واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قاری بین المللی قرآن کریم: جامعه نسبت به قرآن کریم باید احساس نیاز کند زنجان - ایرنا - یک قاری بین المللی قرآن کریم گفت: مردم و جامعه باید نسبت به قرآن کریم و آموزه های آن احساس نیاز کنند تا در مسیر بهره گیری از مفاهیم قرآنی گام بردارند.
یوسف قاسمی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بهره گیری از مفاهیم قرآن کریم نیازمند خروج این کتاب آسمانی از تشریفات و تزیینات است.
وی یادآورشد: این کتاب آسمانی باید به صورت عملی وارد خانواده ها شود و به عنوان محور برنامه ریزی آنان قرار گیرد.
قاسمی اظهار کرد: هم اکنون متاسفانه قرآن منحصر به مجالس ختم و عروسی شده و یک جنبه بالای طاقچه ای یافته است.
این قاری بین المللی قرآن کریم گفت: تمام این مسایل به آن مفهوم نیست که اقدام خاصی برای ورود آموزه های قرآنی به جامعه انجام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد حافظان و قاریان قرآن کریم به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسید اما با پیروزی انقلاب اسلامی و تاکید امام خمینی(ره) بر حفظ قرآن کریم، تعداد قاریان و حافظان این کتاب آسمانی همچون وقوع معجزه ای، به هزاران نفر رسیده است.
قاسمی که از شش سالگی قرایت قرآن کریم را آغاز کرده و هم اکنون یکی از قاریان برجسته کشور محسوب می شود، ادامه داد: با هر نگاهی که فرد به قرآن کریم داشته باشد، خداوند متعال نیز با همان نگرش به وی خواهد نگریست.
این قاری بین المللی قرآن کریم گفت: در آموزشهای عمومی قرآن مجید برای جوانان و مردم آنگونه که باید عمل و این کتاب آسمانی وارد زندگی مردم نشده است.
وی با بیان اینکه قرآن برای همه مسایل زندگی انسانها آیه و راهکار دارد، اضافه کرد: شاید در حوزه تلاوت و قرایت قرآن کریم اقداماتی انجام شده باشد اما این مسایل جزو مبتدیات هستند و باید پا را فراتر از این حوزه گذاشت.
قاسمی که تا کنون صاحب مقامهای برتر کشوری بسیاری در مسابقات دانشجویی، دانش آموزی و اوقاف شده و در سال 91 از سوی رهبر معظم انقلاب در میان قاریان منتخب اعزامی ایران به سفر حج تمتع بود، به مسوولیت دولت و حکومت در خصوص وارد کردن مفاهیم قرآنی به جامعه اشاره کرد و افزود: بخشی از این موضوع بر عهده حکومت است که مربوط به سیاستگزاری ها و تلاش مسوولان می شود اما سهم خود مردم در ورود قرآن به زندگی بیش از هر نهاد دیگری است.
این قاری بین المللی قرآن کریم با تاکید بر اینکه همه مسایل را نباید از دولت مطالبه کرد، گفت: مردم باید در زمینه ورود قرآن به زندگی خود احساس نیاز کنند و تا زمانی که این موضوع محقق نشده باشد، هیچ شخصی به دنبال بهره گیری از این کتاب آسمانی نخواهد رفت.
وی تاکید کرد: تا زمانی که شخص نسبت به اهمیت این موضوع احساس نیاز نکند، نمی توان وی را وادار به بهره گیری از قرآن کریم کرد.
قاسمی به مهجور نبودن قرآن کریم در جامعه اشاره کرد و قرآن را از ازل تا ابد کتابی پرفروغ برشمرد.
این قاری بین المللی قرآن کریم به مشکلات حوزه قرآن در جامعه اشاره کرد و گفت: تا زمانی که به این بخش به صورت حرفه ای نگریسته نشود، نمی توان انتظار داشت که قاریان کشور تا سنین کهن سالی نیز صدای شیوایی برای قرائت داشته باشند.
وی به نبود متولی خاصی برای حوزه قرآن در کشور اشاره کرد و یادآورشد: دستگاه های مختلفی در این بخش مسوولیت دارند، اما گاه با یکدیگر موازی کاری و گاه حتی اقدامات همدیگر را خنثی و یا تخریب می کنند.
3001/6085
30/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]