تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834126253




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدفگذاری افزایش مبادلات تجاری 30 میلیارد دلاری با ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت خبرداد: هدفگذاری افزایش مبادلات تجاری 30 میلیارد دلاری با ترکیه خبرگزاری پانا : مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه با مشاهده روند تجارت خارجی دو جانبه ایران و ترکیه تغییرات محسوس و روبه رشدی از سال1389 مشهود است ،اظهار کرد: همایش ایران و ترکیه 12 اسفند با هدف توسعه روابط تجاری و هدفگذاری افزایش مبادلات تجاری تا 30 میلیارد دلار برگزار می شود .
۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند ساعت 10:13

خبرگزاری پانا+

 به گزارش خبرنگاراقتصادی پانا ،عباس خالقی تبار با بیان اینکه شرایط و فضای کنونی اقتصاد موجب شد تا کشورهای دوست تعاملات و ترتیبات تجاری نزدیکی با هم داشته باشند ،اظهار کرد: کاهش بهای نفت یکی از پارامترهای تاثیرگذار در اقتصاد کشور است و بحث مدیریت هوشمندانه واردات از ضروریات کشور است .
وی با بیان اینکه این الزام وجود دارد که فرآیندهای تجاری میان ایران و سایرکشورها تسهیل شود ، ادامه داد: سرمایه گذاری مشترک یکی از راهبردهای برون رفت از مشکل کمبود نقدینگی در کشور است و این ایده را پر رنگ می کند که توسعه صادرات یکی از راهبردهای اصلی برای توسعه اقتصاد درکشور است .
خالقی تبار عنوان کرد: از سال 2009 تا سال 2014 بررسی بر حجم تجارت میان ایران و ترکیه صورت گرفته که نشان می دهد درسال 2009 حدود 5.7 میلیارد دلار تجارت خارجی وجود داشته که درحال حاضر به 16 میلیارد دلار افزایش یافته است .
وی افزود: 11.5 میلیارد دلار از این میزان سهم صادرات ایران بوده و اگرچه تراز تجاری به نفع ایران است اما از این میزان تنها 2 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی و 9.5 میلیارد دلار گاز و مشتقات مرتبط است . خالقی تبار خاطرنشان کرد: مرکز آموزش بازرگانی سعی دارد با دعوت از مسئولان دولتی و خصوصی همچنین با دعوت از سفرا، رؤسای اتاقهای بازرگانی و رایزنان بازرگانی ایران و ترکیه فرصتی را جهت طرح مشکلات اجرایی بنگاهها فراهم کرده و با ارائه پاسخهای مناسب متولیان امر بتواند ضمن رفع مسائل پیش پای بنگاهها، موجبات رونق کسب وکار آنان را فراهم و بالطبع باعث افزایش تعاملات تجاری با کشورهای هدف شود.
گفت:ترکیه در سال گذشته ششمین بازار صادراتی و پنجمین مبداء وارداتی ایران بود و این در حالی است که در ده ماهه نخست امسال، ترکیه همچنان ششمین بازار صادراتی و چهارمین مبداء وارداتی برای کشورمان محسوب می شود.
وی افزود:ترکیه حدود 250 میلیارد دلار در سال واردات از کشورهای مختلف دارد که سهم ایران کمتر از 5درصد است و می توان گفت تراز تجاری با ترکیه در حال حاضر مثبت است و این مثبت بودن مدیون صادرات گاز، نفت و مشتقات آن است.
مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:این مرکز توانسته در چند ماه گذشته تشریح مناسبی از فرصتهای تجارت با کشورهای عراق، امارات، قطر، روسیه و چین را ارائه کند که خوشبختانه با حضور طیف گسترده صاحبان صنایع، تجار و فعالان اقتصادی، اثربخشی و رضایت مطلوبی را برای ایشان فراهم آورد.
وی گفت: نرخ رشد حجم تجارت با ترکیه در چند سال اخیر، نشان دهنده تثبیت وحرکت رو به جلوی تجارت با ترکیه بوده و با توجه به هدف گذاری انجام شده جهت نیل به حجم سالانه 30 میلیارد دلار، می تواند چشم انداز مناسبی جهت توسعه همکاری های بازرگانی باشد.
خالقی تبار با بیان اینکه آخرین رویداد از سلسله همایشهای کاربردی آشنایی با بازارهای هدف تجاری در سال 93، به کشور ترکیه تعلق دارد که در روز 12 اسفند ماه در سالن همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد ، تصریح کرد: در این همایش علاوه بر معاونان وزارت صنعت، معدن وتجارت، رئیس اتاق بازرگانی تهران، معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی ایران و رایزنان فعلی و قبلی ایران در ترکیه، مهمانانی از ترکیه از جمله سفیر ترکیه در ایران، رئیس اتاق بازرگانی ازمیر،نایب رئیس شورای بازرگانی ترکیه و رایزن بازرگانی ترکیه در ایران حضور خواهند داشت
وی در عین حال اظهار امیدواری کرد که این رویداد علاوه بر زمینه سازی جهت افزایش تعاملات تجاری تا حجم 30 میلیارد دلار در سال با ترکیه،گامی مؤثر در دراستای اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و افزایش صادرات غیر نفتی باشد.
خالقی تبار خاطرنشان کرد: شرایط و فضای کنونی اقتصاد جهانی و منطقه ای و روابط بین المللی حاکم به گونه ایست که توسعه روابط تجاری با کشورهای دوست و همسایه علاوه بر ثبات و توسعه اقتصادی، باعث رونق کسب و کار بنگاهها نیز می شود .
مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کاهش بهای جهانی نفت، ضرورت کاهش وابستگی به صادرات نفتی، مدیریت هوشمندانه و کیفی سازی واردات، شناخت فرصتهای تجاری و سرمایه گذاری های مشترک و الزام به زمینه سازی جهت تبیین و تسهیل فرآیندهای تجاری از جمله عوامل تأثیرگذاری است که "مسیر افزایش صادرات" را می توان "مهمترین مسیر" جهت دستیابی به برنامه های توسعه ای کشور و نیز تحقق اهداف تعیین شده در حوزه اقتصاد مقاومتی، اعلام نمود.
وی با بیان اینکه یکی از سیاستهای موثر در این زمینه، سیاست همگرایی منطقه ای می باشد و از مهمترین عواملی که این سیاست را کارا و اثربخش می کند بهره برداری از پتانسیل های تجاری بین کشورهای مطرح منطقه است ، عنوان کرد : شناسایی پتانسیل ها و فرصت های صادراتی کالاها و خدمات ایران به بازارهای آنان از جمله موارد مهم و تأثیر گذار در توسعه کسب و کارها و افزایش تراز تجاری است ایران می تواند با هر یک از شرکای تجاری، به ویژه کشورهایی که با آنان فرهنگ و مذهب مشترک دارد، به توسعه صادرات پرداخته و باعث افزایش تعاملات تجاری شود .
وی ادامه داد: کشور ترکیه با داشتن مرز خاکی مشترک ، مذهب و فرهنگ مشترک و همچنین روابط دیرینه تجاری و سیاسی می تواند شریک مناسبی جهت افزایش سطح مبادلات تجاری بوده و با استفاده حداکثری از فرصت های موجود می تواند به عنوان دروازه ورود به بازارهای اروپایی نیز مطرح شود.
خالقی تبار عنوان کرد: با مشاهده روند تجارت خارجی دو جانبه ایران و ترکیه تغییرات محسوس و روبه رشدی از سال1389 مشهود است که به برخی از این ویژگی ها اشاره می گردد.
وی خاطرنشان کرد: این نرخ رشد نشان دهنده تثبیت وحرکت رو به جلوی تجارت با ترکیه بوده و با توجه به هدف گذاری انجام شده جهت نیل به حجم سالانه 30 میلیارد دلار، می تواند چشم انداز مناسبی جهت توسعه همکاری های بازرگانی باشد؛ ترکیه حدود 250 میلیارد دلار در سال واردات از کشورهای مختلف دارد که سهم ایران کمتر از 5% است تراز تجاری با ترکیه در حال حاضر مثبت است واین مثبت بودن مدیون صادرات گاز، نفت و مشتقات آن است.
خالقی تبار تصریح کرد: ایران در تأمین گاز ترکیه مقام دوم را بعد از روسیه دارد اما به نظر می رسد با توجه به 3.5 میلیارد دلاری که ترکیه به ایران صادرات دارد می توان صادرات غیر نفتی خود که در حال حاضر کمتر از دو میلیارد است را باتمهیداتی حداقل به اندازه واردات از ترکیه رساند.
وی گفت: ابتکاراتی چون بهره برداری هوشمندانه از موافقتنامه دو جانبه تجارت ترجیحی، موافقت نامه همکاری های گمرکی، مشارکت در نظام همکاری های چند جانبه منطقه ای، تأسیس شهرک های صنعتی و بنگاههای تولیدی مشترک و بهره برداری از موقعیت سوق الجیشی ایران و ترکیه در تأمین کالا و خدمات مورد نیاز سایر کشورها، می تواند زمینه ساز افزایش تراز تجاری باشد.
خالقی تبار اظهار کرد:محصولات پلیمری،محصولات پتروشیمی، سیمان و سایر اقلام ساختمانی، خشکبار، و اقلام مرتبط با صنایع غذایی و صنایع تبدیلی از جمله مزیت های کالایی ایران جهت صادرات به ترکیه محسوب می گردد و ترکیه از جمله کشورهای پیشرو در حوزه توسعه تجارت خود در منطقه محسوب می گردد .
وی با اشاره به اینکه ترکیه در سال 1392 ششمین بازار صادراتی و پنجمین مبداء وارداتی ایران بوده است، عنوان کرد: این در حالی است که در ده ماهه نخست امسال، ترکیه همچنان ششمین بازار صادراتی و چهارمین مبداء وارداتی برای کشورمحسوب می شود و مرکز آموزش بازرگانی سعی دارد با دعوت از مسئولین دولتی و خصوصی همچنین با دعوت از سفرا، رؤسای اتاقهای بازرگانی و رایزنان بارگانی دو کشور فرصتی را جهت طرح مشکلات اجرایی بنگاهها فراهم نموده و با ارائه پاسخهای مناسب متولیان امر، بتواند ضمن رفع مسائل پیش پای بنگاهها، موجبات رونق کسب وکار آنان را فراهم و با لطبع باعث افزایش تعاملات تجاری با کشورهای هدف شود.
وی گفت:این مرکز توانسته است در چند ماه گذشته تشریح مناسبی از فرصتهای تجارت با کشورهای عراق، امارات، قطر، روسیه و چین را ارائه نماید که خوشبختانه با حضور طیف گسترده صاحبان صنایع، تجار و فعالان اقتصادی، اثربخشی و رضایت مطلوبی را به دنبال داشته است .
خالقی تبار خاطرنشان کرد: در این همایش فوق علاوه بر معاونین وزارت صنعت، معدن وتجارت، رئیس اتاق بازرگانی تهران، معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی ایران و رایزنان فعلی و قبلی ایران در ترکیه، مهمانان عالی رتبه ای از کشور ترکیه نیز حضور دارند که عبارتند از سفیر ترکیه در ایران، رئیس اتاق بازرگانی ازمیر، نایب رئیس شورای بازرگانی ترکیه ، رئیس هیأت مدیره منطقه آزاد ازمیر و رایزن بازرگانی ترکیه در ایران.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن