واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دو قرص كردن وزارت نفت و نيرو
نویسنده : اولاد آدم
همه چيز از 12 بهمن شروع شد. سرتيتر خبرها را كه از 12 بهمن شروع و تا به امروز كشيده شده ببينيد. يك بوي اتصالي برقي، آتش پالايشگاهي، چيزي به مشامتان نميخورد:
يكشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ـ ۱۱:۰۲: امضاي توافقنامه اوليه با شركتهاي تركيهاي براي صادرات برق
يكشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ـ ۱۳:۲۱: وزارت نفت مذاكرهاي براي صادرات برق با وزارت نيرو نكرده است
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ـ ۱۵:۱۱: احداث نيروگاه در تركيه ربطي به وزارت نيرو ندارد
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ـ ۰۹:۵۴: توليد و صادرات برق بايد با توانير هماهنگ شود/ استفاده از نيروگاههاي 50 ساله هنر است
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ـ ۱۲:۳۲:صادرات برق تنها با هماهنگي امكانپذير است/ تأمين سوخت نيروگاه خارجي همان فروش گاز است
يكشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ـ ۱۱:۴۱: صادرات برق با هماهنگي وزارت نيرو خواهد بود/ احتمال ساخت نيروگاه در مرز ايران
يكشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ـ ۱۵:۱۶: پاسخ مديرعامل شركت صادرات گاز به ورود به حريم وزارت نيرو: نه مجازيم، نه علاقه داريم!
دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ ـ ۰۹:۴۶: افزايش 10 درصدي قيمت برق از اول اسفند
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ ـ ۱۲:۰۰: كاهش 15 درصدي صادرات برق در مقابل افزايش 2درصدي واردات آن
جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ ـ ۱۱:۰۸: وزير نيرو: وزارت نفت عاقلتر از آن است كه با وزارت نيرو رقابت كند
به اين تحركات چه اسمي ميتوان نهاد؟ انگار هماهنگي ما در عدم هماهنگي ماست. انگار هر كه زورش بيشتر بود، راه خود را ميگيرد و كار خود را پيش ميبرد و ككش هم نميگزد. خب معلوم است دست به دنبك هر كي بزني صدا ميده. تازه اينها دارند دو قرصش هم ميكنند. ميگوييد دو قرص چيست؟ اولاد آدم كه اهل قمار و شرطبندي و تخته نرد نيست. گوش شيطان كر آنها كه بازي ميكنند ميدانند. دو قرص كردن عبارت از خردهكاريهايي است كه براي پيش بردن مقصود معمول دارند. يك مورد استعمالش موردي است كه قرارداد قبلي را به خاطر بياورند مانند: در ميان دعوا نرخ تعيين كردن.
بازي نرد فقط دو نفر بازيكن دارد كه در مقابل يكديگر مينشينند و هر كدام 15 مهره در اختيار دارند و با ريختن طاس كه از يك تا شش نقطه در شش گوشه آن نقش شده است مهرههاي خود را به جلو ميرانند و مهره حريف را چنانچه به صورت طاق در سر راه قرار گيرد ميزنند و پيش ميروند تا به شش خانه آخر برسند. نتيجه بازي نرد اين است كه هر يك از دو حريف كه توانست مهرههايش را زودتر به شش خانه آخر برساند و بردارد برنده است و ديگري بازنده شناخته ميشود. در يك نوع آنكه دو حريف براي هر دست برد و باخت مبلغي شرط ميبندند و هر كس زودتر مهرهها را جمع كند برنده شناخته ميشود. در اين نوع بازي كه بيشتر اختصاص به نرادهاي حرفهاي دارد غالباً با گرفتن حق دو بازي ميكنند. منظور از بازي كردن با حق دو اين است كه در خلال بازي چنانچه يكي از طرفين احساس برد و موفقيت كند به حريف ميگويد دو. يعني شرط و مبلغ بازي دو برابر شود. اگر طرف مقابل قبول كرد ميگويد بدو يعني با دو برابر موافقم و بازي را ادامه ميدهد، در غير اين صورت با گفتن كلمه ندو بازي ختم ميشود و همان مبلغ شرطبندي را ميبازد و در وقت و زمان بازي بدين وسيله صرفهجويي ميشود. با اين توصيف به طوري كه ملاحظه ميشود كلمه دو در بازي تخته نرد عبارت از دو برابر كردن شرطبندي است به اين معني كه حريف براي پيش بردن مقصود دو قرص ميكند تا چنانچه برنده شد دو برابر بگيرد. ميبينيد شرطبندي چقدر خطرناك است! ميبينيد كه چرا نبايد شرطبندي كرد! ميبينيد! مخصوصاً سر منافع مردم! مخصوصاً...
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]