واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کشورها برای ۴۰۰ سال برنامه دارند/ نمی توانیم بی برنامه باشیم
مشاور اقتصادی دفتر رهبری: در جهان امروز که برخی کشورها برنامه های ۱۰۰ و حتی ۴۰۰ ساله دارند، نمی توان به داشتن برنامه مدون و دقیق بی توجه بود/ ظرفیت های مغفول مانده بسیاری در کشور وجود دارد. افراد متمکن روستا به تهران بیایند، حاشیه نشین می شوند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقا محمدی امروز در همایش مشارکت مردمی وتوسعه روستایی در قزوین گفت: ظرفیت های مغفول مانده زیادی در کشور وجود دارد که در صورت شناسایی می تواند مانند یک سرمایه عظیم تاثیرگذار، موجب تحول و تغییرشرایط کنونی شود.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با محوریت روستا و با مشارکت مردم می تواند زمینه رونق و شکوفایی اقتصادی، تقویت تولید غذایی و استقلال کشور را فراهم می کند، افزود: در جهان امروز که برخی کشورها برنامه های 100 و حتی 400 ساله دارند نمی توان به داشتن برنامه مدون و دقیق بی توجه بود .
عضو مجمع تشخیص مصلحت افزود: توسعه در مناطقی شکل می گیرد که پویایی و نشاط لازم را داشته باشد و با قاطعیت می توان گفت دیگرهیچ محیط غیر قابل اصلاح و تغییر نداریم که آن را نادیده بگیریم و فراموش کنیم.
وی با اعلام اینکه قبل از توسعه فیزیکی در روستا باید توسعه یافتگی فکری در اندیشه متولیان و روستائیان شکل بگیرد، گفت: اگر توسعه فکری صورت نگیرد، در مسیر کار موانع بسیار خواهد بود.
آقا محمدی افزود: اگر افراد متمکن روستایی به شهری مانند تهران مهاجرت کنند، باید حاشیه نشین شوند، اما در روستا از جایگاه خاصی برخوردارند و می توانند به توسعه منطقه کمک کنند که باید این ظرفیت ها در همه مناطق شناسایی و به کار گرفته شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت تاکید کرد: روستا یک واحد اقتصادی است و مسئولان قرار است بستر کار دراین مناطق را فراهم کنند و اگر بخواهیم نمونه های موفقی شکل بگیرد نیازمند الگو سازی هستیم . وی با بیان اینکه هیچ نمونه موفقی بدون پایلوت سازی شکل نمی گیرد گفت : روستاهای استان قزوین استعداد خوبی دارد و می تواند در طرح های اقتصادی به عنوان پایلوت انتخاب شود.
به گفته آقا محمدی هر روستا یک واحد اقتصادی تلقی می شود که باید حساب روستایی در آن فعال شود تا همه ظرفیت، قابلیت، نیازمندی، تولید ناخالص، مصرف، کمبود و دیگر مسائل کاملا مشخص شده و تعریف شود.
مشاوراقتصادی دفتر مقام معظم رهبری افزود: امروز غربی ها در امنیت به ما نیازمند دارند، اما متاسفانه در اقتصاد، ما نیازمند دیگران هستیم.
وی افزود: اگر از ظرفیت های مغفول مانده در شهرها و روستاها استفاده کنیم، در حوزه اقتصادی هم می توانیم به اقتدار لازم برسیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: با تلاش و برنامه ریزی و مشارکت مردم و استفاده از همه ظرفیت ها، به جای دست دراز کردن به سوی دیگران در اقتصاد، توان خود به عزت اقتصادی تبدیل خواهد شد. آقا محمدی گفت: باید بپذیریم که دولت قادر نیست درصورتی که بخش خصوصی و مردم در حوزه اقتصاد وارد نشوند، بتواند موفق عمل کند.
پنج شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]