واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شکاف عمده ای بین آموزش و درمان حوزه پرستاری وجود دارد زنجان - ایرنا - رییس دانشکده پرستاری و مامایی زنجان گفت: شکاف عمده و جدی بین دو رکن آموزش و درمان حوزه پرستاری وجود دارد.
مهدی موسایی فر روز دوشنبه به مناسبت فرا رسیدن ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه دانشکده پرستاری و مامایی به عنوان مسوول آموزش مستقل در این بخش فعالیت می کند، افزود: بخش درمانی نیز فعالیتهای مستقل خود را در این بخش دارد در حالی که باید میان این دو بخش تعامل و ارتباط تنگاتنگی وجود داشته باشد.
وی یادآوری کرد: آموزش و درمان مکمل هم هستند و اتصال قوی این دوحلقه عزم راسخ و همکاری جدی مسوولان متولی را می طلبد.
موسایی فر تصریح کرد: بر این اساس پرستاران در بخش درمان نیاز به آموزش های مستمر و مداوم دارند و در این زمینه دانشکده های پرستاری نقش تعیین کننده ای ایفاد می کنند.
وی ابراز کرد: دانشکده های پرستاری می توانند با هدایت دانشجویان به کارهای عملی و بالینی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی بسیار مفید و موثر واقع شوند که این مهم به ورود پرستاران متبحر و کارآمد به حوزه درمان و ارایه خدمات بهتر به جامعه هدف منجر می شود.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی زنجان ادامه داد: کیفیت آموزشی پرستاران در سالهای اخیر نسبت به گذشته ارتقا یافته است و به طور منظم و مستمر نیز درجه علمی اعضای هیات علمی و اساتید این دانشکده ارتقا می یابد.
وی بیان کرد: اغلب اساتید این دانشکده از مقطع کارشناسی ارشد به دکترا ارتقا یافته اند و به عبارتی می توان گفت 80 درصد اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی زنجان دارای مدرک تحصیلی دکترا و بالاتر هستند.
موسایی فر ابراز کرد: ارتقا دانش اساتید دانشکده های پرستاری نقش مهمی در کیفیت آموزشی دارد و علاوه برآن تامین تجهیزات مورد نیاز نیز اثر گذاری بهتری در یادگیری مطالب آموزشی و کاربردی کردن آن دارد.
وی اظهار کرد: برنامه های آموزشی حوزه پرستاری از هر چند مدت یک بار از سوی مسوولان امر مورد تجدید نظر و بازبینی قرار می گیرد و با رفع نواقص و اشکالات احتمالی مطالب بروز می شود.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی زنجان خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز کیفیت آموزشی پرستاران رو به بهبود است، اما تا رسیدن به حد مطلوب فاصله وجود دارد.
به گزارش ایرنا، دانشکده پرستاری و مامایی زنجان در سال 1365 بعنوان اولین واحد آموزش عالی علوم پزشکی استان و به نام مدرسه عالی پرستاری افتتاح و با جذب 42 نفر دانشجوی کاردانی شروع بکار کرد.
در سال 1366 عنوان مدرسه عالی به دانشکده تغییر و کاردانی پرستاری به کارشناسی ارتقا پیدا یافت و در همین سال رشته کاردانی مامایی نیز در دانشکده راه اندازی شد.
کارشناسی ارشد مامایی (گرایش مشاوره در مامایی) ازنیمسال اول سال تحصیلی 93-92 راه اندازی شده و رشته های کارشناسی ارشد بهداشت سلامت جامعه و کارشناسی ارشد داخلی و جراحی از نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 راه اندازی شده است و درزمان حاضر در این دانشکده 822 دانشجو مشغول به تحصیل هستند.
6085/7320
04/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]