محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853152100
2 اسفند - 21 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: امروز در تاریخ
2 اسفند - 21 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز 2 اسفند برابر با 21 فوریه تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
برترین ها: امروز 2 اسفند برابر با 21 فوریه تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
رویداد ها:
1514 - زادروز شاه طهماسب صفوي و نگاهي کوتاه به وضعیت ایران در زمان او
تصوير شاه طهماسب يکم
شاه طهماسب یکم، دومين شاه از دودمان صفويان 21 فوريه سال 1514 در نيمه شب به دنيا آمد و به همين سبب بسياري از مورخان 22 فوريه را زادروز او نوشته اند. وي پس از درگذشت پدرش شاه اسماعيل، در ده سالگي به سلطنت ايران رسيد و پنج دهه حكومت كرد. شاه طهماسب خوي سپاهيگري نداشت و در زمان او، ايران مورد تعرض خارجي قرار گرفت، آسيب ديد و تضعيف شد. وي در عين حال يك نويسنده بود و تذكره شاه طهماسب ازوست.
از رويدادهاي عصر شاه طهماسب يکم آمدن آنتوني جنكينسون انگلیسیAnthony Jenkinson از جانب اليزابت اول (1533 – 1603) از راه روسیه به قزوين و ملاقات او با شاه طهماسب در بیستم نوامبر 1562 و دادن نامه و هدایای پادشاه انگلستان است. طبق یادداشت های جنکینسون که در صفحات98 تا 100 کتاب «دیدار آنتونی جنکینسون از ایران (پرشیا) Journey Of Anthony Jenkinson Into Persia» تالیف ریچارد هکلویر Richard Hakluyt آمده است، شاه طهماسب به جاي بحث سياسي، از او درباره مذهبش پرسيده بود و پس از آن كه شنيد که مسلمان نیست بيرونش كرده بود. جنکینسون درباره چگونگي بیرون آمدن خود از کاخ سلطنتی قزوین نوشته است که به سبب خارج از اسلام بودنش، در طول راه بااو یک مامور حرکت می کرد که سطلی در دست داشت و خاک هرجارا که وی پای بر آن می نهاد با بیلچه برمی داشت به سطل می ریخت تا پای کافر زمین را آلوده و نجس نکند و .... جنکینسون نوشته است که هنگام ورود به کاخ و پیش از پیاده شدن از اسب، کفشهای اورا خارج و کفشی شبیه دمپایی برپایش کردند تا باآن کفشها به حضور شاه برسد. جنکینسون به جای واژه پادشاه، عنوان شاه طهماسب را در موارد متعدد «صوفی بزرگ» نوشته است. جنکینسون نوشته است که هدف ماموریت ایران برقرارکردن داد و ستد، استفاده از تسهیلات بازرگانی و گرفتن اجازه رفت و آمد و اقامت برای انگلیسی ها بود، ولی به باور مورخان مقصود اروپاییان از رفت و آمد به دربار ایران این بود که آتش خصومت و جنگ میان ایران و عثمانی را با تحریک هرکدام علیه دیگری روشن نگهدارند تا به این وسیله از جانب قدرت های شرق آسوده خاطر شوند. از زمان الیزابت یکم و پس از شکست اسپانیا در جنگ دریایی با انگلستان در دریای شمال بود که این کشور وارد قدرت های برتر اروپایی شده و سیاست استعمار درپیش گرفته بود و ... و ایران یکی از قربانیان این سیاست بوده است. جنکینسون که نخستین فرستاده یک پادشاه انگلستان به ایران بود قبلا چهاربار به روسیه سفر کرده و با ایوان چهارم (ایوان مخوف) در مسکو ملاقات کرده و میان دو دولت رابطه برقرار کرده بود.
آنتوني جنكينسون
شاه طهماسب يکم كه مانند پدرش رئيس مذهبي ايران هم بود ترتيب درستي براي جانشيني خود نداد و ايران از این لحاظ هم، پس از وي به دردسر افتاد. در زمان او بود که جماعت دیگری از روحانیون شیعه جبل عامل لبنان، نجف، کربلا و نیز بحرین به ایران دعوت شدند تا در اینجا اقامت و در مساجد موعظه کنند. شاه اسماعیل صفوی از آغاز قرن شانزدهم میلادی شیعه اثنی عشری را مذهب رسمی ایران اعلام کرده بود. قرنها پیش از او، بوئیان (دیلمیان) که باقی مانده عرب را از ایرانزمین بیرون رانده و بغداد را متصرف شده بودند به حمايت از گسترش ترویج شیعه اثنی عشری (12 امامی) پرداخته بودند تا ایران از این لحاظ نیز ماهیت مستقل داشته باشد. پیش از آنان، مرداویز مازندرانی، یعقوب لیث سیستانی و سامانیان خراسانی زبان پارسی، فرهنگ و رسوم ایرانی را احیاء کرده بودند که با این تلاش ها، ایران در جهان اسلامی دارای یک ماهیت مستقل شده است.
مورخان غرب با تفسیر اقدام بوئیان و صفویه، شیعه اثنی عشری را جدا از ناسیونالیسم ایرانی نمی دانند به همانگونه که در سراسر دوران ساسانیان، آیین زرتشت ستون ناسیونالیسم توفنده ایرانی بود.
1916 - نبرد وردن Verdun، خونین ترین نبرد تاریخ آغاز شد
در جريان جنگ جهاني اول، از چنين روزي نبرد وردن Verdun در منطقه اي به همين نام در شمال شرقي فرانسه آغاز شد و تا 18 دسامبر 1916 ادامه يافت. در اين خونين ترين نبرد تاريخ بشر، 689 هزار فرانسوي و آلماني کشته و بيش از 300 هزار تن ديگر مجروح شدند (هرماه، 70 هزار کشته). جمع کشته شدگان فرانسوي 362 هزار و مجروحان اين کشور بيش از 200 هزار تن گزارش شده است. منطقه نبرد پوشيده از تپه بود. در اين نبرد بيش از 40 ميليون گلوله توپ شليک شد.
1930 - «پلوتو» يكي ديگر از سيارات منظومه شمسي رصد شد.
1937 - پيمان سعد آباد به تصويب رسيد
21 فوريه 1937 (اسفند 1315) پيمان سعد آباد به تصويب رسيد و لازم الرعايه شد. اين پيمان با نقشه لندن و در پي پديدار شدن نخستين جرقه هاي زنده شدن ناسيوناليسم ايراني و جان گرفتن آن، و با هدف كمرنگ كردن حقوق ايران در قراردادهايي بود كه دولت تهران در جريان كوچك شدن قلمرو خود و از دست دادن اراضي و شهرهايش با همسايگان امضا كرده بود.
قرارداد سعدآباد نوعي پيمان عدم تعرّض ميان ايران، افغانستان و تركيه بود. با امضاي اين قرارداد، خيال انگلستان از تلاش احتمالي ايران به بازگردانيدن دست كم مناطق تاجيك نشين افغانستان به قلمرو وطن آسوده شد. دولت لندن از آغاز سال 1921 و پس از مشاهده بر پاي ايستادن دولت بلشويکي روسيه درصدد برآمد که در کشورهاي جنوب روسيه، ناسيوناليست ها برسر کار آيند تا از پيشروي کمونيسم به سوي جزيره العرب و هندوستان جلوگيري شود و کودتاي سوم اسفند 1299 (فوريه 1921) در همين راستا بود ولي انتظار نداشت که اين حرکت به خيزش ناسيوناليسم ايراني و زمزمه بازگرداندن هرات و ... منجرشود که طرح پيمان سعدآبد را به ميان آورد.
1947 - ساخت دوربین عکس فوری (پولاروید)
21 فوریه 1947 در نیویورک اعلام شد که دوربینی ساخته شده است که عکسبرداری با آن نیاز به تاریکخانه ندارد، فیلم آن کاغذ عکس است و پس از برداشتن تصویر چند ثانیه تا یک دقیقه طول می کشد تا محصول کار به دست آید. با اعلام این خبر، دوربین «پولاروید» وارد بازار شد. از دهه آخر قرن بيستم به تدریج دوربین های دیجیتال که نیاز به فیلم و ظهور و ثبوت ندارند و تصاویرشان قابل ادیت کردن و حتی تغییر شکل است جای دوربین های سابق را گرفته اند و چاپ عکس این دوربین ها نیز با پرینتر کامپیوتر صورت می گیرد. ولی فن عکاسی ازجمله مهارت در Shutter Speed (زمان باز بودن دریچه) و F. stop (میزان بازبودن دریچه) و ... تغییر نکرده است.
1842 - چرخ خیاطی اختراع شد
John Greenough آمریکایی مشخصات ماشین دوزندگی (اصطلاحا چرخ خیاطی) را که ساخته بود به عنوان اختراع خود به ثبت داد. پیش از او توماس سینت Th. Saintنگلیسی در سال 1790، برتولمی تیمونیه فرانسوی در 1830و والتر هانت W. Hunt آمریکایی در سال 1832 هرکدام نوعی چرخ خیاطی اختراع کرده بودند. پس از جان گرینو، در سال 1854 ایساک سینگر نوع کاملتر چرخ خیاطی را ساخت که به تدریج تکمیل شده است.
John Greenough
1965 - «حاج مالک الشبّاز و در جامعه آمريکا معروف به ملكم ايكس Malcolm X»، يك رهبر مسلمانان آمريكا در يك جلسه سخنراني در شهر نيويورك هدف گلوله قرار گرفت و كشته شد. وي که 40 ساله و از مبارزان تامين حقوق مدني سياهپوستان بود در عين حال يک ناسيوناليست سياهپوست بود.
ملكم ايكس
1300 ش - رضاخان سردار سپه وزير جنگ طي اعلاميه اي خود را مسبب كودتا معرفي كرد و افزود از اقدام خود در پيشگاه عموم شرمنده نيستم.
مناسبت ها
روز جهانی زبان مادری
روز ۲۱ فوریه از طرف یونسکو به عنوان روز جهانی زبان مادری نامگذاری شدهاست. نامگذاری این روز در کنفرانس عمومی یونسکو در سال ۱۹۹۹ به منظور کمک به تنوع زبانی و فرهنگی انجام شدهاست. مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز به دلیل اهمیت زیاد آن، سال ۲۰۰۸ را سال جهانی زبانها اعلام کرد.
دلیل نامگذاری روز جهانی زبان مادری از زمانی آغاز شد که در سال ۱۹۵۲ دانشجویان دانشگاههای مختلف شهر داکا پایتخت امروزی کشور بنگلادش که در آن زمان پاکستان شرقی نامیده میشد و هنوز مستقل نشده بود، از جمله دانشجویان دانشگاه داکا و دانشکده پزشکی آن تلاش جهت ملی کردن زبان بنگالی به عنوان دومین زبان پاکستان (در کنار زبان اردو) تظاهرات مسالمت آمیزی در این شهر براه انداختند. به دنبال این حرکت دانشجویان، پلیس به آنها تیر اندازی کرده عدهای از آنها را کشت. بعد از استقلال بنگلادش از پاکستان و به درخواست این کشور، برای اولین بار سازمان یونسکو در ۱۷ نوامبر سال ۱۹۹۹ روز ۲۱ نوامبر (برابر با دوم و گاهی اول اسفند) را روز جهانی زبان مادری نامید و از سال ۲۰۰۰ این روز در بیشتر کشورها گرامی داشته میشود و برنامههایی در ارتباط با این روز برگزار میگردد.
زادروزها
۱۹۲۱ - زادروز جان رالز، فیلسوف و نویسنده آمریکایی
۱۹۲۴ - زادروز هاراطون داویدیان بنیانگذار روانپزشکی در ایران
هاراطون داویدیان
۱۹۲۴ - زادروز رابرت موگابه، سیاستمدار زیمبابوهای؛ رهبر، نخستوزیر و رئیسجمهور این کشور
۱۹۳۷ - زادروز هارالد پنجم، پادشاه نروژ
رابرت موگابه
۱۹۸۰ - زادروز جیگمی خسار نامگیال وانگچوک، پادشاه بوتان
۱۹۸۹ - زادروز کوربین بلو، بازیگر، مدل، رقصنده و خوانندۀ آمریکایی
آندرس سگوبیا
۱۸۹۳ - زادروز آندرس سگوبیا، گیتاریست اسپانیایی.
۱۹۴۶ - زادروز آلن ریکمن، هنرپیشه انگلیسی
آلن ریکمن
۱۹۵۱ - زادروز گوردن براون، پنجاه و دومین نخست وزیر بریتانیا.
۱۲۹۹ - زادروز آرمان هوسپیان، بازیگر سینما و کارگردان ایرانی
آرمان هوسپیان
۱۳۴۵ - زادروز مرجانه گلچین، بازیگر ایرانی
۱۳۵۷ - زادروز پیروز قربانی، بازیکن فوتبال اهل ایران
گوردن براون
درگذشتها
۱۶۷۷ - درگذشت باروخ اسپینوزا، فیلسوف هلندی.
۱۹۲۶ - درگذشت هایک کامرلینگ اونس، فیزیکدان هلندی؛ برنده جایزه نوبل فیزیک سال ۱۹۱۳
باروخ اسپینوزا
۱۹۴۱ - درگذشت فردریک بنتینگ، زیستشناس کانادائی؛ برنده جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی سال ۱۹۲۳
۱۹۶۵ - درگذشت مالکوم ایکس، فعال حقوق بشر و مدافع حقوق سیاهپوستان آمریکایی
میخائیل شولوخف
۱۹۸۴ - درگذشت میخائیل شولوخف، نویسنده روس؛ برنده جایزه نوبل ادبیات سال۱۹۶۵
۱۹۹۱ - درگذشت عبدالرحمن شرفکندی، نویسنده، مترجم و شاعر کرد ایرانی ؛ مترجم کتاب قانون در طب نوشته ابوعلی سینا.
عبدالرحمن شرفکندی
۱۳۹۱ - آیت الله عزیزالله خوشوقت ، یکی از مجتهدان و مراجع تقلید ایران
*****
منابع:
-پايگاه نوشيروان کيهاني زاده
-ویکی پدیای فارسی
-صفحه امروز در تاریخ در توئیتر
-راسخون
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]
صفحات پیشنهادی
1 اسفند - 20 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 1 اسفند - 20 فوریه در تاریخ چه گذشت امروز 1 اسفند برابر با 20 فوریه تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 1 اسفند برا17 بهمن - 6 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 17 بهمن - 6 فوریه در تاریخ چه گذشت امروز 17 بهمن برابر با 6 فوریه تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 17 بهمن برابر با 6 ف26 بهمن - 15 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 26 بهمن - 15 فوریه در تاریخ چه گذشت امروز 26 بهمن برابر با 15 فوریه تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 26 بهمن برا23 بهمن - 12 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 23 بهمن - 12 فوریه در تاریخ چه گذشت امروز 23 بهمن برابر با 12 فوریه تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 23 بهمن برابر با30 بهمن - 19 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 30 بهمن - 19 فوریه در تاریخ چه گذشت امروز 30 بهمن برابر با 19 فوریه تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 30 بهمن براب21 بهمن - 10 فوریه؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 21 بهمن - 10 فوریه در تاریخ چه گذشت امروز 21 بهمن برابر با 10 فوریه تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 21 بهمن برابرکشف 59 هزار شیء تاریخی از قاچاقچیان در 10 ماه گذشته
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۵ در حالی در طول 10 ماه گذشته 59 هزار و 746 شی تاریخی که کمتر از 20 درصد آنها را اشیای اصلی دربرمیگرفتند در طول 10 ماه گذشته از قاچاقچیان کشف شد که تجهیزات نیروهای یگان حفاظت این سازمان در حد امکانات آنهاست و نه بیشتر به گزارش خبرنگار میراث فرهنگیانتخابات شورایاری ها به شب عید افتاد/ سالاری: هیات نظارت تاریخ 22 اسفند را تعیین کرد
انتخابات شورایاری ها به شب عید افتاد سالاری هیات نظارت تاریخ 22 اسفند را تعیین کرد جامعه > شهری - در ششمین جلسه هیات نظارت مرکزی چهارمین دوره انتخابات شورایاری ها که با حضور اعضاء ستاد انتخاباتی شورایاری ها ساعت 8 صبح امروز در محل ساختمان هیات نظارت تشکیل شد تاریدر نشست بررسی چالشهای تاریخنگاری معاصر ایران عنوان شد رشد چشمگیر انتشار کتابهای تاریخی ایران طی سه دهه گذشت
در نشست بررسی چالشهای تاریخنگاری معاصر ایران عنوان شدرشد چشمگیر انتشار کتابهای تاریخی ایران طی سه دهه گذشتهپژوهشگر برجسته تاریخ کشور گفت بر اساس ارقام و آمار به دست آمده طی سه دهه گذشته رشد قابل ملاحظهای در انتشار کتابهای تاریخی و اسناد داشتهایم به گزارش خبرگزاری فارس ازمسجد تاریخی امام سمنان در گذشته مسجد-مدرسه بود
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۳ یک کارشناس ارشد معماری گفت مسجد تاریخی امام سمنان در گذشته یک مسجد-مدرسه بوده است حسین قدس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه سمنان اظهار کرد حجرههای طلاب در اضلاع شمالی و جنوبی این بنای تاریخی وجود دارند که معمولا در آنروزشمار تاریخ/ درگذشت مشهورترین خطیب تهران
روزشمار تاریخ درگذشت مشهورترین خطیب تهراندرگذشت خطیب شهیر حجت الاسلام و المسلمین حسن کافی 1379ش گشایش سفارت فلسطین در محل سابق سفارت اسراییل در تهران پس از پیروزی انقلاب 1357ش از رویدادهای تاریخی است که روی دادهاند به گزارش خبرگزاری فارس امروز 30 بهمن 1393 خورشیدی بر- کشف بیش از 55 هزار قوطی نوشابه انرژی زا تاریخ گذشته
کشف بیش از 55 هزار قوطی نوشابه انرژی زا تاریخ گذشته کیش - ایرنا - رییس مرکز توسعه سلامت کیش از کشف 55 هزار قوطی نوشابه انرژی زا تاریخ گذشته در یکی از انبارهای مواد غذای در جزیره کیش خبر داد محمد رضا رضانیا پنجشنبه درگفت وگوبا ایرنا افزود با تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت محدرگذشت مادر احمدینژاد /اعطای امتیاز روزنامه صدای اصلاحاتبه حزب مردمی اصلاحات/ برگزاری اجلاس خبرگان رهبری در ا
درگزارش هفتگی احزاب و تشکلها بخوانید درگذشت مادر احمدینژاد اعطای امتیاز روزنامه صدای اصلاحات به حزب مردمی اصلاحات برگزاری اجلاس خبرگان رهبری در اسفند ماه مهمترین عناوین خبری حوزه احزاب و تشکلها در هفتهای که گذشت را در گزارش زیر بخوانید به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای/روزشمار تاریخ/ درگذشت سیدعلی نصر بنیانگذار تئاتر ایران
روزشمار تاریخ درگذشت سیدعلی نصر بنیانگذار تئاتر ایراندرگذشت سیدعلی نصر بنیانگذار تئاتر ایران و رحلت عالم مجاهد و فقیه بزرگوار آیتالله سیدعباس مُهری از جمله رویدادهایی است که امروز در تاریخ رخ دادهاند به گزارش خبرگزاری فارس امروز 26 بهمن 1393 خورشیدی برابر با 25 ربیع الثانیکارگردان با سابقه تعزیه تاریخی زیارت درگذشت
کارگردان با سابقه تعزیه تاریخی زیارت دشتستان و واعظ خوشنام این روستا صبح امروز بعد از بازگشت از مسجد به دلیل ایست قلبی در سن 55 سالگی درگذشت به گزارش استان نیوز شیخ باقر گل افشان فرزند مرحوم محمد جعفر که در تمام عمر خود به خدمت در دستگاه امام حسین ع و برپایی مراسم سرور و سهجدهم اسفند، تاریخ سرنوشتساز فوتبال ایران/میزبان جام ملتها؛ ایران یا امارات؟
هجدهم اسفند تاریخ سرنوشتساز فوتبال ایران میزبان جام ملتها ایران یا امارات در تاریخ هجدهم اسفندماه سال جاری میزبان دور بعدی جام ملتهای آسیا در سال 2019 مشخص خواهد شد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس هیأت اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا در تاریخ هجدهم اسفند ماه سال جاری در- انبار آبمیوه تاریخ گذشته در کهریزک کشف و پلمب شد
انبار آبمیوه تاریخ گذشته در کهریزک کشف و پلمب شد شهرری-ایرنا- کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از کشف و پلمب یک انبار کالا با وجود یک میلیون و 83 عدد قوطی آب میوه تاریخ گذشته در منطقه کهریزک خبر داد پیمان کاسب روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت-
سبک زندگی
پربازدیدترینها