واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور وزیر: آموزش و پرورش نقش مهمی در نهادینه شدن اقتصادمقاومتی دارد رشت - ایرنا - مشاور وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر نقش مهم این وزارتخانه در فرهنگ سازی جامعه گفت: برای نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب باید به سراغ آموزش و پرورش برویم.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملکی روز سه شنبه در نشست منطقه یک کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در رشت افزود: علاوه بر این برای تحقق حقوق شهروندی مورد تاکید رییس جمهوری و استحکام بنیاد ارزش های اسلامی نیز باید با آموزش و پرورش همکاری جدی تری صورت بگیرد.
دبیر کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش اظهار کرد: همچنین برای حفظ دستاوردهای ایثارگران و از خودگذشتگی آنان، فداکارهای دهها هزاران شهید و روحیه استکبار ستیزی باز هم باید به سوی دستگاه بزرگ تعلیم و تربیت رفت.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: تخصیص اعتبارات و منابع مالی، تامین منابع انسانی مورد نیاز و تقویت دانشگاه فرهنگیان باید اولویت اول باشد.
حجت الاسلام ملکی با تاکید بر ضرورت توجه به علم در کنار اخلاق تصریح کرد: دانش محوری نباید اولویت نخست تعلیم و تربیت کشورمان باشد، اگر چه دانش لازم است.
وی در ادامه همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش را بسیار مهم و موثر دانست و یادآور شد: اولویت مهم حوزه های علمیه نیز باید آموزش و پرورش باشد.
وی با اشاره به فعالیت سه هزار روحانی در آموزش و پرورش به صورت رسمی بیان داشت: با استفاده از ظرفیت این روحانیون می توان در تحقق اهداف نظام اسلامی گام برداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این نشست گفت: بین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه استان به عنوان یک ظرفیت تاثیرگذار تعامل و همکاری خوبی وجود دارد.
مهدی حاجتی افزود: استفاده از ظرفیت تاثیرگذار روحانیون در ارتقاء مفاهیم پرورشی و مصونیت بخشی نسل جوان و نوجوان در برابر هجمه های دشمنان بسیار موثر است.
وی اظهار داشت: تعمیق و تقویت باورهای دینی دانش آموزان نیز از جمله فلسفه کمیته همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش است.
مدیر حوزه های علمیه استان گیلان نیز در این نشست گفت: حوزه های علمیه و آموزش و پرورش ظرفیت های زیادی برای همکاری، همراهی و تعامل با یکدیگر دارند.
حجت الاسلام المسلمین محمد لاکانی افزود: اگر بتوانیم از این ظرفیت ها حداکثر استفاده را ببریم ، به نتایج مطلوبی دست خواهیم یافت.
وی با تاکید بر اینکه برای حضور روحانیون در مدارس باید دقت بیشتری شود، اظهار کرد: روحانیون برای اعزام در واحدهای آموزشی بایستی از توانمندی های خوبی برخوردار باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان هم در این نشست گفت: همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با یکدیگر ، از کارهای مبارک در کشورمان است.
حجت الاسلام جمال یاری افزود: روحانیون در مدارس در پاسخگویی به شهبات دانش آموزان و رفع آن نقش مهمی دارند.
وی اظهار کرد: طلبه های خوش فکر، خوش اخلاق و آماده پاسخگویی به شهبات باید در مدارس حضور یابند.
نشست منطقه یک کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش روز سه شنبه در سالن اجتماعات آموزش و پرورش استان گیلان در رشت برگزار شد.
در این نشست معاونان پرورشی استان های گیلان، مازندران، قزوین، البرز، تهران، شهرستان های تهران، قم و مرکزی حضور داشتند.
بازدید از مدارس امین و حوزه علمیه در رودسر از جمله برنامه های این کمیته بود. ک/2.
7286/ 6158
05/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]