تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830569327




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خواندنی ها با (18)


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خواندنی ها با برترین ها (18)




در این شماره از خواندنی ها با رمان دیگری از نویسنده ی «گتسبی بزرگ»، گفته ها و نگفته های سید ضیاء الدین طباطبایی، مجموعه مقالاتی از هرتا مولر و .... آشنا می شوید.










برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره از خواندنی ها با رمان دیگری از نویسنده ی «گتسبی بزرگ»، گفته ها و نگفته های سید ضیاء الدین طباطبایی، مجموعه مقالاتی از هرتا مولر و .... آشنا می شوید.

زیبا و ملعون

اسکات فیتزجرالدترجمه ی سهیل سمیانتشارات ققنوسچاپ اول:93

خواندنی ها با برترین ها (18)



«با مشاهده ی خوشحالی او، احساسی محشر و فوق العاده به چشمان آنتونی راه پیدا کرد، نفسش را بند آورد و اعصابش را قلقلک داد و احساسی پرطنین و زنگدار گلویش را بست اتاق ناگهان غرق سکوت شد. صدای ویولن ها و ساکسوفون ها بی خیال، زنگ جیغ مانند نق نق بچه ای در همان نزدیکی، صدای دختر کلاه بنفشه ای میز بقلی، همه و همه آهسته فروکش کرد، خفیف و خفیف تر شد و مثل سایه هایی مبهم و نامشخص برکف براق رستوران افتاد-  و به نظر آنتونی آمد که خودشان دو نفر، کاملاً تنها و بی نهایت دور، و ساکت و خاموشند. بدون شک، طراوت و تازگی گونه های او تصویری به لطافت ململ بود از سرزمینی پر از سایه های ظریف و ناشناخته؛ دستش که روی میزی پوشیده از لکه می درخشید نیز  صدفی بود از دریایی بکر در دوردست های وحشی.

سید ضیاء (عامل کودتا)

دکتر صدرالدین الهیانتشارات فردوسچاپ اول:93

خواندنی ها با برترین ها (18)



این اثر حاوی مصاحبه هایی است که سید ضیاء الدین طباطبایی با دکتر صدرالدین الهی در اواخر عمرش داشته است.

«خیلی مشکل است که سید ضیاء مرموز، سید ضیاء کودتاچی، سید ضیاء رئیس الوزرای کابینه ی سیاه، سید ضیاء فلسطینی، سید ضیاء عنعناتی، سید ضیاء مرتجع، سید ضیاء لیدر اکثریت مجلس چهاردهم، سید ضیایی که همه او را یک عامل سیاست خارجی می دانند بی پرده در مقابل انسان قرار بگیرد و آدم مجبور شود در افکار و عقایدی که با آن بزرگ شده و در مشرب و سرچشمه ای که در آن غسل تعمید فکری کرده، تجدید نظر کند.

بزرگترین خوشحالی برای او این بود که روی زمین بنشیند و برای من از گذشته ها حرف بزند و گاهی که تند می رود متذکر شود: برای نوشتن نیست» و از اینجا بود که بین گفته ها و نگفته ها خط می کشید.

دیدار از سید ضیاءالدین طباطبایی دیداری است از یک تاریخ ناطق ویک انسان زنده ی بیدار. باید قضاوت های پیشین را دور ریخت. باید درباره ی این آدم آن چنان که هست قضاوت کرد.

نوشته های پراکنده

بابک احمدینشر مرکزچاپ اول: 93

خواندنی ها با برترین ها (18)



«این کتاب مجموعه ای از بیش از سه مقاله و ده متن که در پاسخ به پرسش هایی نوشته ام. پرسش ها کتبی بودند و من نیز پاسخ ها را نوشتم و در نشریه ها یا سایت های مختلفی منتشر شدند. چرا پرسش و پاسخ ها نوشتاری اند و من از گفت و گوی زنده ی گفتاری می گریزم؟ زیرا به گمان ام در مباحث فلسفی و جدی باید اصل را بر دقت و تأمل گذاشت. سازوکار نوشتار امکان می دهد تا هم سؤال ها سنجیده تر مطرح شوند، هم جواب ها دقیق تر و فکرشده تر باشند. گفت و گو یا مصاحبه خضوری هرچند به ظاهر جذاب می نماید و رد و بدل اندیشه ها در آن سریع تر و ساده تر است به گمان من دقت لازم را ندارد.

سه مقاله ی «فروید و فلسفه»، «لاکان و فلسفه» و «آغاز آن چه نفی پایان است» تا کنون منتشر نشده اند. دو نوشته ی مربوط به فروید و لاکان استوارند به متن درسی که در ترم زمستانی 1392 در «موسسه کارنامه» ارائه کردم. مقاله ی «آغاز آن چه نفی پایان است» درآمدی به شعر «ریختن تاس» استفان مالارمه است که چهار سال پیش به پیشنهاد دوستم مدیا کاشیگر آن را نوشتم. مدیا شعر مالارمه را ترجمه کرده بود و متن من را به عنوان پیش گفتار می خواست. شعر اما هنوز منتشر نشده و افسوس، زیرا ترجمه ای دقیق و زیبا از یکی از دشوارترین شعرهای زبان فرانسه است.

بقیه مقاله ها و تمام پرسش و پاسخ ها در نشریه ها و سایت هایی منتشر شده اند، متن برخی کامل تر شده زیرا نکته هایی به آن افزوده ام  و خطاهایی نیز تصحیح کرده ام....

عنوان این کتاب ادای دینی است به صادق هدایت و دوست اش حسن قائمیان در 1334 مقاله ها، داستان ها و ترجمه های پراکنده ی او را گردآورد و با عنوان «مجموعه نوشته های پراکنده صادق هدایت» منتشر کرد. «موسسه چاپ و انتشارات امیرکبیر» چاپ دوم آن را در سال 1344 با همان عنوان در نخستین صفحه، اما با عنوان کوتاه شده ی «نوشته های پراکنده» روی جلد، و با تجدید نظر کامل در متن، منتشر کرد.»

گرسنگی و ابریشم (مجموعه مقالات)

هرتا مولرترجمه ی رباب محبانتشارات بوتیمارچاپ اول: 93

خواندنی ها با برترین ها (18)



« همه جا، همه در پی حقیقت اند، هر کسی از دیگری سؤال می کند ساده ترین شیوه ی جستجو، زیر و رو کردن کاغذ هاست.

تجربه یعنی آن چه هست و نیست. تجربه ها مرزهای زمانی دارند، با گذشت زمان می میرند آن چه به روشنی  در کاسه ی سر حضورش را اعلام می کند، سیاه و سفید نیست. بله، حقایق سیاه و سفید نیستند، زندگی و تجربه به کاغذ بدل نمی شود.

اما کاغذ وجود دارد. واژگان در اسناد دولتی سیاه و سفید اند. آن چه روی کاغذ آمده، تنها بخش کوچکی از تجربه هایی ست که در دوران توتالیتر دولتی واقعاً روی داده اند. دستگاه قدرت از واقعیات بهره می برد. دستگاه قدرت با دست خود، آن ها را مستند کرده و در بهترین حالت، نمونه هایی  اصلی، جعلی و تقلبی اند.

آن روزها جعل و تقلب، همواره در چند قدمی وقایع قرار می گرفت. جعل می کوشید به هم زمانی برسد و همیشه در موازات واقعه باشد. جعل را بر اساس این شعار می آفریدند: ترجیحاً امروز، فردا نه، شاید به درد پس فردا بخورد.

با دقت فراوان جعل صورت می گرفت. چون دقت زاییده ی ترس است. نان آور خانه ی ترس است: ترس مهندسان، ترس آموزگاران، ترس روزنامه نگاران و آرشیتکت ها، و...

دموکراسی و انقلاب (از یونان باستان تا سرمایه داری مدرن)

جرج نواکپرویز باباییانتشارات نگاهچاپ اول: 93

خواندنی ها با برترین ها (18)



این پژوهش نشان خواهد داد که دموکراسی، ساکن، یکنواخت یا ثابت نیست بلکه پویا، متنوع و برآیند متغیر توسعه اجتماعی – اقتصادی است؛ که شکل متداول دموکراسی در ایالات متحده، پایدار نه بلکه گذرا است و بهترین روزهای خود را مشاهده کرده است؛ که قدرت سیاسی بزرگی که به نمایندگان ثروتمندان تعلق گرفته است نه فقط با دموکراسی راستین ناسازگار بلکه تهدید روز افزون امروز برای تداوم حقوق موجود امریکاییان است، و سرانجام این که سرنوشت سرمایه داری و دموکراسی بورژوایی آن، این است که جای خود را به شکل عالی تر ساختار اقتصادی و سیاسی تضمین کننده ی آزادی  های به مراتب بیشتر برای مردم بدهد.

این نتایج ممکن است مدافعان وضع موجود را از شدت خشم دیوانه کند. آنان از سوی شکاکانی که نمی پذیرند تاریخ و سیاست خط منطقی تکامل داشته یا کشاکش طبقاتی زمان هایی می توانند برآیند انقلابی تعیین شده و پیش بینی پذیر داشته باشند مورد ریشخند قرار خواهند گرفت.








تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن