واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تجلیل از نخبگان کردستانی بدون حضور آنها/ آیینی که به یادماندنی نشد سنندج – ایرنا – در ادامه برنامه های "کاروان سرزمین برادری" تجلیل از چهار چهره برجسته استان کردستان قرار داشت، آیینی که قرار بود با شکوه خاصی برگزار شود اما آنطور که انتظار می رفت نشد و انتقادات بسیاری را برانگیخت.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این برنامه در سالن شماره دو پردیس سینما بهمن برگزار شد که ظرفیت پذیرش تنها 130 نفر را داشت.
بایزید مردوخی، هادی ضیاالدینی، بیژن ذوالفقارنسب و قطب الدین صادقی نخبگانی هستند که در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، هنری و ورزشی در سطح کشور درخشیده اند و تاثیرگذار بوده اند.
مسلم بود که در نظر گرفتن چنین سالنی برای این شخصیت ها که اگر تنها اقوام و شاگردان آنها در این نشست حضور پیدا می کردند هم گنجایش پذیرش آنها را نداشت جفا به این اساتید و کم لطفی در حق خیل عظیم دوستداران آنها بود.
رییس حوزه هنری استان کردستان که مسوولیت اداره مجتمع سینمایی بهمن سنندج را به عهده دارد در حاشیه این برنامه و در گفت و گو با یکی از برگزارکنندگان برنامه، از این موضوع که وی سالن شماره یک با ظرفیت حدود 600 نفر را برای این ایین در نظر گرفته بود ولی برگزار کنندگان برنامه خود این سالن کوچک راخواسته بودند انتقاد کرد.
امین مرادی افزود: ما موافق برگزاری برنامه در سالن شماره یک با 570 نفر گنجایش بودیم اما برنامه را در سالن شماره دو با 130 نفر گنجایش برگزار کرده اند.
برگزاری برنامه در سالنی با این گنجایش کم در حالی که نزدیک به یک هفته برای این برنامه اطلاع رسانی شده بود همه را متعجب کرد.
بسیاری از طرفداران و دوستداران این اساتید که با شور و شوق برای شرکت در برنامه حاضر شده بودند به دلیل نبود مکان نشستن و فضای محدود محل برگزاری، مجبور به ترک محل شدند.
جالب این جا است تنها اعضای کاروان سرزمین برادری خود بیش از 20 نفر بودند که با دیگر همراهان به بیش از 30 نفر می رسند.
شاید نخبگانی که در این برنامه مورد تجلیل قرار گرفتند نیز با دانستن اینکه متولی مشخصی برای تجلیل از آنها و اجرای این برنامه وجود ندارد، حاضر به شرکت در برنامه نشده بودند.
در میان چهار نفری که قرار بود از انها تجلیل شود تنها هادی ضیاالدینی هنرمند برجسته کردستانی حضور داشت، او مدت کوتاهی در این ایین حضور پیدا کرد اما با دیدن شرایط برگزاری، در نیمه برنامه سالن را ترک کرد و به این ترتیب هیچ کدام از چهار نفری که قرار شد از انها تجلیل شود در سالن حضور نداشتند و هیچکس تندیس و تقدیرنامه ای دریافت نکرد.
برخی از شرکت کنندگان حاضر در این آیین معتقد بودند برای تجلیل از اساتیدی در این سطح باید مدت ها پیش فراخوان می دادند و برای اجرای این آیین از چند ماه قبل برنامه ریزی می شد.
انتظار می رفت برگزار کنندگان این برنامه دستکم از یک تشکل مردمی و یا هر بخش دولتی و غیر دولتی که تجربه و آشنایی با برگزاری چنین مراسماتی دارد کمک می گرفتند تا برنامه ای که می توانست به یک برنامه به یاد ماندنی تبدیل شود به این شکل به انجام نرسد.ک/4
6108/1904
امید بهمنی
01/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]