واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده ساوه خواستار تسریع در تکمیل تصفیه خانه فاضلاب این شهر شد ساوه- ایرنا- نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه خواستار تسریع در راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب ساوه به عنوان یکی از زیرساخت های مهم این منطقه شد.
شهلا میرگلوبیات روز دوشنبه در جریان بازدید از روند عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب شهر ساوه گفت: این پروژه به عنوان یکی از بزرگترین طرح های مهندسی استان مرکزی است که تسریع در راه اندازی آن نیاز به اقدامات جهادی وزارت نیرو دارد.
وی اظهار کرد: ساخت تصفیه خانه فاضلاب در ساوه از مطالبات به حق مردم است که ضرورت و حساسیت بهره برداری از آن محسوس است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه ضامن سلامت و رفاه حال شهروندان ساوجی است و با تکمیل آن می توان از پساب، بخشی از کمبودهای شدید آب در حوزه کشاورزی و صنعت را جبران کرد.
میرگلوبیات توضیح داد: افزایش جمعیت در شهرهای بزرگ باعث افزایش میزان تولید فاضلاب شهری شده بنابراین اجرای سیستم جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری به یک از نیازهای زندگی شهر تبدیل شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب ساوه نیز در حاشیه این بازدید گفت: تصفیه خانه فاضلاب شهر ساوه به روش لجن فعال و با اعتباری بالغ بر 255 میلیارد ریال در دست انجام است.
ابوالفضل شهباز افزود: مرحله نخست عملیات اجرایی این تصفیه خانه با بهره گیری از بالاترین فناوری و تجهیزات پیشرفته به زودی با حضور وزیر نیرو به بهره برداری می رسد.
وی خاطرنشان کرد: مطالعات اولیه تصفیه خانه فاضلاب ساوه از سال 74 و عملیات اجرایی آن از سال 86 آغاز شده که به موازات اجرای این طرح، خطوط اصلی شبکه جمع آوری و انتقال فاضلاب شهری نیز عملیاتی شده است.
شهباز گفت: پروژه تصفیه خانه فاضلاب این شهر با توان تصفیه فاضلاب به ظرفیت 35 هزار متر مکعب در روز برای جمعیتی بالغ بر 220 هزار نفر و با هدف ارتقای استاندارد کیفی و بهداشتی زندگی، جلوگیری از آلودگی آب های زیرزمینی و همچنین استفاده بهینه از پساب تولیدی در مصارف مختلف اجرا شده است .
وی، تصفیه و دفع بهداشتی آب و پسماند فاضلاب شهری و حفاظت از محیط زیست و منابع آبی را از مزایای اجرای این پروژه دانست و افزود: پساب خروجی این تصفیه خانه قابلیت بازگشت به محیط زیست را دارد و برای آبیاری باغات و مزارع قابل استفاده است.
مدیرعامل ابفای شهرستان ساوه توضیح داد: درحال حاضر لوله گذاری بیش از 60 هزار متر از شبکه جمع آوری فاضلاب در این شهر انجام شده است.
شهباز عنوان کرد: امکان استفاده مجدد از پساب تصفیه شده در برنامه های توسعه ای بخش کشاورزی و فضای سبز با توجه به اقلیم نیمه خشک و شرایط حاد منابع آبی ساوه بر اثر خشکسالی نیاز جدی است.
وی گفت:راه اندازی این تصفیه خانه ضمن پالایش لجن تصفیه شده، حذف چاه جذبی (سنتی)، جلوگیری از اثرات سوء ناشی از نفوذ و نشت فاضلاب به پی ساختمان و جلوگیری از آلودگی آب های زیر زمینی را نیز به دنبال دارد.
وی افزود: با افتتاح تصفیه خانه فاضلاب، کار واگذاری انشعابات فاضلاب در این شهر، همزمان با لوله گذاری در مناطق مختلف شهری آغاز می شود.
ساوه دومین شهر صنعتی و پرجمعیت استان مرکزی است که از شمال به شهرستان زرندیه و استان قزوین از جنوب به شهرستان تفرش و استان قم و از شرق به استان تهران و قم و از غرب و جنوب غربی به استان همدان و شهرستان کمیجان محدود می شود.ک/3
7338/6013/
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]