تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820536493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۹۰ درصد ۸ تا ۱۶ ساله ها سایت‌ غیر اخلاقی می بینند


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ۹۰ درصد ۸ تا ۱۶ ساله ها سایت‌ غیر اخلاقی می بینند


یک پژوهشگر فضای مجازی می گوید: کاربران ایرانی اینترنت به طور میانگین در ۱۱ سالگی وارد سایت‌های غیر اخلاقی می‌شوند.برابر پیش‌بینی‌ موسسه های معتبر اروپایی و آمریکایی، ایران در پنج سال آینده، جزو شش کشور نخست جهان در استفاده از فناوری‌های دیجیتال است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رضا رحیمی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، در پنجمین همایش «رایانه در زندگی من» گفت: پیش‌بینی‌ موسسه های معتبر اروپایی و آمریکایی نشان می دهد ایران در پنج  سال آینده، جزو شش کشور نخست جهان در استفاده از فناوری‌های دیجیتال است.

به گفته رحیمی، آمار یک موسسه آمریکایی با عنوان «موسسه خانواده امن» نشان می دهد 12 درصد از سایت‌های اینترنتی جهان، بالاترین آمار غیر اخلاقی را دارد که دیدن آن برای بزرگسالان هم توصیه نمی‌شود و 89 درصد از محتوای چت روم‌ها و شبکه‌های مجازی مثل وایبر نیز غیر اخلاقی و خشونت‌آمیز است.

وی تاکید کرد: 34 درصد از کاربران اینترنت بی آنکه بخواهند، به سمت فضاهای غیر اخلاقی می‌روند.   به گفته رحیمی در یک تحقیق  ایرانی مشخص شده که کاربران به طور میانگین، در 11 سالگی وارد سایت‌های غیر اخلاقی می‌شوند. 90 درصد کودکان 8 تا 16 سال در غیاب والدین خود به سمت سایت‌های غیر اخلاقی می‌روند.

به گفته این پژوهشگر فضای مجازی، شمار کاربران شبکه وایبر در ایران طبق آمار اعلام شده، 9 میلیون تن است.

رحیمی گفت: غربی‌ها خود با این شبکه‌ها مقابله می‌کنند زیرا نخستین نکته‌ای که برای آنها اهمیت دارد، زمان است. با گروه‌هایی که ایجاد می‌کنیم اطلاعات را دسته‌بندی شده به آنها تحویل می‌دهیم و آنها این شبکه‌ها را رایگان در اختیار ما قرار می‌دهند تا خیلی آسان اطلاعات ما را به دست آورند.

این پژوهشگر در پایان به چند گام موثر برای مقابله با آسیب‌های فضای مجازی روی فرزندان اشاره کرد و گفت: نخستین گام این است که اگاهی داشته باشیم. گام بعدی این است که اجازه ندهیم فرزندمان گوشی به دست به رختخواب برود.

وی افزود: کامپیوتر را در اتاق خواب فرزندان قرار ندهید. هر چند وقت یکبار سایت‌هایی را که فرزندتان جستجو کرده‌اند، چک کنید. فرزندتان را به جمع‌های سالم ببرید و اجازه ندهید خیلی با خودش تنها باشد.

رحیمی همچنین تاکید کرد: با فرزندان بازی کنید تا کاملا تخلیه شوند؛ در نهایت اگر ماهواره دارید، خودتان شبکه‌هایی را که مناسب نیست، نبینید تا فرزندانتان نیز به تماشای آنها ترغیب نشوند.
 


یک شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن