تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860375935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانه تکانی نظام بانکی در روزهای حساس پایانی سال


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


بانکداری؛
خانه تکانی نظام بانکی در روزهای حساس پایانی سال
نظام بانکی کشور در روزهای اخیر و همزمان با روزهای پایانی سال شاهد انجام تغییرات در بالاترین سطح بود به نحوی که در پایان هفته گذشته مدیران عامل سه بانک به صورت همزمان تغییر کردند.




به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، البته گمانه زنی ها برای جابه جایی مدیران عامل بانک ها از ماه گذشته به گوش می رسید اما این تحولات همزمان با روزهای پایانی سال که حجم کار بانک ها نسبت به ماه های دیگر افزایش می یابد، بعید به نظر می رسید.

این جابه جایی ها در حالی اتفاق افتاد که بانک ها در روزهای پایانی سال دوره حساس تری را نسبت به روزهای عادی سپری می کنند و این تحولات نگرانی ها را در زمینه ارایه خدمات در روزهای پایانی سال که سیستم بانکی روزهای شلوغی را سپری می کند، افزایش داده است.

اولین تحول در ماه های اخیر در نظام بانکی کشور در روز 25 آذر ماه اتفاق افتاد به نحوی که با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، علی صالح آبادی که سال ها ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را برعهده داشت به مدیرعاملی بانک توسعه صادرات منصوب شد.

دومین تحول نیز در 20 بهمن ماه سال جاری با استعفای علی دیواندری مدیرعامل بانک پارسیان کلید خورد.

دیواندری که دی ماه سال گذشته مدیرعاملی بانک پارسیان را برعهده گرفته بود به علت بیماری از مدیرعاملی این بانک استعفا کرد. این تغییر بدون انتشار و گمانه زنی های قبلی رخ داد و کورش پرویزیان مدیرعامل بانک سینا که در مهرماه سال 1392 به این بانک رفته بود، در بانک پارسیان مشغول به کار شد. به این ترتیب مدیران عامل دو بانک پارسیان و سینا با تغییر مواجه شدند.

اما پس از گذشت تنها 17 روز سیستم بانکی شاهد تحولات دیگری بود که براساس آن اسماعیل لله گانی که پیش از این سکان هدایت بانک قرض الحسنه مهر ایران را برعهده داشت با تصمیم هیات مدیره بانک صادرات ایران به مدیرعاملی این بانک منصوب شد.

همزمان با این تغییر محمدرضا پیشرو (مدیرعامل بانک صادرات)نیز با تصویب هیات مدیره بانک سینا، به عنوان مدیرعامل این بانک انتخاب شد. البته در حالی محمد رضا پیشرو به این بانک نقل مکان کرد که وی پس از برکناری محمد جهرمی در مهرماه سال 90 مدیرعاملی بانک صادرات به وی سپرده شده بود.

با توجه به این اخبار در زمان کنونی به جز بانک قرض الحسنه مهر ایران تکلیف مدیران عامل بانک های که با تحولات مواجه بوده اند، روشن شده و پیش بینی می شود بزودی نیز سکاندار بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز مشخص شود.

اما اینکه آیا روزهای پایانی سال و قبل از برگزاری مجامع سالانه زمان مناسبی برای تغییرات مدیریتی بانک ها است، جای تامل دارد.

پیش از این محمدرضا ساروخانی مدیرعامل بانک ملت در خصوص انجام تغییرات مدیریتی در روزهای پایانی سال گفته بود: پایان سال ایام خوبی برای تغییرات مدیران بانکی نیست.

وی ادامه داد: مدیران بانکی باید در روزهای پایانی سال بر کارها تمرکز داشته باشند اما سهامداران این حق را دارند که نمایندگان را جابه جا کنند در عین حال بهتر است این تغییرات در روزهای پایانی سال نباشد.

یک کارشناس مسایل اقتصادی در خصوص تاثیر جا به جایی مدیران بانکی در روزهای پایانی سال بر عملکرد بانک ها، گفت: از آنجا که سیاست های کلی بانک ها توسط هیات مدیره مشخص می شود و مدیرعامل به عنوان مدیر اجرایی محسوب می شود به نظر نمی رسد این تغییرات تاثیری بر عملکرد بانک ها داشته باشد.

مهدی تقوی اظهار داشت: به طور عام مدیران عامل بانک ها از سیاست ها پیروی می کنند و به همین دلیل تاثیر زیادی بر فعالیت بانک ها ندارند.

به گفته وی، معمولا اعضای هیات مدیره براساس سابقه و تجربیات فرد اقدام به تعیین مدیرعامل می کنند و این تغییرات در روزهای جاری ممکن است به دلیل عملکرد مدیران باشد.

تقوی با بیان آنکه تغییرات مدیریتی در بانک ها در روزهای اخیر عمدتا در بانک های خصوصی بوده است، تصریح کرد: البته میزان پاداش در نظر گرفته شده برای مدیران عامل نیز ممکن است در این تغییرات تاثیر داشته باشد زیرا اگر بانک دیگری پاداش بیشتری پرداخت کند مدیران عامل خود تصمیم به جابه جایی می گیرند.

این کارشناس مسایل اقتصادی جابه جایی در نظام بانکی را امری طبیعی دانست و افزود: البته باید به این مساله توجه کرد که عملکرد مدیران عامل سودآوری بانک را تغییر می دهد.

تقوی در پایان جایگاه بانک ها را در ایجاد اشتغال کشور مهم ذکر کرد و اظهار داشت: بانک ها با ارایه تسهیلات و مشارکت در طرح ها می توانند تاثیر مناسبی در اشتغالزایی کشور داشته باشند و مدیران عامل بانک ها باید این امر را مدنظر قرار دهند./ایسنا/110



۱۰/۱۲/۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن