واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برترین های استارت آپ ویکند بوشهر مشخص شدند بوشهر - ایرنا - نخستین دوره رویداد استارت آپ ویکند بوشهر با معرفی برترین ها به کار خودپایان داد.
به گزارش ایرنا، دراین برنامه که از 29 بهمن تا 1 اسفند جاری به مدت سه روز با شرکت 100 تن از دانشجویان و استادان دانشگاه های کشور بویژه بوشهر دردانشگاه خلیج فارس این استان برگزار شد، ایده طراحی اپلیکیشن تلفن همراه به نام "داده تمیز" (clean data) به مقام نخست رسید و گروه های ارائه دهنده ایده های "ماهی یاب" و "برد" به ترتیب مقام های دوم سود را کسب کردند.
دربرنامه استارت آپ ویکند بوشهر 35 ایده به رقابت با یکدیگر پرداختند که درنهایت 11 ایده برتر برای اجرایی سازی به مرحله نهایی راه پیدا کردند و از بین آنها این سه ایده از طرف هیات داوران به عنوان برنده معرفی شدند.
از سوی دانشگاه خلیج فاربوشهر به ایده اول ( داده تمیز) 20 میلیون ریال وجه نقد پرداخت شد و 50 میلیون ریال نیز وام ارائه نوآوری از سوی پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر اختصاص یافت.
هیات داوران استارت آپ ویکند بوشهر نیز به گروه های دوم و سوم این برنامه به ترتیب 10 و پنج میلیون ریال اهدا کرد.
در جریان برگزاری این برنامه 11 مربی از سراسر کشور مراحل تکمیل بوم کسب و کار و اجرایی سازی ایده ها را به ایده پردازان آموزش دادند.
حامیان اصلی این رویداد، علاوه بر مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی، کانون کارآفرینی ایران و دانشگاه خلیج فارس بوشهر، پارک علم و فاوری خلیج فارس (بوشهر) و بنیاد نخبگان این استان هستند.
داوران استارت آپ ویکند شهر بوشهر حبیب رستمی، ناصر غانم زاده، مهدی علی پور و مصطفی شهبازی بودند.
مربیان رویداد استارت آپ ویکند بوشهر که محمد مبین غفوری ( کارشناس بازاریابی و توسعه فناوری پارک علم و فناوری خلیج فارس )، مهدی علیپور، مصطفی شهبازی، بابک فرشته حکمت، علی لاوری و سمانه نصیحت کن و دانوش جویبار هستند.
از تیرماه سال جاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همراه با راه اندازی مرکز شتابدهی نوآوری زیر نظر پارک فناوری پردیس معاونت علمی، استارت آپ های متعددی را در شهرهای مختلف کشور برگزار کرده است.
طبق پیش بینی های صورت گرفته، قرار است 100 برنامه استارت آپ ویکند با حمایت معاونت علمی در طول 3 سال برگزار شود که طی آن، 10 هزار نفر دانشجو تحت آموزش های کارآفرینی و کسب و کار قرار می گیرند.
استارت آپ ویکند ( Startup Weekend) به شرکت های نوپایی گفته می شود که با یک ایده ی ساده و اولیه شروع می کنند و به سرعت رشد می یابند و به درآمد می رسند.
از بهترین مثال ها و موفق ترین استارت آپ های جهان می توان به گوگل، مایکروسافت، اپل اشاره کرد.
استارت آپ ها به طور نیاز به سرمایه اولیه هنگفتی ندارند و به کمک فناوری توسعه پیدا می کنند، برای موفقیت استارت آپ تکنیک های متفاوتی مورد نیاز هست که باید آموخته شود.
استارت آپ ویکند همانطور که از نامش پیداست یک رویداد کارآفرینی است که در سه روز آخر هفته برگزار می شود و افراد ایده های خود را مطرح می کنند و از بین ایده های مطرح شده بهترین آن ها با رای حاضران انتخاب می شوند.
صاحبان ایده های انتخاب شده شروع به تشکیل تیم و جذب تخصص های مورد نیاز برای پیشبرد ایده می کنند و پس از تشکیل گروه ها روز اول به پایان می رسد.
در روز دوم گروه ها از اول صبح در مکانی که برایشان تدارک دیده شده حاضر شده و با امکاناتی که در اختیار دارند اجرایی کردن ایده ی خود آغاز می کنند.
دراین بین افرادی به عنوان مربی که در زمینه های مختلف دارای تخصص هستند و یا سابقه ایجاد استارت آپ را دارند گروه ها را برای اجرایی کردن ایده هایشان راهنمایی و کمک می کنند، طوری که روز دوم به طور کامل به اجرایی کردن استارت آپ سپری شده و در این بین ممکن است کارگاه های آموزشی کوتاه مدت هم برگزار شود.
با آغاز روز سوم باز گروه ها دور هم جمع شده و آخرین تلاش ها را برای تولید نمونه اولیه محصولشان انجام می دهند و آماده ارائه آن در حضور داوران می شوند.
عصر روز سوم زمان بررسی ایده ها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است، طوری که گروه ها با ارائه توضیح در زمینه توجیه اقتصادی طرح، ارزشی که ارائه می دهد و افرادی که به عنوان مصرف کنندگان نهایی در نظر گرفته شده اند، از طرح خود دفاع می کنند و در نهایت سه تیم برتر با رای نهایی داوران انتخاب می شوند.
برنده واقعی این رویداد گروه هایی هستند که تیم تشکیل شده خود را پس از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آورده اند استارت آپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور کنند.
مچنین نمایندگانی از کشورهای مختلف دنیا که خود استارت آپ های موفقی را راه اندازی کرده اند با حضور در این رویداد تجربیات خود در اختیار شرکت کنندگان قرار می دهند.
شرکت کنندگان با حضور در این رویداد می توانند جواز حضور در رقابت جهانی استارت آپ ها را کسب کرده و با موفقیت در این رقابت از سرمایه گذاری غول های فناوری همچون گوگل، آمازون و غیره بهره ببرند. ک/1
6043
02/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]