآن کریم بود به همین جهت زودتر بر روی ما تأثیر میگذاشت. ایشان همواره به ما تأکید میکردند که تنها به ظواهر قرآن توجه نکنیم بلکه باید معرفتی از آیات قرآن کسب و برای عملی کردن دستورات خداوند برنامهریزی کرد. ما در جلسات قرآن علاوه بر آشنایی با ظواهر و فنون تلاوت آیات کلام وحی با معرفت الهی نیز مأنوس میشدیم و میآموختیم که یک قاری موفق باید در کنار توجه به الحان و معانی آیات الهی، رفتاری قرآنی نیز داشته باشد به همین جهت هیچگاه به فکر کسب رتبه نبودیم بلکه تلاش میکردیم با یادگیری فنون تلاوت و زیباخواندن قرآن متناسب با آیات الهی رفتار کرده و با اخلاق قرآنی سایر افراد را نیز به فعالیت در این عرصه تشویق کنیم.
اجازه ندهیم امکانات و تجهیزات آموزشی جایگزینی برای جلسات سنتی قرآن شوند در گذشته شرکت در جلسات قرآنی چه اهمیتی داشت و با توجه به تغییر فضای قرآنی جامعه و رشد امکانات این جلسات چه جایگاهی در تربیت افراد دارند؟ در گذشته بیشتر جلسات قرآن در خانه و مساجد برگزار میشدند و جنبه عمومی داشت. در جلسات استاد به تلاوت قرآنآموزان گوش میداد و نکاتی برای بهتر شدن تلاوت آنها مطرح میکرد. اینچنین جلساتی هنوز هم به برکت وجود اساتید قرآن برگزار میشود اما البته در برخی مناطق و استانها کمتر مورد توجه قرار دارد بر همین اساس باید سعی کنیم جلسات قرآنی را که نقش مهمی در تربیت قرآنآموزان موفق داشته است توسعه بخشیم و اجازه ندهیم امکانات و تجهیزات آموزشی جایگزینی برای جلسات سنتی قرآن شوند. البته در جلسات قرآن باید قرآناموزان را طوری با قرآن مأنوس کرد که آنها هدف از شرکت در جلسات و یادگیری قرآن را کسب قهرمان قرانی ندانند بلکه با فراگیری قرآن کریم در پیشرفت جامعه نقش مؤثری ایفا کنند. دوست داشتم روزی بتوانم همچون «عبدالباسط» تلاوت کنم نخستین باری را که به صوت تلاوت قرآن گوش دادید، به خاطر دارید؟ من از دوران کودکی به تلاوت قرآن گوش میدادم. در آن زمان با قاریان و سورههای قرآن آشنایی نداشتم اما به یاد دارم صوت تلاوت «استاد «عبدالباسط» نقش مهمی در پیشرفت و علاقهمندی من به قاریشدن داشت به طوری که وقتی کودک بودم و به صدای تلاوت این قاری مصری گوش می دادم همواره دوست داشتم روزی بتوانم همچون ایشان قرآن بخوانم.
قرآن وصیت الهی برای بشریت است البته وقتی وارد بزرگتر شدم و با نغمات آیینی آشنایی پیدا کردم بیشتر سعی در عمل به آیات الهی داشتم چرا که قرآن برای نغمات و تجوید نازل نشده بلکه قرآن وصیت الهی برای بشریت است که در آن برای هر لحظه برنامه دارد. تهیه نوار تلاوت قاریان مصری بسیار سخت بود صوت تلاوت قرآن را از صدا و سیما گوش میدادید یا نوار قرآن تهیه میکردید؟ اوایل که رادیو و تلویزیون نداشتیم در جلسات قرآن نوارهای اساتید و قاریان مصری پخش میشد و ما هم از آنها الگو میگرفتیم. البته تهیه نوارهای قاریان مصری به این راحتی هم نبود به طوری که حتی گاهی برای تهیه یک نوار تلاوت قرآن مجبور بودیم کیلومترها راه را طی کنیم تا اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی برنامههای قرآنی مورد توجه قرار گرفت. در همان سالهای اوایل دهه 60 بود که اردوهایی قرآنی برگزار شد و من هم حدود 20 روز در این اردوها شرکت کردم. در اردوهای قرآنی آن زمان استاد «سیدمحسن موسویبلده»، «احمد حاجیشریف»، «بهروز یاریگل» و «خدام حسینی» فنون تخصصی قرائت قرآن کریم را به ما آموزش می دادند و ما را برای حضور و فعالیت در این عرصه تشویق میکردند.
پس از سپری کردن این اردوها به ما گواهینامه پایان دورهای از سازمان تبلیغات اسلامی دادند. در آن زمان جنگ ایران و عراق شدت گرفته بود به همین جهت من بر اساس تکلیفی که داشتم به خط مقدم میرفتم و برای رزمندگان جلسات قرآن برگزار میکردم.
سپس به سازمان فنیوحرفهای رفتم و در آنجا فنون تلاوت را آموزش میدادم تا اینکه بعد از مدتی دارالقرآن ثامن الائمه شاهرود را تأسیس کردم. تجربه تدریس قرآن در جبههها/ جوانانی که با رفتار خود به ما درس قرآن میدادند از دوران جنگ تحمیلی و فعالیتهایی که در آن زمان داشتید، بگویید. حدود دو سال در جبههها کلاس قرآن برگزار میکردم. در آنجا تخته تعبیه میکردیم و رزمندگان را با اصول مقدماتی تلاوت و معانی آیات الهی آشنا میکردم که حال و هوای عجیبی داشت به طوری که بسیاری از رزمندگان قبل از حضور در عملیاتها سعی میکردند در جلسات قرآن شرکت کنند تا از برکت قرآن در نبرد با دشمن پیروز شوند.
به یاد دارم «ابراهیم ذبیحی» نوجوان 17 سالهای که با شوق فراوان به جبهه آمده بود در جلسات قران شرکت میکرد اما یک روز که قرار شد رزمندگان به عملیات بروند ابراهیم در جلسه قرآن شرکت نکرد و به من گفت خط مقدم به من نیاز دارند و من میخواهم به دستورات قرآن عمل کنم اگر برگشتم حتما آموزههای بیشتری از آیات الهی را درک خواهم کرد. این را گفت و به خط مقدم رفت و دیگر بازنگشت. برای یادگیری تلاوت قرآن از تلاوت کدام اساتید مصری الگوگیری کردید؟ اوایل که به صوت تلاوت استاد «عبدالباسط» گوش میدادم بعد هم از تلاوت اساتیدی همچون «منشاوی» و «محمد شحاتانور» الگو میگرفتم اما اکنون سبک تلاوتم تلفیقی از سبک تلاوت قاریان مصری است.
رشد فناوری اطلاعات نباید جوانان ما را از فعالیتهای قرآنی دور کند هم اکنون در جلسه قرآن از چه شیوهای استفاده میکنید؟ من همواره سعی میکنم در جلسات به نشاط روحی توجه کنم تا جوانان از جلسات خسته نشوند. در عصر حاضر امکانات و رشد فناوری اطلاعات ممکن است بسیاری از جوانان ما را سرگرم کند و دیگر آنها رغبتی به حضور در جلسات نشان نمیدهند به همین جهت اساتید قرآن وظیفه دارند با ایجاد جذابیت و تنوع در آموزش جوانان را به یادگیری علوم قرآنی تشویق کنند. فعالیتهای قرآنی کشورمان را چگونه ارزیابی میکنید؟ هم اکنون سازمانها و نهادهای مختلفی اقدام به فعالیت در عرصههای قرآنی میکنند که هر کدام به نوعی برنامهریزی دارند اما برای بهتر شدن و ثمربخشی بهتر است هر کدام از سازمانها وظایف مشخصی برای رسیدن به یک هدف مشترک داشته باشند تا تداخلی در برنامهها ایجاد نشود. هیچچیز نمیتواند جایگزین حس آرامش با قرآن شود فعالیت در امور قرآنی چه تأثیری در زندگیتان داشت؟ من از دوران کودکی با قرآن انس داشتم و به هر موفقیتی که رسیدم آن را از قرآن و توکل به خدا میدانم. وقتی در زندگی برای همه امور از قرآن کمک بگیریم آرامشی حس میکنیم که هیچ چیز نمیتواند جایگزین آن شود. خداوند در قرآن نیز به انسان وعده میدهد که اگر برای رسیدن به اهداف خود از آیات نورانی قرآن کریم بهره بگیرد راه کمال و سعادت را به او نشان میدهد یعنی قرآن کریم انسان را از تاریکیها به نور هدایت میکند.
من از وقتی که سعی کردم روزانه آیاتی از قرآن کریم را به همراه معانی آن بخوانم و برای عمل به دستورات الهی تلاش کنم تغییرات شگرفی در زندگیام حس کردم تا جایی که حتی خوبیها یا سختیهای زندگی دیگر برایم معنایی ندارد و تأثیری در رفتارم ایجاد نمیکند که امیدوارم خداوند این لطف خود را همواره شامل حالم کند. درباره زندگی شخصیتان بگویید. چه سالی ازدواج کردید؟ من سال 1356 با دختر عمویم ازدواج کردم که حاصل آن نیز دو دختر و یک پسر است. برای تربیت قرآنی فرزندانتان چه اقداماتی کردید؟ من و همسرم هر دو به فعالیتهای قرآنی میپردازیم و به تلاوت قرآن و پخش صوت آیات الهی در منزل اهمیت بسیاری میدهیم البته هیچگاه فرزندانمام را مجبور به فعالیت در امور قرآنی نکردهایم اما به لطف خداوند آنها به حرکت در این عرصه علاقهمند هستند و به صورت خودجوش در جلسات و محافل قرآنی شرکت میکنند. برای کسب عناوین دنیوی وارد عرصه قرانی نشویم چه توصیهای به افرادی که میخواهند وارد عرصههای قرآنی شوند، دارید؟ از همه فعالان قرآنی و کسانی که قصد پیشرفت در امور قرآنی دارند، میخواهم که با اخلاص و قصد قربت الهی قدم در این راه بگذارند و بدانند اگر برای رسیدن به اهداف مادی یا دنیوی وارد این عرصه شوند راه به جایی نخواهند برد بنابراین امیدوارم با معرفت بیشتر الگویی برای سایر اقشار جامعه هم باشند. در انتها اگر صحبتی دارید، بفرمایید. امیدوارم همه مردم با عمل به دستورات الهی دل امام زمان(عج) را خشنود کنند و به زودی روز موعود و ظهور حضرتش میسر شود. انتهای پیام/
93/12/12 - 08:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
در گفتوگوی فارس با چهره قرآنی سال مطرح شد تلاوت سوره «والعصر» در مراسم عروسی/ برگزاری جلسات قرآن مش
در گفتوگوی فارس با چهره قرآنی سال مطرح شدتلاوت سوره والعصر در مراسم عروسی برگزاری جلسات قرآن مشترک برای دانشآموزان شیعه و سنیزندگی مشترک خود را با تلاوت سوره مبارکه والعصر و بیان کوتاهی از تفسیر آن آغاز کرد پس از آن برای آموزش قرآن کریم به همراه همسرش به سفرهای مختلفی رفت درمعاون قرآنی ارشاد به فارس خبر داد تخصیص بودجه حمایتی ارشاد از طرح ملی تلاوت تا پایان سال
معاون قرآنی ارشاد به فارس خبر دادتخصیص بودجه حمایتی ارشاد از طرح ملی تلاوت تا پایان سالمعاون قرآن و عترت وزیر ارشاد از اختصاص 200 تا 500 هزار تومان بودجه حمایتی برای قرآنآموزان این طرح تا پایان سال جاری خبر داد و گفت این بودجه از ترم اول سال تحصیلی 93- 94 طرح ملی تلاوت محاسبه مچهرههای قرآنی سال/ حافظان ممتاز، قاریان بینالمللی+فیلم
چهرههای قرآنی سال حافظان ممتاز قاریان بینالمللی فیلمقاریان و حافظان موفق در رقابتهای بینالمللی و حافظانی که در سال جاری مدرک درجه 2 حفظ گرفتند در نهمین دوره تکریم چهرههای قرآنی تجلیل شدند در این مراسم کلیپی از اساتید خدمتگزار به قرآن که به جهان ابدی سفر کردند نیز پخش شدمحمدنیا خبر داد 52 مستند از چهرههای قرآنی در سال آینده ساخته میشود/ سخنرانی تفسیری جایگزین سخنرانی مذهبی می
محمدنیا خبر داد52 مستند از چهرههای قرآنی در سال آینده ساخته میشود سخنرانی تفسیری جایگزین سخنرانی مذهبی میشودمدیر شبکه قرآن سیما از ساخت 52 مستند چهرههای قرآنی در سال آینده و جایگرینی سخنرانی تفسیری به جای سخنرانیهای مذهبی در شبکه قرآن خبر داد به گزارش خبرنگار فعالیت- مسئولین دشتستانی از چهره قرآنی منتخب سال استان بوشهر استقبال کردند
مسئولین دشتستانی از چهره قرآنی منتخب سال استان بوشهر استقبال کردند بوشهر- ایرنا- طی آیینی ابراهیم شمسی زاده چهره قرانی منتخب سال استان بوشهر که در مراسم ملی تکریم چهره های قرآنی سال کشور شرکت کرده بود توسط مسئولین دشتستانی و فعالین قرانی شهرستان استقبال شد به گزارش ایرنا درچهرههای قرآنی سال با سابقه بیش از 3 دهه خدمت به قرآن+فیلم
چهرههای قرآنی سال با سابقه بیش از 3 دهه خدمت به قرآن فیلماساتید و پیشکسوتان قرآنی با بیش از 3 دهه سابقه فعالیت در زمینههای قرائت حفظ و مفاهیم قرآن کریم در نهمین دوره تکریم چهرههای قرآنی تجلیل شدند به گزارش خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس در مراسم نهمین دوره تکریابوترابی فرد در مراسم تکریم از چهرههای قرآنی مطرح کرد ویژگیهای انسان باتقوا از منظر قرآن/ خاطرهای از آیتال
ابوترابی فرد در مراسم تکریم از چهرههای قرآنی مطرح کردویژگیهای انسان باتقوا از منظر قرآن خاطرهای از آیتالله بهجتنایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگیهای انسان باتقوا از منظر قرآن استفاده انسان باتقوا از قرآن را از سایر انسانها متفاوت دانست به گزارش خبرنگار فعالیت&ورود 5 هزار هيات علمي جديد در سال آينده/ رشد 70 درصدي هيات مميزي دانشگاه
۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۴ ۶ب ظ ورود 5 هزار هيات علمي جديد در سال آينده رشد 70 درصدي هيات مميزي دانشگاه رئيس دانشگاه آزاد از ورود پنج هزار هيات علمي جديد در سال آينده خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در شصت و نهمين اجلاس شوراي مرکزي دانشگاه آزاد اسنماهنگ چهره های قرآنی سال ۱۳۹۳
نماهنگ چهره های قرآنی سال ۱۳۹۳ شناسهٔ خبر 2504219 یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷ ۴۲ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی Loading دریافت 12 MB Loading دریافت 15 MB Loading دریافت 12 MB Loading دریافت 7 MB نماهنگ چهره های قرآنی سال ۱۳۹۳ چهار نماآهنگ از چهره های قرآنی سال ۱۳۹۳بیستوهشتمین «عصرانه ادبی فارس»؛ تجلیل از تقی متقی/1 از سال 62 طلبه شدم/ هشت سال است در درس خارج فقه
بیستوهشتمین عصرانه ادبی فارس تجلیل از تقی متقی 1از سال 62 طلبه شدم هشت سال است در درس خارج فقه شرکت میکنماز سال 57 وارد حوزه شعر شدم شروع کارم با مطبوعات بود اوایل با نام مستعارِ م پاسدار فعالیت میکردم آن زمان هنوز پاسدار هم نبودم انتخاب این نام هم به دلیل تاکیدات امام رکاربران خبرآنلاین چه کسانی را برای چهره فرهنگی سال نامزد کردند؟
کاربران خبرآنلاین چه کسانی را برای چهره فرهنگی سال نامزد کردند فرهنگ > مدیریت فرهنگی - نظر سنجی خبرآنلاین درباره چهره فرهنگی سال در دو روز نخست نتایج قابل پیش بینی داشته است مرحوم مرتضی پاشایی در کنار محسن چاوشی رقابتی نزدیک از نگاه کاربران دارند حامیان پاشایی اورفیعی در رونمایی کتاب «مبانی علوم انسانی اسلامی»: اجازه دهند دستاوردهای علوم انسانی اسلامی در تصمیم
رفیعی در رونمایی کتاب مبانی علوم انسانی اسلامی اجازه دهند دستاوردهای علوم انسانی اسلامی در تصمیمگیریها ورود کنددبیر علمی کنگرههای علوم انسانی اسلامی گفت برای اجراییکردن مفاهیم علوم انسانی اسلامی در جامعه فرصت میخواهیم همانگونه که یک زمانی به ما فرصت نظریهپردازی و تولید مبدر گفتوگوی اختصاصی فارس مطرح شد ۲ ساعت چالش با وزیر سابق اقتصاد/ بودجه سال ۹۲ مدیریت نشد/ پاسخ به ابهامات تام
در گفتوگوی اختصاصی فارس مطرح شد۲ ساعت چالش با وزیر سابق اقتصاد بودجه سال ۹۲ مدیریت نشد پاسخ به ابهامات تامین مالی مسکن مهروزیر سابق امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مشکلات و نقایص نحوه تامین مالی دولت و اتکا به درآمدهای نفتی معتقد است اگر میخواهیم از این نوع مسائل خلاص شویسخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتوگو با فارس تقسیم فیلمهای پروفروش برای همه ایام سال/معرفی فیلمهای نوروزی تا
سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتوگو با فارستقسیم فیلمهای پروفروش برای همه ایام سال معرفی فیلمهای نوروزی تا 12 اسفندغلامرضا فرجی با اشاره به اینکه مقرر شد فیلمهایی که به عنوان پرفروشهای عید نوروز از آنها یاد میشود همه در نورور 94 اکران نشوند گفت 5 سرگروه سینمایی موظفند تا پاصرف آوردن چهرهها به برنامههای تحویل سال جذاب نیست
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۱ سیاوش خیرابی که حضورش در عرصهی بازیگری را از تلویزیون آغاز کرد از اولین تجربه حضورش در یک سریال نوروزی گفت این بازیگر در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا با اشاره به اولین کار حرفهایاش - ترانه مادری - که به تهیهکنندگی ایرج محمدر گفتوگو با فارس عنوان شد مهرداد نظری: مردم بعد از ۱۸ سال سراغ حسنی را میگیرند/ «آخرین بازی» با ر
در گفتوگو با فارس عنوان شدمهرداد نظری مردم بعد از ۱۸ سال سراغ حسنی را میگیرند آخرین بازی با روحیه من فاصله داشتمهرداد نظری گفت برایم جالب است که مردم بعد از گذشت 18 سال به من و کاراکتر حسنی لطف دارند و این شخصیت در خاطرشان مانده است و سراغ حسنی را از من می گیرند «مهردموسوی در گفتوگو با فارس: اوایل سال ۱۳۹۴ «چهارشنبه خون به پا میشود»+تصاویر جدید
موسوی در گفتوگو با فارس اوایل سال ۱۳۹۴ چهارشنبه خون به پا میشود تصاویر جدیدچهارشنبه خون به پا میشود نخستین فیلم بلند حماسه پارسا است که این روزها آخرین مراحل صداگذاری خود را تحت نظر رامین ابوالصدق سپری میکند غلامرضا موسوی تهیهکننده فیلم سینمایی «چهارشنبه خون به پ-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها