تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843805601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله به اسلام و قوه قضاییه با سیاه نمایی! +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


نقدی بر فیلم سینمایی "مستانه"
حمله به اسلام و قوه قضاییه با سیاه نمایی! +عکس
مستانه فیلمی است از دست رفته. متاسفانه کارگردان فیلم تمام فرصت هایی را که برای آگاهی بخشی داشت به تهدید و بدآموزی تبدیل کرده است.



  سرویس فرهنگی جام نیوز، آخر تا چه حد سیاه نمایی، تا چه حد دروغ و افترا...دیگر بس است...لطفا تمامش کنید...آقایان و خانم های کارگردان محترم حوزه سیاه نمایی...به اندازه کافی فیلم برای سیاه نمایی و دورویی گری درباره مسایل نه چندان رایج مملکت ساخته اید...بس است...بروید سراغ موضوعاتی که حداقل کمی تخیلی باشند وگرنه چیزهایی که شما جلوی دوربین می برید، هر روزه در همه جوامع – تاکید می کنم همه جوامع، حتی آنهایی که شما متمدن دانسته و سنگ آنها را به سینه می زنید – دیده می شود...مخصوصا اینکه متاسفانه صداقت و شفافیت در حرف های شما نیست، واقعا نیست؛ که اگر بود اشتباه یک نفر از یک قشر جامعه را به کل آن قشر تعمیم نمی دادید...این یعنی انصاف در کارهای شما نیست...چندی است مفهومی به نام انصاف در فیلم های برخی از شما گم شده است...حتی یک نوجوان آگاه به مسایل نیز می تواند سیاه نمایی که فیلم شما در آن غوطه ور است را آشکار کند...از اینکه با دست خود آبروی خود را جلوی قشر آگاه و متعهد جامعه می ریزید، نگران نیسیتید؟!...جواب خدا و پیغمبرش را چه خواهید داد (البته اگر اعتقادی به آنها دارید)؟!!      

      عمری است که فیلم های سبک و سیاه شما را تحمل کرده و گاهی اکتفا به تذکر کرده ولی برخی از شما نه تنها به خود نیامده بلکه هر روز وقیح تر و گستاخ تر می شوید...از صدقه سری همین انقلاب و اسلام و نظام است که شما به راحتی در کوچه و خیابان های لوکس شمال شهر فیلم می سازید آن هم بر ضد انقلاب و اسلام و نظام...واقعا جای تعجب دارد...خوب است انسان کمی نمک شناس باشد...به خدای عز و جل قسم، خنجری که فیلم های سخیف شما از پشت به این نظام و اسلام می زند را فیلم های غربی که شمشیر را از رو بسته اند هم حتی نزده اند...مشکلات را نشان می دهید، بدهید؛ کسی جلویتان را نگرفته ولی دیگر دریدگی نکنید...حقایق را نشان دهید نه آنچه که خود می خواهید...از مسایل برای ضربه زدن استفاده نکنید...به خدا خجالت دارد، قباحت دارد نان و نمک همین نظام اسلامی را خوردن و نمکدان عزت آن را در اذهان مردم شکستن...حتی اگر دین هم ندارید، آزاده باشید، منصف باشید، عدالت را رعایت کنید...      

"وضعیت نامناسب مستانه در فیلم هایش"     مستانه فیلمی است از دست رفته. متاسفانه کارگردان (محمد حسین فرح بخش) فیلم تمام فرصت هایی را که برای آگاهی بخشی داشت به تهدید و بدآموزی تبدیل کرده است. داستان فیلم در دو خط خلاصه می شود: بازگیر زن مجردی، با حماقت خود، قربانی یک تجاوز جنسی شده، به دادگاه اسلامی شکایت کرده ولی حکم شرعی درستی صادر نمی شود. بهانه ای برای هتاکی به اسلام. کارگردان فیلم که در شناسایی و انتخاب معیارها دچار اشتباه شده است، همین قضیه خیالی صادر نشدن حکم مناسب را بهانه کرده تا به قوه قضاییه و نظام اسلامی و دین مقدس اسلام توهین کند.      

"کاراکتر خنثی فرهاد (آتیلا پسیانی)"       این فیلم هم سبک است و هم در قسمت های زیادی دچار خود انکاری شده است. در جایی حرفی می زند ولی در صحنه های بعدی با عمل خود آن را نقض می کند. پس نمی توان به شعار های تو خالی فیلم اعتماد کرد. شاید بتوان این فیلم را تلاشی در جهت تطهیر چهره نچندان پاک بخشی از سینما دانست. تاکید می کنم بخشی از سینما، چون خدا رو شکر هنوز قسمتی از سینمای ایران پاک مانده و خود را در ازای هر چیزی حاضر به آلوده کردن و بی حیایی نیست. از خیر خواهی خانم مستانه صدر (سحر دولتشاهی) با چنان آب و تابی یاد می شود که دل بیننده به رحم بیاید. او آدم خیری است، نان چند خانوار را می دهد؛ حاشیه ندارد و مردمی است. خدا خیرش بدهد! ولی فیلمنامه نویس و کارگردان در جلسه دادگاه عکس هایی از او نشان می دهند گویی یک بازیگر هالیوودی در قاب تصویر بوده، نه یک زن مسلمان ایرانی!!! که البته این مشکل را در فضای بیرون از فیلم نیز به وفور یافت می شود. بله مشکل ما همین جاست؛ از اسلام فقط نامی بر روی ماست ولی در عمل هرگز!!! آخر آقای فرح بخش، با نشان دادن کلاه گیسی که مستانه در فیم هایش سر می گذارد قصد دارید بگویید که این خانم های بازیگر که در فیلمها موهایشان از حد معمول هم بیشتر بیرون است، کلاه گیس است و موی خودشان نیست؟! شاید بتوان بچه ها را اینگونه گول زد! البته از فیلم قبلی شما یعنی زندگی خصوصی می توان جهت فکری شما را فهمید.      

"حال نامتعادل خسرو وقتی با مستانه در خانه تنهاست!"       مشکلی که فیلم دارد این است که کارگردان با دست خود یک فرد مذهبی خشک مقدس را در جایگاه وکیل خسرو جامی (میلاد کی مرام) قرار می دهد که به شدت انسان پلیدی است و کارگردان با هوچی گری آن فرد را به همه آدم های مذهبی تعمیم می دهد. این درست است؟ آیا تعمیم دادن یک مشکل به سطح گسترده خوب است؟ اولا مطمئن باشید که چنین فرد مذهبی وکیل یک آدم پست فطرت و هوس بازی مثل خسرو جامی نمی شود، بر فرض محال هم اگر شد و از دین استفاده ابزاری کرده و با مصادره به نفع کردن آن یک مجرم را بی گناه جلوه داد؛ آیا ما حق داریم بگوییم که آی مردم ببینید همه آدم های مذهبی اطراف شما اینگونه نامرد و دغل باز هستند؟؟!! دوست عزیز این چیزی که شما در این فیلم نشان می دهید چیز جدیدی نیست و از اینگونه افراد در طول تاریخ کم نبوده؛ چنین افرادی بودند که خلافت را از علی (ع) غصب کردند، دختر و پاره تن رسول خدا را شهید کردند، پسرش را مسوم کردند، دیگر پسرش را به همراه 72 یارش سر بریدند، دخترش و امام آن زمان را به اسارت بردند و ادامه خاندان را نیز به نحوهای مختلف زندانی کرده و به شهادت رساندند. کسانی که دین راستین داشتند و البته قصد آموزش آن را. مطلع باشید که اکنون نیز افراد مذهبی بسیار زیادی هستد که با کوشکی درون فیلم شما زمین تا آسمان تفاوت دارند.      

"اثرات تجاوز و ضرب و شتم"       حال اگر دادگاهی و یک قاضی با توجه به نقص شواهد و مدارک و کمبود ادله مناسب حکم چندان انتقام گیرنده ای صادر نکرد، اجازه داریم که تمام دستگاه قضایی کشور را زیر سوال ببریم؟! به قول خودتان که از زبان سهرابی (محمد متوسلانی) در فیلم گفته شد: تمام شبکه های ماهواره ای به خاطر جنجال مستانه صدر به قوه قضاییه حمله کرده اند. خب این درست است؟ این صحیح است؟ آیا باید آب به آسیاب ضد انقلاب بریزیم؟ یا نکند خودمان هم با آنها همراه هستیم؟؟!!!! شریح قاضی حکم به کشتن نوه رسول خدا و امام زمانه اش داد، آن را چه می گویید؟ نکند او کار درستی کرد؟!!! در ضمن اینکه شما کاملا یک موضوع تخیلی را برای تخریب چهره اسلام و افراد مذهبی به کار برده اید. حداقل یک سوژه واقعی تر و قابل باورتر را هدف قرار می دادید تا بتوان بر سر آن دعوا کرد.      

"کوشکی نماد یک فرد نفرت برانگیز"       بنده واقعا در احوالات و اعمال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درمانده شده ام. چرا گل به خودی می زنید؟!!! در همین فیلم بارها به وزارت ارشاد توهین می شد، ندید؟ آنجایی که مستانه متوجه می شود که ممنونع الفعالیت شده و با مراجعه به وزارت فرهنگ با آدم دورو و ریاکاری مواجه می شود که بسیار زیبا او را دور می زند. از وزارت ارشاد باید پرسید: آیا شما چنین افرادی در سازمان خود دارید؟ آیا این صحنه ها توهین به شما نبود؟ که بود... از همه خنده دار تر و مضحک تر، وکیل مستانه، یعنی خانم مجد (باران کوثری) می باشد. وی که مثلا وکیل کارکشته و مورد اعتماد وی است، در دفاع از مستانه به لکنت زبان افتاده و تمام حرفهایش در جمله ای شبیه به هم خلاصه می شود: "آقای کوشکی این چیه که می گید؟" یعنی تمام هنر این وکیل همین است. خب خانم مستانه وکیل شما عرضه دفاع درست و حسابی ازتان ندارد و به همین دلیل حکم مد نظر شما صادر نمی وشد، تقصیر قاضی و دادگاه است؟! باید بروید در خیابان به همه افراد مذهبی فحاشی کنید؟! حتی خود مستانه صدر نیز در دادگاه بطور مناسبی از خود دفاع نکرد و دایم به گفتن الفاظ رکیک و بی ادبانه اکتفا کرد.      

"عجز و ناتوانی وکیل مستانه و خود او"       فیلم تا نیمه ابتدایی خوب پیش رفت. صد حیف و ای کاش که همان طور می ماند. کارگردان می توانست با سوژه نیمه اول درس خوبی به همه بدهد. اینکه: خانم ها وقتی در خانه تنها هستند، مرد غریبه ای را به خانه راه ندهند. کوشکی وکیل (فرهاد اصلانی) نیز در دادگاه چندان بی راه نمی گفت. هر عقل سلیم و هر آدم حسابی قبول دارد که زن تنها نباید مرد غریبه را به خانه راه دهد. حالا مستانه خانم، خسرو را راه داده و شد آنچه شد! نمی دانم، شاید خانم بازیگر راه دادن مرد غریبه به خانه را، آن هم وقتی که مرد دیگری در خانه ندارد، نشانه روشنفکری می دانست که آنگونه از عمل خود دفاع می کرد! خب مزدش را هم گرفت...      

"صحنه مهیب شلاق زدن خسرو مانند فیلم های ترسناک هالیوودی است!!!"       ولی آقای کارگردان نیمه دوم فیلم را چنان مخرب ساخته که هرچه تا آن موقع (حتی ناخودآگاه) رشته بود به یک باره پنبه کرد. از طرفی مثلا خانم مجد می خواست با وادار کردن مستانه به شکایت، به زنان دیگری که قربانی این موضوع شده اند جرات شکایت و دفاع از خود بدهد. اما همین آقای کارگردان کاری کردند که نه تنها جرات بلکه تمام شهامت و زنانگی خانم ها را از آنها گرفت. با چیزهایی که نشان داد و حکمی که خود از طرف دادگاه صادر کرد بیشتر از اینکه مشوق به شکایت باشد، مانع آن است. همچنین خانم مجد چنان از جرات دادن به "بقیه" زنان قربانی تجاوز یاد می کند که انگار که میلیون ها زن در ایران قربانی این امر هستند!!      

"چهره غیر قابل تحمل یکی از مسئولین وزارت ارشاد"       آقای فرح بخش، لطفا اگر قصد سیاه نمایی نیز دارید، حداقل به گونه ای انجام دهید که از صد فرسخی پیدا نباشد. اشکالات بسیار زیاد دیگری به فیلمنامه وارد است از جمله حضور بی دلیل فرهاد، مناسب نبودن آقای پسیانی برای آن، کمک نخواستن مستانه از فرهاد (یا هر مرد دیگری در ساختمان) زمانی که حال نامتعادل خسرو را دید، پایان کاملا هندی و ... که پرداختن به آنها بیشتر مایه آزردگی خاطر می شود. در کل مستانه فیلمی است سیاه که لیاقت تلف کردن وقت برای دیدنش را هم ندارد.      

"خسرو فردی است با بیماری روحی، روانی و مشکلات اعتقادی"     مهدی خدابخش    



۰۵/۱۲/۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن