واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار آذربایجان شرقی: تغییر کاربری بنیان دیزل به نفع تبریز است، لطفا با توسعه استان مخالفت نکنید! روزنامه سرخاب چاپ تبریز در شماره 2128 روز یکشنبه خود واکنش استاندار آذربایجان شرقی به تغییر کاربری بنیان دیزل را مورد توجه قرار داده و به نقل از اسماعیل جبارزاده نوشته است: تغییر کاربری بنیان دیزل به نفع تبریز است، لطفا با توسعه استان مخالفت نکنید!
استاندار آذربایجان شرقی در واکنش به تغییر و نگرانی بنیان دیزل کاربری کارخانه بزرگ فعالان صنعتی از این موضوع، گفت: دیگر در دنیا شرکتی به نام درمن دیزل وجود ندارد و کمپانی مادر بنیان دیزل از بین رفته است و تا جایی هم که من اطلاع دارم این کارخانه به مکان دیگری منتقل خواهد شد.
جبارزاده با بیان اینکه اصولاً صنایع باید به شعاع 30 کیلومتری تبریز بروند، گفت: هر کارخانه ای که امروز بخواهد از منطقه داخل شهر به شعاع 30 کیلومتری شهر انتقال پیدا کند، به شرط اینکه قبلاً در محل جدید مستقر و راه اندازی شود، از سوی دولت حمایت می شود و تغییر کاربری مکان قبلی آن هم بلامانع خواهد بود.
وی در پاسخ به اعتراضات صورت گرفته در این خصوص، گفت: لطفاً با توسعه استان مخالفت نکنید، این کار به نفع شهر است و آلودگی محیط و هوا را هم کاهش می دهد.
استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت مد نظر بودن آلایندگی زیست محیطی در انتقال صنایع منطقه غرب، انتقال نیروگاه، پالایشگاه و پتروشیمی تبریز مقدمتر نیست؟ گفت: چه کسی گفته ما می خواهیم صنایع، پتروشیمی و پالایشگاه انتقال داده شوند؟ بحث فقط این است که اگر امروز هر کس بخواهد کارخانه آلاینده ای راازمنطقه داخل شهر تبریز به خارج شهر انتقال دهد ما به او کمک می کنیم. تمام!
اخیراً خبر تغییر کاربری کارخانه بنیان دیزل موجب چالش بزرگی در بین فعالان صنعتی آذربایجان شرقی شده و واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی را در پی داشته است.
بسیاری از فعالان صنعتی بر این باورند تغییر کاربری هر صنایع بزرگ و مادر گونه و انتقال در شرایط اقتصادی کنونی به معنی صنعتی تعطیلی دایمی و حذف زیرساخت های توسعه صنعتی تبریز است و نباید مسوولان استان زیر بار این تصمیمات بروند.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با رد خبر انتقال دستگاه ها و تجهیزات کارخانه ذوب 200 هزار تنی مس آذربایجان به کرمان گفت: تا پایان دولت یازدهم قطعاً فاز نخست کارخانه ذوب مس سونگون راه اندازی می شود.
جبارزاده با بیان اینکه مهندس نعمت زاده واقعا خودش روی این مسئله حساس است، گفت: تا حالا شخص وزیر صنعت در چهار جلسه کارشناسی مورد به مورد بحث های مس سونگون را پیگیری کرده است و بعد از بررسی های زیاد به این نتیجه رسیده شده که طرح ساخت کارخانه ذوب 50 هزار تنی در مجتمع مس آذربایجان اجرایی شود.
آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غربی ایران محسوب می شود. کلان شهر تبریز طبق سرشماری سال 90 یک میلیون و 695هزار و 94 نفر جمعیت دارد.
1756
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]