محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842006162
- آبیاری نوین راهکاری مناسب برای مقابله با بحران کم آبی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آبیاری نوین راهکاری مناسب برای مقابله با بحران کم آبی یاسوج- ایرنا- فقر سفره های آب زیرزمینی و هدر رفت بیش از 30 درصد آب با روش های نامناسب آبیاری غرقابی در بخش کشاورزی، اهمیت جایگزینی روش های نوین آبیاری را برای مقابله با چالش های بحران کم آبی دوچندان کرده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بروز خشکسالی های پی در پی،برداشت بی رویه از منابع آب زیر زمینی در سالهای اخیر و استفاده نادرست از این منابع بخش کشاورزی را با بحران کم آبی مواجه کرده است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با ظرفیت های بالای کشاورزی و باغداری نیز از بحران کم آبی در امان نمانده و نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از 180 میلی متر کمبود بارش داشته است.
یک کارشناس کشاورزی گفت: در سالهای گذشته به علت آشنا نبودن کشاورزان با روش های نوین کشاورزی از جمله آبیاری قطره ای و بارانی مقدار زیادی از آب در این بخش به هدر می رفت.
حسین احمد پور افزود: در روش سنتی مقدار زیادی آب به صورت تبخیر ، نفوذ در زمین ، جذب علف های هرز موجود در جوی های آب و مزارع بلا استفاده می ماند .
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، کم آبی را یک چالش ناشی از توسعه باغ ها دانست و گفت: استفاده از روش های آبیاری نوین می تواند آثار مثبتی در اصلاح سامانه مصرف آب داشته باشد .
هوشنگ علی یاری افزود: استفاده از روشهای مدرن آبیاری جهت بالابردن راندمان استفاده از آب و نیز افزایش میزان تولیدات کشاورزی از مهمترین پارامترها و شاخص ها در زمینه تامین مواد غذایی جمعیت در حال رشد کشور محسوب می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: برای فراهم کردن زمینه مکانیزه کردن آبیاری در بخش کشاورزی دولت یارانه بسیار خوبی به متقاضیان پرداخت می کند .
جعفر گوهرگانی افزود: دولت بیش از 85 درصد هزینه اجرای یک هکتار آبیاری تحت فشار به روش قطره ای یا بارانی را به صورت مجانی پرداخت می کند و تاکنون استقبال نسبتا خوبی از این طرح انجام گرفته است.
وی بیان کرد: در کهگیلویه و بویراحمد بیش از 40هزار هکتار باغ و 300 هزار هکتار زمین زراعی وجود دارد که از این میزان 23 هزار هکتار به آبیاری مدرن تجهیز شده است.
گوهرگانی اظهار کرد: امسال از محل اعتبارات ملی 63 میلیارد ریال به توسعه کشاورزی استان اختصاص یافته که 50میلیارد ریال آن مربوط به آبیاری تحت فشار است.
وی با اشاره به اینکه باید کشاورزان هم استانی از فرصت رایگان آبیاری تحت فشار از سوی دولت استفاده کنند، گفت: امسال بخش کشاورزی با توجه به اعتبارات تملک دارایی ها، ملی، دیگر منابع مالی و دو در صد نفت و ماده 180بخش کشاورزی از اعتبارات خوبی برخوردار شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: با توجه به وضعیت حدود کنونی تسهیلات بانکی در کشور و قرار گرفتن کهگیلویه و بویراحمد در میان استان های محروم از نظر تسهیلات بانکی می طلبد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی به ویژه آبیاری مدرن رونق بیشتری داشته باشد.
گوهرگانی ادامه داد: رویکرد دولت یازدهم توسعه بخش کشاورزی به ویژه در مناطق محروم است و کشاوزران باید از این فرصت بی نظیر بیشترین استفاده را ببرند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد گفت: بیش از 23 هزار هکتار از زمین های کشاورزی این استان زیر پوشش روش های آبیاری نوین قرار گرفته است.
جعفر گوهرگانی افزود: هم اکنون حدود 10 هزار هکتار از زمین های این استان در حال انجام عملیات نقشه برداری و حدود پنج هزار هکتار نیز در حال انعقاد قرارداد برای اجرای طرح های نوین آبیاری هستند.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از هدررفت آب در بخش کشاورزی استفاده از آبیاری تحت فشار ، بتونی کردن کانالهای آبیاری برای جلوگیری از افت آب ( تبخیر ، نفوذ به لایه های پایین و .. ) ، نوسازی شبکه های و کانالهای آب ، انبار کردن آب در استخرها و آب انبارها و استفاده از سوپرجاذب از مهمترین راههای جلوگیری از هدررفت آب در بخش کشاورزی است .
یک کشاورز منطقه لیشتر گچساران گفت: بعد از اجرای روش های نوین آبیاری در دشت لیشتر هم بازدهی محصول بیشتر و هزینه آبیاری و کار یدی کمتر شده است.
غلامعباس جوکار افزود: تا قبل از اجرای روش آبیاری بارانی برای آبیاری هر هکتار زمین کشاورزی بیش از چهار نفر کارگر نیاز بود،اما حالا یک نفر با کمترین زحمت می تواند دهها هکتار زمین را آبیاری کند.
وی کمبود منابع مالی، نا آشنایی کشاورزان با مزایای استفاده از این سامانه و کمبود تجهیزات آبیاری نوین را علت اصلی توسعه نیافتن اجرای این طرح در مزارع کشاورزی طی دهه های پیشین اعلام کرد و گفت: ما قطعا از فرصت به وجود آمده از سوی دولت استفاده می کنیم.
جوکار اظهار کرد: با استفاده از روش های نوین آبیاری می توان بدون هدر رفت آب ، مزارع را آبیاری و بین 60 تا 70 در مصرف آب صرفه جویی کرد.
نماینده طرح زهکشی و آبیاری زمین های کشاورزی دشت لیشتر نیز گفت: عملیات اجرایی ساخت شبکه کانال های فرعی 608 هکتار از زمین های کشاورزی لیشتر از توابع گچساران آغاز شده است.
آرش مصلح افزود: این طرح برای تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن با بهره گیری از آبیاری بارانی اجرا می شود.
وی اظهار کرد: امسال 18 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح انتقال آب سد کوثر به زمین های کشاورزی لیشتر پیش بینی شده است که اجرای این طرح یک شبکه وسیع آبیاری تحت فشار را به دنبال خواهد داشت.
مصلح بیان کرد: این طرح شامل شش ایستگاه است که یک فاز آن در 522 هکتار بهره برداری شده است و سالیانه 50 میلیارد ریال از طریق آن برای مردم منطقه درآمدزایی می شود.
یکی از کارهای بزرگی که دهه فجر امسال در گچساران به همت دولت یازدهم صورت گرفت بهره برداری از طرح تامین آب کشاورزی 450 هکتار از زمین های کشاورزی دژسلیمان پس از 10 سال انتظار بود.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: امسال 10 هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های آبیاری بارانی و قطره ای در اراضی کشاورزی کشور اختصاص یافت.
غلامرضا تاجگردون افزود: این میزان اعتبار به پرداخت تسهیلات بلاعوض برای اجرای طرح های آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی کشور در سال 94 تخصیص یافته است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تبدیل زمین های کشاورزی دیم به آبی در افزایش بهره وری و بالا رفتن کیفیت محصولات کشاورزی اظهار کرد: با پرداخت این تسهیلات گامی اثرگذار به سوی افزایش تولیدات بخش کشاورزی و افزایش درآمد بهره برداران برداشته شود.
7529/671/ 6075
28/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
وزیر نیرو خبر داد پیشبینی اعتبار مناسب برای افزایش بازده آبیاری در سال آینده/ باید در صادرات غیرنفتی بیش از پ
وزیر نیرو خبر دادپیشبینی اعتبار مناسب برای افزایش بازده آبیاری در سال آینده باید در صادرات غیرنفتی بیش از پیش فعالتر باشیموزیر نیرو از پیشبینی اعتبار مناسب برای اجرای طرحهای افزایش بازده آبیاری در بخش کشاورزی در بودجه سال آینده خبر داد بهگزارش خبرگزاری فارس به نقل ازپیشبینی اعتبار مناسب برای افزایش بازده آبیاری در سال آینده
وزیر نیرو خبر داد پیشبینی اعتبار مناسب برای افزایش بازده آبیاری در سال آینده خبرگزاری پانا وزیر نیرو از پیشبینی اعتبار مناسب برای اجرای طرحهای افزایش بازده آبیاری در بخش کشاورزی در بودجه سال آینده خبر داد ۱۳۹۳ جمعه ۱۷ بهمن ساعت 09 50 بهگزارش خبرگزاری پانا به نقل از پا- دولت 85 درصد هزینه های آبیاری نوین را بلاعوض پرداخت می کند
دولت 85 درصد هزینه های آبیاری نوین را بلاعوض پرداخت می کند تبریز - ایرنا - رییس جهاد کشاورزی آذرشهر گفت 85 درصد هزینه طرح های آبیاری نوین کشاورزی به صورت بلاعوض از سوی دولت به کشاورزان پرداخت می شود منوچهر رحمانی روز یک شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود برای حمایت از کشاورزان و- جنوب کرمان رتبه دوم آبیاری نوین را در کشور کسب کرد
جنوب کرمان رتبه دوم آبیاری نوین را در کشور کسب کرد جیرفت - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت این سازمان در سال جاری رتبه دوم کشوری را در اجرای سیستم های آبیاری نوین به خود اختصاص داد سید یعقوب موسوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود کسب این رتبه نتی- سیستم آبیاری نوین خسارات خشکسالی در اراضی کشاورزی رضوی را جبران کرد
سرپرست موسسه کشاورزی رضوی سیستم آبیاری نوین خسارات خشکسالی در اراضی کشاورزی رضوی را جبران کرد مشهد – ایرنا – سرپرست موسسه کشاورزی رضوی با اشاره به مساله خشکسالی و کاهش نزولات جوی گفت با وجود کاهش حدود 50 لیتری بارش باران در سال جاری نسبت به سال قبل با بهره گیری از سیستم نوین آافزايش 9 برابري اجراي روش هاي آبياري نوين در جنوب کرمان
۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۶ ۴۲ب ظ افزايش 9 برابري اجراي روش هاي آبياري نوين در جنوب کرمان رئيس سازمان جهاد کشاورزي جنوب کرمان از کسب رتبه دوم اين سازمان در اجراي سامانههاي نوين آبياري در سطح کشور خبر داد به گزارش خبرگزاري موج سيد يعقوب موسوي اظهار داشت اين سازمان در سال 93 موفق شد رتبرئیس جهادکشاورزی آذربایجان غربی اعلام کرد تجهیز 17 هزار هکتار از اراضی کشاورزی حوضه آبریز دریاچه ارومیه به سام
رئیس جهادکشاورزی آذربایجان غربی اعلام کردتجهیز 17 هزار هکتار از اراضی کشاورزی حوضه آبریز دریاچه ارومیه به سامانه آبیاری نوینرئیس جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت طی یک سال آینده 17 هزار هکتار از اراضی کشاورزی حوضه آبریز دریاچه ارومیه به سامانه آبیاری تحت فشار تجهیز خواهد شد به گز60 درصد سدهای کشور خالی است/ بحران بی آبی در چله زمستان
60 درصد سدهای کشور خالی است بحران بی آبی در چله زمستان اقتصاد > انرژی - مهر نوشت میزان ورود آب به سدهای کشور از مهرماه امسال تاکنون 17 درصد کاهش یافته و هم اکنون تنها 41 درصد مخازن از آب پُر شده است وزارت نیرو اعلام کرد در مقایسه با سال آبی گذشته حجم آب موجود در- آبیاری بارانی نخستین بار در رفسنجان اجرا شد
آبیاری بارانی نخستین بار در رفسنجان اجرا شد کرمان - ایرنا - نخستین بار طرح آبیاری بارانی برای محصولات زراعی به مناسبت ایام الله دهه فجر در شهرستان رفسنجان بهره برداری شد به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان در این رارئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان خبر داد کسب رتبه دوم اجرای آبیاری نوین کشور توسط جنوب کرمان
رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان خبر دادکسب رتبه دوم اجرای آبیاری نوین کشور توسط جنوب کرمانرئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت این سازمان موفق شد رتبه دوم اجرای سامانههای نوین آبیاری را در سطح کشور کسب کند به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت سید یعقوب موسوی ظهر امروز در جمع خبرنرئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد توسعه سیستمهای آبیاری نوین اقدامی برای افزایش سطح زیرکشت و حفظ من
رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر دادتوسعه سیستمهای آبیاری نوین اقدامی برای افزایش سطح زیرکشت و حفظ منابع آبیرئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت توسعه سیستمهای آبیاری نوین اقدامی برای افزایش سطح زیرکشت و حفظ منابع آبی است رضا نجفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فابازگشت زودهنگام بحران آب به تهران/تابستان سخت آبی در انتظارپایتخت - اخبار ایران و جهان |
کسری شدید در منابع سدها بازگشت زودهنگام بحران آب به تهران تابستان سخت آبی در انتظارپایتخت شناسهٔ خبر 2485750 سهشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۹ اقتصاد > انرژی یک مقام مسئول در وزارت نیرو با اعلام بحرانی بودن ذخایر آب سدهای لار و لتیان گفت دولت به دنبال دریافت مجوزهایی برای اعمالاهتمام ویژه اتاق بازرگانی برای حل بحران منابع آبی
شافعی عنوان کرد اهتمام ویژه اتاق بازرگانی برای حل بحران منابع آبی شناسهٔ خبر 2496715 دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۱ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت رئیس اتاق بازرگانی ایران از اهتمام ویژه پارلمان بخش خصوصی به مدیریت منابع آبی خبرداد و گفت عقب ماندن از موضوع و اهمیت جایگاه آب و کشدولت در لایحهی بودجهی سال 94، هزار و 250 میلیارد تومان به بخش آبیاری تحت فشار اختصاص داد
عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس دولت در لایحهی بودجهی سال 94 هزار و 250 میلیارد تومان به بخش آبیاری تحت فشار اختصاص داد توکلی گفت دولت در بودجهی سال آینده هزار و 250 میلیارد تومان به بخش آبیاری تحت فشار اختصاص داد که این در صورتی است که در سال گذشته کمیسیون تلفیق- جایگزینی مدیریت ریسک به جای بحران ضرورت مقابله با خشکسالی دراستان بوشهر است
جایگزینی مدیریت ریسک به جای بحران ضرورت مقابله با خشکسالی دراستان بوشهر است بوشهر - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان بوشهر گفت برای مقابله با خشکسالی باید مدیریت ریسک خشکسالی را جایگزین مدیریت بحران خشکسالی کنیم به گزارش ایرنا روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان بوشهر وراراضي کشاورزي به سيستم هاي نوين آبياري مجهز مي شوند
۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۹ ۵۵ق ظ اراضي کشاورزي به سيستم هاي نوين آبياري مجهز مي شوند معاون آب خاک و صنايع وزارت جهاد کشاورزي گفت با تخصيص 1300 ميليارد تومان براي اجراي سيستم هاي نوين آبياري پيش بيني مي شود 284 هزار هکتار از اراضي کشاورزي تا پايان امسال به روش هاي نوين آبياري تجهيز شوندهیچ طرح انتقال آبی در حال اجرا نیست/ شهرهای بحرانی به رقم 14 رسیدند
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۴ مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران اظهار کرد هیچ طرح جدید انتقال آبی در حال اجرا نیست به گزارش خبرنگار ایسنا محمد حاج رسولیها در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه چند طرح انتقال آب در حال انجام است با تاکید بر اینکه هیچ طرحی در حال اجرا نیست در-
اقتصادی
پربازدیدترینها