تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843419707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ارتقای فرهنگ مطالعه از اولویت های برنامه ششم توسعه استان مرکزی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ارتقای فرهنگ مطالعه از اولویت های برنامه ششم توسعه استان مرکزی است اراک- ایرنا- سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: اشاعه کتابخوانی و عادت دادن اقشار مختلف جامعه به مطالعه، کلید ارتقای فرهنگ و اخلاق است و توسعه مطالعه باید به عنوان اولویت برنامه ششم توسعه استان مرکزی مدنظر قرار گیرد.


شکرالله حسن بیگی روز سه شنبه در سیزدهمین نشست کمیته دایمی نهضت مطالعه مفید در استان مرکزی افزود: احیای فرهنگ اسلامی و ایرانی و نهادینه کردن اخلاق در جامعه از مسیر مطالعه و توسعه فکری می گذرد و همه مسوولان اجرایی استان باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: افراد فرهیخته و نهادهای فرهنگی کشور باید الگوی اشاعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باشند چرا که این مهم یکی از شاخص های اصلی توسعه یافتگی و باروری اندیشه است.
سرپرست استانداری استان مرکزی بیان کرد: ارتقای کمی و کیفی کتابخانه های عمومی استان و روزآمد کردن عناوین مطالعه همخوان با سلایق و نیاز بخش های مختلف جامعه از موضوعات مهمی است که باید به همت دستگاه های اجرایی محقق شود.
وی بیان کرد: کتاب بهترین ابزار انسان ساز و گسترش فکر و دانش است و باید فرهنگ مطالعه از سنین پایین و حتی از دوران پیش دبستانی در دستور کار تصمیم سازان قرار گیرد.
حسن بیگی خاطرنشان کرد: کتاب می تواند به عنوان یک وسیله مطمئن و کارآمد در بهینه سازی فضای فرهنگی جامعه مورد استفاده قرار گیرد و یکی از ابزارهای فرهنگی هر ملت محسوب می شود.
وی گفت: اجرای روش های کارآمد در عرصه های عمومی و اماکن پرتردد استان در فرصت سازی برای مطالعه و پرکردن اوقات فراغت مردم باید در اولویت کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
سرپرست استانداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: تجربه جهانی نشان می دهد که رشد و توسعه تمدن ها، ریشه در رشد فکری و فرهنگی دارد و بدون توسعه کتابخوانی نمی توان سرمایه های عظیم فرهنگی را اشاعه داد.
وی ادامه داد: پژوهشگران سرانه مطالعه در کشور را بسیار پایین ارزیابی کرده اند بنابراین مسوولان اجرایی استان وظیفه دارند همه تلاش خود را برای ارتقای سرانه مطالعه مفید در جامعه به کار ببندند.
حسن بیگی افزود: ایستگاه های مطالعه کتاب در نقاط عمومی استان باید تنوع کتاب داشته باشند و به کتاب های روز و مورد پسند اقشار مختلف تجهیز شوند.
وی افزود: برنامه پنجم توسعه اسفندماه سال آینده به پایان می رسد و در ساختار برنامه های آتی بایستی که توسعه زیرساخت های کتابخوانی و ارتقای فرهنگ مطالعه بیش از پیش مدنظر باشد.
سرپرست استانداری استان مرکزی گفت: مسوولان باید دست به دست یکدیگر داده و سند توسعه نهضت مطالعه مفید را ترسیم کنند و با شناسایی جایگاه خود در این بخش ، برای رسیدن به شرایط مطلوب تمهیدات کاربردی بیاندیشند.
وی یادآوری کرد: فرمانداران کمیته نهضت مطالعه مفید را جدی گرفته و با حضور مستمر در نشست ها، به عنوان اولین مقام اجرایی شهرستان برنامه های کاربردی در راستای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: کتابخانه های حوزه دینی در همه ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان ها فعال شده به طوری که 128 هزار و 949 جلد کتاب با موضوع های مختلف دینی در اختیار اقشار مختلف مردم قرار گرفته است.
حجت الاسلام صفر قربانپور افزود: بیش از 65 هزار جلد انواع کتاب های دینی در 96 کتابخانه شبستان روستایی در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی بیان کرد: 15 هزار و 700 جلد کتاب نیز در دبیرستان های صدرا در شهرستان های اراک، خمین، شازند، محلات و ساوه در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
محمد حسین مطیعی مدیرکل نهاد کتابخانه های استان مرکزی نیز تقدیر از خیرین اهدا کتاب، مسابقه داستان نویسی کوتاه، توزیع بسته های فرهنگی، برگزار نمایشگاه های کتاب، عضو گیری کتابخانه ها و معرفی کتابخوان های برتر را مهمترین برنامه های این نهاد در هفته های فرهنگی شهرستان های استان مرکزی معرفی کرد.
ترسیم سند توسعه مطالعه مفید و اقدام شهرداری ها برای پرداخت سهم نیم درصدی کتابخانه ها مهمترین مصوبات این نشست بود.
هم اکنون 81 کتابخانه عمومی با بیش از یک میلیون و 500 هزار جلد کتاب در نقاط مختلف استان مرکزی فعال می باشد. ک/2
3017/6013/



05/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن