واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه اصفهان: نباید مردم را با عبادات مشقت آور در دین خسته کرد اصفهان – ایرنا – امام جمعه اصفهان گفت: آنچه در دین تاکید شده، یاد خداست و نباید با تاکید بر برخی اذکار مردم را در دین خسته کرد.
به گزارش ایرنا، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد عصر دوشنبه در آیین فراخوان و ساماندهی بانوان طلبه استان اصفهان تصریح کرد: بیش از هر چیز باید یاد خدا را با کارهایی که خدا از ما خواسته است و ترک کارهایی که نهی فرموده، در دل خود زنده نگاه داریم.
وی هدایتگری را نوعی خدمت به بندگان خواند و افزود: همه انسان ها نیازمند آموزش ضمن خدمت هستند و حتی هدایتگران نیز باید آموزش ضمن خدمت ببینند.
وی ادامه داد: خواهرانی که در خدمت اسلام قدم برمی دارند و افراد را هدایت می کنند نیز مانند هر انسان دیگری نیازمند آموزش هستند و لذا در مناسبت های مختلف باید دور هم جمع شویم و وظائف خود را به روز کنیم.
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: هر انسانی حرفی می زند مسوول است و باید در روز قیامت پاسخ دهد.
وی افزود: بی شک سخنرانان مذهبی و کسانی که هدایتگری دیگران را به عهده دارند نیز نسبت به گفته هایشان در روز قیامت مورد بازخواست قرار می گیرند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام (ص) افزود: هیچ بنده ای خطبه ای نمی گوید مگر اینکه خداوند در روز قیامت از او سوال می کند که این سخنرانی تو از چه بابت بود.
وی تصریح کرد: مردم نیز باید بدانند اکثر خواهران مداح و خانم مجلسی ها به این مسائل توجه دارند و بر همین اساس باید دانش و اطلاعات خود را به روز کنیم.
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: هدایتگری، بالاترین کار است ولی لازمه آن این است که خود انسان هدایت شده باشد.
وی اضافه کرد: حضرت علی (ع) تاکید دارند کسی که می خواهد دیگران را هدایت کند خود در عمل باید پیشگام باشد زیرا کسی که چنین نباشد مانند کسی است که می خواهد سایه چوب کجی را راست کند.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد گفت: مداحان خواهر و خانم مجلسی ها نیز رهبری گروهی را به عهده دارند، رهبری گروهی را برعهده داشتن نیازمند مطالعه، فراگیری قرآن، رساله خواندن و دانش روز است.
وی با بیان اینکه در روایات دینی بر آسان گیری تاکید شده است، افزود: خانم ها در جلسات خود دیگران را موظف به انجام عبادت های مشقت آور نکنند.
امام جمعه اصفهان القای وسواس را یکی دیگر از آسیب های جلسات مذهبی زنانه دانست و افزود: سخنرانان چنین مجالسی باید با معیار رساله زنان را هدایت کنند و در این مسیر افراط و تفریط نداشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: برای بیان برخی دستورات و احادیث برای مردم باید پیش از هر چیز از مستند بودن و متقن بودن آن اطلاع حاصل کرد.
وی با اشاره به ارزش معنوی برنامه های دینی خواهران گفت: خواهران مداح و سخنران با درخواست پول ارزش معنوی کارهای خود را از بین نبرند.
/7134/پ/ 6508
05/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]