تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834126253
هدفگذاری افزایش مبادلات تجاری 30 میلیارد دلاری با ترکیه
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت خبرداد: هدفگذاری افزایش مبادلات تجاری 30 میلیارد دلاری با ترکیه خبرگزاری پانا : مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه با مشاهده روند تجارت خارجی دو جانبه ایران و ترکیه تغییرات محسوس و روبه رشدی از سال1389 مشهود است ،اظهار کرد: همایش ایران و ترکیه 12 اسفند با هدف توسعه روابط تجاری و هدفگذاری افزایش مبادلات تجاری تا 30 میلیارد دلار برگزار می شود .
۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند ساعت 10:13
به گزارش خبرنگاراقتصادی پانا ،عباس خالقی تبار با بیان اینکه شرایط و فضای کنونی اقتصاد موجب شد تا کشورهای دوست تعاملات و ترتیبات تجاری نزدیکی با هم داشته باشند ،اظهار کرد: کاهش بهای نفت یکی از پارامترهای تاثیرگذار در اقتصاد کشور است و بحث مدیریت هوشمندانه واردات از ضروریات کشور است .
وی با بیان اینکه این الزام وجود دارد که فرآیندهای تجاری میان ایران و سایرکشورها تسهیل شود ، ادامه داد: سرمایه گذاری مشترک یکی از راهبردهای برون رفت از مشکل کمبود نقدینگی در کشور است و این ایده را پر رنگ می کند که توسعه صادرات یکی از راهبردهای اصلی برای توسعه اقتصاد درکشور است .
خالقی تبار عنوان کرد: از سال 2009 تا سال 2014 بررسی بر حجم تجارت میان ایران و ترکیه صورت گرفته که نشان می دهد درسال 2009 حدود 5.7 میلیارد دلار تجارت خارجی وجود داشته که درحال حاضر به 16 میلیارد دلار افزایش یافته است .
وی افزود: 11.5 میلیارد دلار از این میزان سهم صادرات ایران بوده و اگرچه تراز تجاری به نفع ایران است اما از این میزان تنها 2 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی و 9.5 میلیارد دلار گاز و مشتقات مرتبط است . خالقی تبار خاطرنشان کرد: مرکز آموزش بازرگانی سعی دارد با دعوت از مسئولان دولتی و خصوصی همچنین با دعوت از سفرا، رؤسای اتاقهای بازرگانی و رایزنان بازرگانی ایران و ترکیه فرصتی را جهت طرح مشکلات اجرایی بنگاهها فراهم کرده و با ارائه پاسخهای مناسب متولیان امر بتواند ضمن رفع مسائل پیش پای بنگاهها، موجبات رونق کسب وکار آنان را فراهم و بالطبع باعث افزایش تعاملات تجاری با کشورهای هدف شود.
گفت:ترکیه در سال گذشته ششمین بازار صادراتی و پنجمین مبداء وارداتی ایران بود و این در حالی است که در ده ماهه نخست امسال، ترکیه همچنان ششمین بازار صادراتی و چهارمین مبداء وارداتی برای کشورمان محسوب می شود.
وی افزود:ترکیه حدود 250 میلیارد دلار در سال واردات از کشورهای مختلف دارد که سهم ایران کمتر از 5درصد است و می توان گفت تراز تجاری با ترکیه در حال حاضر مثبت است و این مثبت بودن مدیون صادرات گاز، نفت و مشتقات آن است.
مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:این مرکز توانسته در چند ماه گذشته تشریح مناسبی از فرصتهای تجارت با کشورهای عراق، امارات، قطر، روسیه و چین را ارائه کند که خوشبختانه با حضور طیف گسترده صاحبان صنایع، تجار و فعالان اقتصادی، اثربخشی و رضایت مطلوبی را برای ایشان فراهم آورد.
وی گفت: نرخ رشد حجم تجارت با ترکیه در چند سال اخیر، نشان دهنده تثبیت وحرکت رو به جلوی تجارت با ترکیه بوده و با توجه به هدف گذاری انجام شده جهت نیل به حجم سالانه 30 میلیارد دلار، می تواند چشم انداز مناسبی جهت توسعه همکاری های بازرگانی باشد.
خالقی تبار با بیان اینکه آخرین رویداد از سلسله همایشهای کاربردی آشنایی با بازارهای هدف تجاری در سال 93، به کشور ترکیه تعلق دارد که در روز 12 اسفند ماه در سالن همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد ، تصریح کرد: در این همایش علاوه بر معاونان وزارت صنعت، معدن وتجارت، رئیس اتاق بازرگانی تهران، معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی ایران و رایزنان فعلی و قبلی ایران در ترکیه، مهمانانی از ترکیه از جمله سفیر ترکیه در ایران، رئیس اتاق بازرگانی ازمیر،نایب رئیس شورای بازرگانی ترکیه و رایزن بازرگانی ترکیه در ایران حضور خواهند داشت
وی در عین حال اظهار امیدواری کرد که این رویداد علاوه بر زمینه سازی جهت افزایش تعاملات تجاری تا حجم 30 میلیارد دلار در سال با ترکیه،گامی مؤثر در دراستای اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و افزایش صادرات غیر نفتی باشد.
خالقی تبار خاطرنشان کرد: شرایط و فضای کنونی اقتصاد جهانی و منطقه ای و روابط بین المللی حاکم به گونه ایست که توسعه روابط تجاری با کشورهای دوست و همسایه علاوه بر ثبات و توسعه اقتصادی، باعث رونق کسب و کار بنگاهها نیز می شود .
مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کاهش بهای جهانی نفت، ضرورت کاهش وابستگی به صادرات نفتی، مدیریت هوشمندانه و کیفی سازی واردات، شناخت فرصتهای تجاری و سرمایه گذاری های مشترک و الزام به زمینه سازی جهت تبیین و تسهیل فرآیندهای تجاری از جمله عوامل تأثیرگذاری است که "مسیر افزایش صادرات" را می توان "مهمترین مسیر" جهت دستیابی به برنامه های توسعه ای کشور و نیز تحقق اهداف تعیین شده در حوزه اقتصاد مقاومتی، اعلام نمود.
وی با بیان اینکه یکی از سیاستهای موثر در این زمینه، سیاست همگرایی منطقه ای می باشد و از مهمترین عواملی که این سیاست را کارا و اثربخش می کند بهره برداری از پتانسیل های تجاری بین کشورهای مطرح منطقه است ، عنوان کرد : شناسایی پتانسیل ها و فرصت های صادراتی کالاها و خدمات ایران به بازارهای آنان از جمله موارد مهم و تأثیر گذار در توسعه کسب و کارها و افزایش تراز تجاری است ایران می تواند با هر یک از شرکای تجاری، به ویژه کشورهایی که با آنان فرهنگ و مذهب مشترک دارد، به توسعه صادرات پرداخته و باعث افزایش تعاملات تجاری شود .
وی ادامه داد: کشور ترکیه با داشتن مرز خاکی مشترک ، مذهب و فرهنگ مشترک و همچنین روابط دیرینه تجاری و سیاسی می تواند شریک مناسبی جهت افزایش سطح مبادلات تجاری بوده و با استفاده حداکثری از فرصت های موجود می تواند به عنوان دروازه ورود به بازارهای اروپایی نیز مطرح شود.
خالقی تبار عنوان کرد: با مشاهده روند تجارت خارجی دو جانبه ایران و ترکیه تغییرات محسوس و روبه رشدی از سال1389 مشهود است که به برخی از این ویژگی ها اشاره می گردد.
وی خاطرنشان کرد: این نرخ رشد نشان دهنده تثبیت وحرکت رو به جلوی تجارت با ترکیه بوده و با توجه به هدف گذاری انجام شده جهت نیل به حجم سالانه 30 میلیارد دلار، می تواند چشم انداز مناسبی جهت توسعه همکاری های بازرگانی باشد؛ ترکیه حدود 250 میلیارد دلار در سال واردات از کشورهای مختلف دارد که سهم ایران کمتر از 5% است تراز تجاری با ترکیه در حال حاضر مثبت است واین مثبت بودن مدیون صادرات گاز، نفت و مشتقات آن است.
خالقی تبار تصریح کرد: ایران در تأمین گاز ترکیه مقام دوم را بعد از روسیه دارد اما به نظر می رسد با توجه به 3.5 میلیارد دلاری که ترکیه به ایران صادرات دارد می توان صادرات غیر نفتی خود که در حال حاضر کمتر از دو میلیارد است را باتمهیداتی حداقل به اندازه واردات از ترکیه رساند.
وی گفت: ابتکاراتی چون بهره برداری هوشمندانه از موافقتنامه دو جانبه تجارت ترجیحی، موافقت نامه همکاری های گمرکی، مشارکت در نظام همکاری های چند جانبه منطقه ای، تأسیس شهرک های صنعتی و بنگاههای تولیدی مشترک و بهره برداری از موقعیت سوق الجیشی ایران و ترکیه در تأمین کالا و خدمات مورد نیاز سایر کشورها، می تواند زمینه ساز افزایش تراز تجاری باشد.
خالقی تبار اظهار کرد:محصولات پلیمری،محصولات پتروشیمی، سیمان و سایر اقلام ساختمانی، خشکبار، و اقلام مرتبط با صنایع غذایی و صنایع تبدیلی از جمله مزیت های کالایی ایران جهت صادرات به ترکیه محسوب می گردد و ترکیه از جمله کشورهای پیشرو در حوزه توسعه تجارت خود در منطقه محسوب می گردد .
وی با اشاره به اینکه ترکیه در سال 1392 ششمین بازار صادراتی و پنجمین مبداء وارداتی ایران بوده است، عنوان کرد: این در حالی است که در ده ماهه نخست امسال، ترکیه همچنان ششمین بازار صادراتی و چهارمین مبداء وارداتی برای کشورمحسوب می شود و مرکز آموزش بازرگانی سعی دارد با دعوت از مسئولین دولتی و خصوصی همچنین با دعوت از سفرا، رؤسای اتاقهای بازرگانی و رایزنان بارگانی دو کشور فرصتی را جهت طرح مشکلات اجرایی بنگاهها فراهم نموده و با ارائه پاسخهای مناسب متولیان امر، بتواند ضمن رفع مسائل پیش پای بنگاهها، موجبات رونق کسب وکار آنان را فراهم و با لطبع باعث افزایش تعاملات تجاری با کشورهای هدف شود.
وی گفت:این مرکز توانسته است در چند ماه گذشته تشریح مناسبی از فرصتهای تجارت با کشورهای عراق، امارات، قطر، روسیه و چین را ارائه نماید که خوشبختانه با حضور طیف گسترده صاحبان صنایع، تجار و فعالان اقتصادی، اثربخشی و رضایت مطلوبی را به دنبال داشته است .
خالقی تبار خاطرنشان کرد: در این همایش فوق علاوه بر معاونین وزارت صنعت، معدن وتجارت، رئیس اتاق بازرگانی تهران، معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی ایران و رایزنان فعلی و قبلی ایران در ترکیه، مهمانان عالی رتبه ای از کشور ترکیه نیز حضور دارند که عبارتند از سفیر ترکیه در ایران، رئیس اتاق بازرگانی ازمیر، نایب رئیس شورای بازرگانی ترکیه ، رئیس هیأت مدیره منطقه آزاد ازمیر و رایزن بازرگانی ترکیه در ایران.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]
صفحات پیشنهادی
- هدفگذاری برای افزایش حجم مبادلات تجاری با عراق تا 25 میلیارد دلار
رییس سازمان توسعه تجارت خبر داد هدفگذاری برای افزایش حجم مبادلات تجاری با عراق تا 25 میلیارد دلار تهران - ایرنا - رییس سازمان توسعه تجارت از هدفگذاری برای افزایش حجم مبادلات تجاری با عراق تا 25 میلیارد دلار خبر داد و گفت با توجه به شرایط کنونی عراق آینده صادرات خدمات فنی ـ مهنافزایش مبادلات تجاری ایران و عراق تا سقف 20 میلیارد دلار با حل مشکلات بانکی
آل اسحاق عنوان کرد افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق تا سقف 20 میلیارد دلار با حل مشکلات بانکی رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت هم اکنون میزان مبادلات تجاری ایران و عراق 12 میلیارد دلار است که اگر مشکلات بانکی حل شود این رقم تا 20 میلیارد دلار قابل افزایش است به گزارش خبرنگار اقتصاحجم مبادلات تجاري ايران و عراق به 20 ميليارددلار افزايش مييابد
حجم مبادلات تجاري ايران و عراق به 20 ميليارددلار افزايش مييابد وزير امور اقتصادي و دارايي گفت حجم مبادلات تجاري ايران و عراق از 12 ميليارد دلار به 20 ميليارد دلار افزايش مييابد به گزارش ايرنا علي طيبنيا كه براي شركت در كميسيون عالي مشترك ايران و عراق به همراه اسحاق جهانگيرافزايش حجم مبادلات تجاري ايران و عراق به 20 ميليارد دلار
۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۴ ۳۰ب ظ افزايش حجم مبادلات تجاري ايران و عراق به 20 ميليارد دلار وزير امور اقتصادي و دارايي گفت حجم مبادلات تجاري ايران و عراق از 12 ميليارد دلار به 20 ميليارد دلار افزايش مي يابد به گزارش خبرگزاري موج علي طيب نيا که براي شرکت در کميسيون عالي مشترک ايران و عراقافزایش مبادلات تجاری ایران و عراق تا سقف 20 میلیارد دلار/ باید به سمت دولت حاکمیتی حرکت کرد
آل اسحاق عنوان کرد افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق تا سقف 20 میلیارد دلار باید به سمت دولت حاکمیتی حرکت کرد رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت هم اکنون میزان مبادلات تجاری ایران و عراق 12 میلیارد دلار است که اگر مشکلات بانکی حل شود این رقم تا 20 میلیارد دلار قابل افزایش است به گزاافزایش مبادلات تجاری ایران و عراق به ۲۵ میلیارد دلار
افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق به ۲۵ میلیارد دلار شناسهٔ خبر 2500893 پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۸ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت معاون وزیر صنعت معدن و تجارت آینده صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به عراق را روشن دانست و گفت افزایش مبادلات تجاری با عراق به ۲۵ میلیارد دلارطیب نیا: حجم مبادلات تجاری ایران و عراق به ۲۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
طیب نیا حجم مبادلات تجاری ایران و عراق به ۲۰ میلیارد دلار افزایش می یابدتاریخ انتشار سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۶ ۵۰ وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت حجم مبادلات تجاری ایران و عراق از ۱۲ میلیارد دلار به ۲۰ میلیارد دلار افزایش می یابد به گزارش ایرنا «علی طیب نیا» کههدفگذاري براي افزايش حجم مبادلات تجاري با عراق تا 25 ميليارد دلار
۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۶ ۲۵ب ظ افخمي راد خبر داد هدفگذاري براي افزايش حجم مبادلات تجاري با عراق تا 25 ميليارد دلار رييس سازمان توسعه تجارت با توجه به شرايط کنوني عراق آينده صادرات خدمات فني ـ مهندسي به اين کشور را روشن و اميدوارکننده خواند و گفت هماکنون حدود يک ميليارد دلار پروژه از- مبادلات تجاری بین ایرن واقلیم کردستان عراق به شش میلیارد دلار می رسد
مبادلات تجاری بین ایرن واقلیم کردستان عراق به شش میلیارد دلار می رسد سنندج- ایرنا- معاون برنامه ریزی وامور اقتصادی استاندار گفـت تبادلات تجاری بین کشور ایران با اقلیم کردستان عراق به شش میلیارد دلار رسیده است پیمان ازهاری روز چهارشنبه در حاشیه استقبال استاندار سلیمانیه در مرز ربکارگیری تمام توانمندیها برای افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق
رییس اتاق بازرگانی تهران مطرح کرد بکارگیری تمام توانمندیها برای افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق یحیی آل اسحاق در نشست مشترک با تجار ایرانی و عراقی در بغداد گفت ما علاقهمند به توسعه روابط تجاری با عراق هستیم و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و تمام توانمندیهای خوصادرات از واردات گاز پیشی گرفت/ افزایش 12میلیارد دلاری درآمد گازی
در پاسخ به مهر اعلام شد صادرات از واردات گاز پیشی گرفت افزایش 12میلیارد دلاری درآمد گازی شناسهٔ خبر 2500015 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۳ اقتصاد > انرژی مدیر برنامهریزی شرکت گاز با اشاره به جهش ۲ ۵ میلیارد مترمکعبی صادرات در مقایسه با واردات گاز ایران گفت با افزایش ۱۵ میرشد 50 درصدی مبادلات تجاری تركيه و اسرائيل
تراز روزنامه زمان گزارش داد كه عليرغم روابط سرد ديپلماتيك ميان تركيه و اسرائيل مبادلات تجاري دو جانبه اين دو كشور به اوج خود رسيده است به گزارش تراز گرچه دولت ترکیه طی سالهای اخیر همواره اسراییل را به خاطر سیاست های سرکوبگرانه و مداخلات خشونت آمیز در فلسطین شدیدا هدف انتقاد قرمدیرعامل شرکت ملی گاز در گفتوگو با فارس تشریح کرد درآمد 7 میلیارد دلاری ایران از صادرات گاز به عراق و ترکیه
مدیرعامل شرکت ملی گاز در گفتوگو با فارس تشریح کرددرآمد 7 میلیارد دلاری ایران از صادرات گاز به عراق و ترکیهمعاون وزیر نفت با تشریح چشمانداز درآمد کشور از محل صادرات گاز گفت قراردادهای قطعی ما با عراق و ترکیه وابسته به مولفههای مختلف حداقل بین 3 تا 7 میلیارد دلار در سال میتوان- حجم مبادلات تجاری ایران و عراق به 20 میلیارد دلار افزایش می یابد
طیب نیا حجم مبادلات تجاری ایران و عراق به 20 میلیارد دلار افزایش می یابد بغداد-ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت حجم مبادلات تجاری ایران و عراق از 12 میلیارد دلار به 20 میلیارد دلار افزایش می یابد علی طیب نیا که برای شرکت در کمیسیون عالی مشترک ایران و عراق به همراه اسحامبادلات تجاری ترکیه و پاکستان به 10 میلیارد دلار می رسد
مبادلات تجاری ترکیه و پاکستان به 10 میلیارد دلار می رسد شناسهٔ خبر 2500127 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۴ بین الملل > آسیای غربی نخست وزیر ترکیه و پاکستان از افزایش حجم مبادلات تجاری میان دو کشور به 10 میلیارد دلار در چند سال آتی خبر دادند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزندر جریان بررسی لایحه بودجه در مجلس تصویب شد درآمد 2.1 میلیارد تومانی عوارض گاز برای نوسازی مدارس/ افزایش 5 درص
در جریان بررسی لایحه بودجه در مجلس تصویب شددرآمد 2 1 میلیارد تومانی عوارض گاز برای نوسازی مدارس افزایش 5 درصدی قیمت هر لیتر فرآورده نفتی در سال آیندهدر ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه 94 نمایندگان مصوب کردند 2 هزار و 100 میلیارد تومان از محل عوارض گاز طبیعی مصرفی به منظور نوسازینمایندگان در لایحه بودجه ۹۴ مصوب کردند اختصاص ۵ هزار میلیارد ریال از واگذاری سهام دولت به عنوان افزایش سرمایه
نمایندگان در لایحه بودجه ۹۴ مصوب کردنداختصاص ۵ هزار میلیارد ریال از واگذاری سهام دولت به عنوان افزایش سرمایه بانکهای دولتینمایندگان به دولت اجازه دادند تا سقف ۵ هزار میلیارد ریال وجوه حاصل از واگذاری باقیمانده سهام دولت در بانکها و بیمههای مشمول واگذاری را به عنوان افزایش سرم-
اقتصادی
پربازدیدترینها