واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چهار قصه گوی بین المللی برای کودکان کرمانشاهی قصه روایت می کنند کرمانشاه - ایرنا - چهار قصه گوی خارجی و یازده ایرانی در دومین روز برگزاری هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، قصه های خود را برای کودکان و نوجوانان کرمانشاهی روایت می کنند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، پتی وارناک از کشور کانادا با «قصه ماه های بسیار»، اونیا نگو اووینو از کشور کنیا با قصه «اووانگ و معما»، نزیها صالح از کشور لبنان با قصه «پسری که تفکر حاکم را تغییر داد» و اسکوهر آواتسیان از کشور ارمنستان با قصه «شانه به شانه کوه را جا به جا کنیم» به عنوان قصه گویان خارجی روز دوم روی صحنه قصه گویی حاضر می شوند.
همچنین علیرضا تقی زاده یاقوتی با قصه «اشک مار»، لیلا ابراهیمی با قصه «آقا بالا»، فاطمه روحی رحیم با قصه «روزگار فرزانه»، مهدی محمدیان با قصه «مرزداران تقاطعی با آزادی ندارند»، اعظم قاسمی فلاورجانی با قصه «دختر نارنج»، یاسمین رحیمی نیکو با قصه «لولوی پشمالو»، خیام احمدی با قصه «درختی که پرنده ها را دوست نداشت»، مریم احتشام با قصه «خدا ساخته می سازد»، بابک اسلامی با قصه «مرد بالابان نواز»، آسیه اردانی با قصه «خاله شاخه نبات» و فریده محمودی با قصه ی «دو لنگه»، 11 قصه گویی هستند که به عنوان قصه گویان کشوری جشنواره قصه های خود را برای مخاطبان اجرا می کنند.
* برگزاری دو نشست و هفت کارگاه تخصصی در جشنواره هفدهم قصه گویی
نشست های تخصصی هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی با هدف بالا بردن کیفیت قصه گویی و توانمندی شرکت کنندگان در جشنواره برگزار می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان ، در همین زمینه و با هدف بالابردن سطح کیفی قصه گویی و آشنایی با تازه ترین روش های نوین این هنر، در نخستین روز برگزاری جشنواره دو نشست و یک کارگاه تخصصی برپا شد و شش کارگاه دیگر نیز برای شرکت کنندگان برگزار می شود.
چگونگی استفاده از متون کهن برای قصه گویی و کاتارسیس در جریان قصه گویی دو نشست تخصصی بود که روز 27 بهمن توسط علی خانجانی و محمد سیمزاری اداره شد. همچنین در کنار قصه گویی قصه گویان ایران و کشورهای مختلف، هفت کارگاه تخصصی با محوریت قصه و قصه گویی تدارک دیده شده است که قصه گویان در اولین نشست تخصصی آن نیز شرکت کردند.
هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی که از 27 بهمن در مجتمع فرهنگی هنری آفرینش کانون کرمانشاه آغاز به کار کرده است تا 30 بهمن ادامه دارد.
در چهار روز برگزاری جشنواره در مجموع 59 قصه گوی ایرانی و دوازده قصه گوی خارجی به روایت قصه های خود می پردازند.
تنوع زبان و فرهنگ ها از جمله ویژگی های این رویداد فرهنگی است که به جذابیت های جشنواره افزوده است.
فراهنگ ** 1883 ** 1569
28/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]