تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802993131




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ارتقای فرهنگ مطالعه از اولویت های برنامه ششم توسعه استان مرکزی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ارتقای فرهنگ مطالعه از اولویت های برنامه ششم توسعه استان مرکزی است اراک- ایرنا- سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: اشاعه کتابخوانی و عادت دادن اقشار مختلف جامعه به مطالعه، کلید ارتقای فرهنگ و اخلاق است و توسعه مطالعه باید به عنوان اولویت برنامه ششم توسعه استان مرکزی مدنظر قرار گیرد.


شکرالله حسن بیگی روز سه شنبه در سیزدهمین نشست کمیته دایمی نهضت مطالعه مفید در استان مرکزی افزود: احیای فرهنگ اسلامی و ایرانی و نهادینه کردن اخلاق در جامعه از مسیر مطالعه و توسعه فکری می گذرد و همه مسوولان اجرایی استان باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: افراد فرهیخته و نهادهای فرهنگی کشور باید الگوی اشاعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باشند چرا که این مهم یکی از شاخص های اصلی توسعه یافتگی و باروری اندیشه است.
سرپرست استانداری استان مرکزی بیان کرد: ارتقای کمی و کیفی کتابخانه های عمومی استان و روزآمد کردن عناوین مطالعه همخوان با سلایق و نیاز بخش های مختلف جامعه از موضوعات مهمی است که باید به همت دستگاه های اجرایی محقق شود.
وی بیان کرد: کتاب بهترین ابزار انسان ساز و گسترش فکر و دانش است و باید فرهنگ مطالعه از سنین پایین و حتی از دوران پیش دبستانی در دستور کار تصمیم سازان قرار گیرد.
حسن بیگی خاطرنشان کرد: کتاب می تواند به عنوان یک وسیله مطمئن و کارآمد در بهینه سازی فضای فرهنگی جامعه مورد استفاده قرار گیرد و یکی از ابزارهای فرهنگی هر ملت محسوب می شود.
وی گفت: اجرای روش های کارآمد در عرصه های عمومی و اماکن پرتردد استان در فرصت سازی برای مطالعه و پرکردن اوقات فراغت مردم باید در اولویت کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
سرپرست استانداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: تجربه جهانی نشان می دهد که رشد و توسعه تمدن ها، ریشه در رشد فکری و فرهنگی دارد و بدون توسعه کتابخوانی نمی توان سرمایه های عظیم فرهنگی را اشاعه داد.
وی ادامه داد: پژوهشگران سرانه مطالعه در کشور را بسیار پایین ارزیابی کرده اند بنابراین مسوولان اجرایی استان وظیفه دارند همه تلاش خود را برای ارتقای سرانه مطالعه مفید در جامعه به کار ببندند.
حسن بیگی افزود: ایستگاه های مطالعه کتاب در نقاط عمومی استان باید تنوع کتاب داشته باشند و به کتاب های روز و مورد پسند اقشار مختلف تجهیز شوند.
وی افزود: برنامه پنجم توسعه اسفندماه سال آینده به پایان می رسد و در ساختار برنامه های آتی بایستی که توسعه زیرساخت های کتابخوانی و ارتقای فرهنگ مطالعه بیش از پیش مدنظر باشد.
سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: مسوولان باید دست به دست یکدیگر داده و سند توسعه نهضت مطالعه مفید را ترسیم کنند و با شناسایی جایگاه خود در این بخش ، برای رسیدن به شرایط مطلوب تمهیدات کاربردی بیاندیشند.
وی یادآوری کرد: فرمانداران کمیته نهضت مطالعه مفید را جدی گرفته و با حضور مستمر در نشست ها، به عنوان اولین مقام اجرایی شهرستان برنامه های کاربردی در راستای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: کتابخانه های حوزه دینی در همه ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان ها فعال شده به طوری که 128 هزار و 949 جلد کتاب با موضوع های مختلف دینی در اختیار اقشار مختلف مردم قرار گرفته است.
حجت الاسلام صفر قربانپور افزود: بیش از 65 هزار جلد انواع کتاب های دینی در 96 کتابخانه شبستان روستایی در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی بیان کرد: 15 هزار و 700 جلد کتاب نیز در دبیرستان های صدرا در شهرستان های اراک، خمین، شازند، محلات و ساوه در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
محمد حسین مطیعی مدیرکل نهاد کتابخانه های استان مرکزی نیز تقدیر از خیرین اهدا کتاب، مسابقه داستان نویسی کوتاه، توزیع بسته های فرهنگی، برگزار نمایشگاه های کتاب، عضو گیری کتابخانه ها و معرفی کتابخوان های برتر را مهمترین برنامه های این نهاد در هفته های فرهنگی شهرستان های استان مرکزی معرفی کرد.
ترسیم سند توسعه مطالعه مفید و اقدام شهرداری ها برای پرداخت سهم نیم درصدی کتابخانه ها مهمترین مصوبات این نشست بود.
هم اکنون 81 کتابخانه عمومی با بیش از یک میلیون و 500 هزار جلد کتاب در نقاط مختلف استان مرکزی فعال می باشد. ک/2
3017/6013/



05/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن