واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان: ساخت، توسعه و تجهیز مدارس فقط با اعتبارات دولتی امکان پذیر نیست زاهدان- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ساخت، توسعه و تجهیز مدارس فقط با تکیه بر اعتبارات دولتی اختصاص یافته به هر شهرستان امکان پذیر نیست.
به گزاش ایرنا، علیرضا نخعی روز پنجشنبه در جشنواره خیرین مدرسه ساز در نیکشهر بیان کرد: برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز سهیم کردن مردم در امور خیرخواهانه مدرسه سازی است که هر کس در حد توان خود مشارکت کند.
وی افزود: در قالب یک برنامه توسعه چهار ساله با مشارکت مردم شکاف عمیق محرومیت فضاهای آموزشی استان سیستان و بلوچستان با استانهای برخوردار از فضای آموزشی کاهش می یابد.
وی اظهار امیدواری کرد که سرانه آموزشی سیستان و بلوچستان نیز در آینده با سطح کشوری برابری کند.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: همراهی و همگامی مردم و خیرین بومی می تواند کمک بزرگی برای ساخت مدارس استاندارد در این استان باشد.
وی گفت: یکی از مهمترین سیاست های آموزش و پرورش در این استان توسعه مشارکت اقشار مختلف مردم در عرصه های علمی، آموزشی و فرهنگی است.
نخعی اظهار داشت: آموزش و پرورش با توجه به حوزه گسترده کار و مسوولیتی که دارد بدون مشارکت مردم نمی تواند به اهداف بلند خود دست یابد.
وی خاطرنشان کرد: برای کم کردن فاصله شاخص های بهره مندی از فضای آموزشی با میانگین کشوری باید علاوه بر استفاده از منابع دولتی از ظرفیت خیرین بومی هر منطقه، استان و کشور نیز بهره گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بیان کرد: سرانه فضاهای آموزشی این استان با میانگین کشوری 12 درصد فاصله دارد.
نخعی با بیان اینکه پوشش تحصیلی نیاز به تامین نیروی انسانی دارد، افزود: برای سال آینده سهمیه این استان برای خرید خدمات آموزشی و به کار گیری نیرو از طریق خرید خدمات به دو برابر سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: در بودجه سال آینده کشور ردیف عدالت آموزشی با هدف تخصیص منابع و اعتبارات برای تامین امکانات آموزشی این استان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات در دو سال آینده تامین هزینه های ایاب و ذهاب دانش آموزان، طرح های روستا مرکزی و افزایش 30 درصدی ظرفیت مدارس شبانه روزی است.
وی گفت: هم اینک سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز 1.5 متر مربع کم داریم که این رقم معادل 800 هزار متر مربع می باشد.
فرماندار نیکشهر نیز گفت: هدف از دعوت خیران در این قبیل همایش ها بیشتر مشاوره گرفتن فکری است تا بتوان با همکاری یکدیگر مشکلات فضای آموزشی و دانش آموزان را حل کرد.
صاحب گل صالحی خواستار استاندارد سازی مدارس این شهرستان شد و افزود: مشارکت خیران می تواند کمک بزرگی به ساخت مدارس باشد.
علیرضا راشکی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز با اشاره به اینکه ساخت مدارس استاندارد و رساندن سرانه فضای آموزشی این استان به میانگین کشوری نیازمند عزم ملی و اختصاص اعتبارات لازم و مشارکت خیرین است.
مدیر آموزش و پرورش نیکشهر نیز گفت: 31 هزار دانش آموز در 565 مدرسه فعال این شهرستان در حال تحصیل هستند که از این تعداد حدود 211 مدرسه با فضای غیر استاندارد رو به رو هستند.
یونس اربابی افزود: با همکاری و مشارکت خیرین مدرسه ساز مشکلات ساخت، توسعه و تجهیز مدارس شهرستان نیکشهر مرتفع می شود.
وی با اشاره به ساخت دو مدرسه در روستاهای چاهان و شگیم با همکاری اداره کل نوسازی استان، بنیاد برکت و یک خیر تهرانی، گفت: برای نخستین بار حاج عبدالله رئیسی از خیرین بومی روستای داروکان از توابع بخش مرکزی نیکشهر هزینه احداث مدرسه دو کلاسه روستای مکی بالا را متقبل شده که کارهای مقدماتی آن انجام شده است.
شهرستان نیکشهر واقع در 510 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان یکی از شهرستانهای دارای بیشترین مدارس غیر استاندارد است که رفع مشکلات آن تنها با مشارکت و همیاری خیران به ویژه مردم نیکوکار این استان امکان پذیر است.
3043 / 6081/ 6075
30/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]