محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831021798
واكسن آنفلوآنزا برای این افراد واجب است
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
واكسن آنفلوآنزا برای این افراد واجب است
آيا تزریق این واکسن برای نوزادها خانمهاي باردار يا زنان مسن واجب است؟
مجله سیب سبز - ليلا حسينزاده: بعضي از شما ممكن است بيماري آنفلوآنزا و نشانههاي آزاردهندهاش را كه بيشباهت به سرماخوردگي هم نيست تجربهكرده باشيد؛ تجربهاي سخت كه باعث شده تا چند روز متوالي از كار و زندگي بيفتيد و در خانه استراحت كنيد تا دوباره رو به راه شويد. دوران درگيري با بيماري آنفلوآنزا آنقدر به شما سخت گذشته كه حاضريد هر كاري بكنيد تا دوباره بهآن مبتلا نشويد.
براي همين از پزشك معالج ميپرسيد آيا راهي وجود دارد تا دوباره درگير اين بيماري نشويد؟ پزشك هم پاسخ ميدهد، بله؛ با تزريق واكسن آنفلوآنزا ميتوانيد خود را در برابر ابتلاي دوباره به آن مصون كنيد. هرچند واكسينه شدن از شما در برابر آنفلوآنزا حفاظت ميكند اما استفاده از اين واكسن اصول و آداب خاص خودش را دارد و اينطور نيست كه با هر نوع شرايط جسمي اقدام به تزريق آن كنيد. دكتر حوريه جوادزاده، داروساز به سوالات احتمالي شما در مورد واكسن آنفلوآنزا پاسخ ميدهد.
چرا سراغش برويم؟
دو نوع واكسنآنفلوآنزا توليد ميشود كه هر دو نوع آن در بدن توليد آنتيبادي كرده و پيشگيري لازم را در مقابل ويروس فراهم ميكند. واكسنآنفلوآنزا در واقع آنتيژنهاي تهيه شده از سويههاي مختلف ويروسهاي غيرفعال آنفلوآنزاست كه باعث توليد پادتنهاي خاصي در بدن ميشود ضمن اينكه مصونيت در برابر بيماري فقط درمقابل آن دسته از سويههايي از ويروسها ايجاد ميشود كه به لحاظ ساختاري، مشابهت نزديكي با سويههاي موجود در واكسن داشته باشند. اين واكسن براي ايجاد ايمني فعال (توليد پادتن) عليه آنتيژن ويروس آنفلوآنزا كه در واكسن موجود است، مصرف ميشود.
چه نوعهایی دارد؟
- واكسن آنفلوآنزاي سنتي: اين واكسنحاوي ويروس زنده نيست و باعث بروز آنفلوآنزا نميشود. اين واكسن ويروسغيرفعال دارد كه از طريق آمپول دريافت ميشود. برای تزريق آن باید از چهار نوع سرنگ كه از كشورهاي هلند، آلمان، فرانسه و همچنين سوئيس وارد ميشود، استفاده ميشود.
- واكسنآنفلوآنزا به صورت اسپري دماغي: اين واكسن كه به شكل اسپري دماغي بوده و نامش فلوميست است، حاوي ويروس ضعيف شدهاي است كه معمولا به جز در مواردي باعث بروز بيماري آنفلوآنزا نميشود. اين واكسن تنها براي افراد غيرباردار، افراد سالم و دو تا 49 ساله كاربرد دارد. اين واكسنحاوي ويروسضعيف شده است و براي نوزادان، زنان باردار، كهنسالان و افراد مبتلا به امراض باليني تجويز نميشود. واكسن اسپري دماغي آنفلوآنزا در كودكان با عوارضي همچون آبريزش بيني، سردرد، استفراغ، درد ماهيچه و تب و در بزرگسالان آبريزش بيني، سردرد و گلودرد علائم خود را نشان ميدهد. البته نوع اسپري دماغي واكسن آنفلوآنزا در ايران وجود ندارد.
چه زماني بايد واكسن را تزريقكرد؟
به دليل اينكه فصل آنفلوآنزا از ابتداي مهر ماه شروع ميشود و تا پايان ارديبهشتماه ادامه پيدا ميكند، بهترين زمان براي دريافت واكسن ماه مهر و آبان است. با اين حال ميتوان در ماه آذر يا حتي ديرتر هم اقدام به دريافت آن كرد. اگرچه اقدام سريعتر ميتواند در پيشگيري از ابتلاي به آنفلوآنزا موثرتر عمل كند.
چه عوارضي دارد؟
پس از تزريق واكسن آنفلوآنزا عوارض سرماخوردگي مثل فنفنكردن، سردرد، آبريزش بيني، درد گلو، سرفه و بدن درد، يك تا دو روز بعد تب خفيف خود را نشانداده و بقيه علائم تا 14 روز ممكن است بروز كند يا نكند. عمدهترين عارضه تزريق واكسنآنفلوآنزا، احساس درد در محلتزريق است. پس از آن تب، درد عضلاني و احساس ناخوشي به دليل مقادير كمي پروتئين تخممرغ در واكسن است كه فرد تجربه ميكند. همچنين بروز اختلالات عصبي (مثلآسيبهاي مغزي، فلج نسبي عصب صورت و التهاب عصب بينايي) و واكنشهايحساسيتي همچون اگزما، التهاب و كهيرنیز ممکن است بروز کند.
چطور تزريق كنيم؟
تزریق در كودكان و بزرگسالان متفاوت است. در بزرگسالان به شكل عضلاني است و دركودكان فقط در عضله ران بايد تزريق شود. به اين علت تاكيد ميشود روي چه قسمتي از بدن تزريق شود. بعضي از پزشكان واكسن آنفلوآنزا را به شكل جلدي تزريق ميكنند و همين مسئله باعث ميشود تا واكسن تاثير لازم را نداشته باشد چون سويههاي مختلفيكه ويروسها توليد ميكنند، درتمام افراد ممكن است مصونيت ايجاد نكند. اين تزريق را پزشك عمومي هم ميتواند انجام دهد و مشكل خاصي ايجاد نميكند. واكسن آنفلوآنزا تحت هيچ شرايطي نبايد داخل عروق تزريق شود چراكه همانند ساير واكسنهاي تزريقي، ميتواند منجر به واكنش آنافيلاكتيك در بدن بيمار شود براي همين بايد هنگام تزريق، امكانات درماني و نظارتهاي لازم در دسترس باشد.
چه افرادي بايد سراغش بروند؟
- نوزاداني كه سنشان بيش از شش ماه است. اين نوزادان به دليل شرايط خاص پزشكي كه دارند در معرض ابتلاي به آنفلوآنزا قرار دارند.
- افرادي كه سنشان بالاي 50 سال است.
- كاركنان خانه سالمندان و مراكز بهداشتي و درمانيكه با بيماران مبتلا به بيماريهاي مزمن همچون افراد مبتلا به ذاتالريه، افراد بزرگسال مبتلا به بيماريهاي قلبي و ريوي و هر بيماريكه سيستم ايمني بدن را ضعيف ميكند، سر و كار دارند، بهتر است واكسنآنفلوآنزا را دريافت كنند.
- كودكانيكه تحت درمان طولانيمدت با آسپرين قرار دارند.
- زناني كه قصد دارند در فصل آنفلوآنزا باردار شوند.
- افراديكه درگير نارساييكليه، هموگلوبينو پاتي و ايمونوساپرشن هستند.
- افراديكه در سال گذشته به علت بيماري متابوليكي مثل ديابت در بيمارستان بستري شدهاند.
چند وقت يكبار واكسن بزنيم؟
- كودكانشش تا 35 ماهه (سهساله) چهار هفته پس از اولين تزريق واكسن، دوباره بايد آن را تكرار كنند. به اين علتكه سطح آنتيباديهاي آنان هنوز به ميزان قابل قبولي نرسيده و ايمني بدنشان ضعيف است.
- دركودكان سه تا 9 ساله. اگر در گذشته واكسن نزدهاند بهتر است پس از تزريق و بعد از گذشت يك ماه دوباره تزريق را انجام داد.
- در افراديكه بالاي 9 سال دارند، تزريق واكسنآنفلوآنزا يكبار در سال كفايت ميكند.
چه كساني نبايد واكسنآنفلوآنزا بزنند؟
طبق گفته مركز كنترل پيشگيري از بيماريها اين افراد عبارتند از:
- همه كسانيكه عكسالعملآلرژيك به آمپول آنفلوآنزا دارند.
- كسانيكه درگير بيماريهاي شديد هستند و تب و سابقه تشنج داشتهاند.
- كسانيكه درگير بيماريهاي حاد تنفسي هستند.
- كسانيكه نسبت به مصرف پروتئين تخممرغ حساس هستند.
- كساني كه سابقه بيماريهاي گيلنباره (بيماري فلجكننده شديد كه در سيستم ايمني بدن به سيستم اعصاب حمله ميكند) دارند.
- افراديكه شش هفته بعد از دريافت واكسن آنفلوآنزا در دفعات قبلي دچار سندرمگيلنباره شدهاند.
- كسانيكه درگير بيماريهاي عصبي هستند.
چطور از آن نگهداري كنيم؟
اين واكسن بايد در دماي بين دو تا هشت درجه نگهداري شود. تاريخ اين واكسن معمولا دو سال است اما مصرفكنندگان بايد اين نكته مهم را در نظر داشته باشند كه از واكسن آنفلوآنزاي ساخت همان سالي كه تهيه شده، استفاده کنند. به اين علت كه ويروسهاي آنفلوآنزا در هر سال تغيير شكل ميدهند و به دليل همين تغيير شكل واكسن سال گذشته، روي آنفلوآنزاييكه فرد در سال جديد درگير آن شده است، تاثيري ندارد. قيمت اين واكسن نيز بين 23 تا 30 هزار تومان است.
ايمني ايجاد شده چه ميزان است؟
تزريق اين واكسن تا 70 درصد ورود بيماري را به بدن كاهش ميدهد و تا 14 روز پس از تزريق نيز مصونيت آن در فرد ايجاد ميشود. اثر مثبت واكسن در جلوگيري از ابتلاي فرد به آنفلوآنزا نيز براي شش ماه تا يكسال در بدن باقي ميماند.
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]
صفحات پیشنهادی
آغاز آزمایش گسترده واکسن ابولا
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۷ اولین مرحله از تست گسترده واکسن آزمایشی ابولا به زودی در لیبریا آغاز میشود به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این داروی پیشگیریکننده تحت تدابیر شدید امنیتی به یک مکان مخفی و نامشخص در لیبریا منتقل شده است کارشناسان قصد دارند تاچرا افراد واکسینه هم سرخک میگیرند؟
سهشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۸ کارشناسان سلامت در آمریکا میگویند از آنجا که احتمال ابتلا به سرخک در افراد واکسینه نیز وجود دارد مصونسازی بیشتر برای مقابله شیوع این بیماری ضروری است به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در ماه دسامبر سال گذشته میلادی 2014 شیوچرا افراد واکسینهشده هم سرخک میگیرند؟
چرا افراد واکسینهشده هم سرخک میگیرند جام جم سرا کارشناسان سلامت در آمریکا میگویند از آنجا که احتمال ابتلا به سرخک در افراد واکسینه نیز وجود دارد مصونسازی بیشتر برای مقابله شیوع این بیماری ضروری است در ماه دسامبر سال گذشته میلادی ۲۰۱۴ ۱۳۹۳ شیوع بیماری سرخک در ۱۴ ایالت آ- آمادگی تمام مراکز اورژانس خوزستان برای ارایه خدمات به مردم / واکسن آنفلوانزا تا پایان در کشور تولید می شود
وزیر بهداشت خبر داد آمادگی تمام مراکز اورژانس خوزستان برای ارایه خدمات به مردم واکسن آنفلوانزا تا پایان در کشور تولید می شود تهران - ایرنا - وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت تمام مراکز اورژانس استان خوزستان آمادگی کامل را برای ارایه خدمات درمانی به مردم این استان را برایرونمایی از سانتریفیوژهای بومی ویژه تولید واکسن+ عکس
سهشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۶ سانتریفیوژهای طراحی و ساخته شده توسط شرکتهای دانشبنیان سازمان انرژی اتمی و انستیتوپاستور ایران رونمایی و تفاهمنامه تاسیس اولین بیمارستان جامع تخصصی هسته ای امضا شد به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا امروز با حضور سیدحسنتمام واکسنهای موردنیاز تا پایان دولت یازدهم در کشور تولید خواهد شد
سهشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۶ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد که درخواست رییس جمهور درباره تولید داخلی واکسنهای موردنیاز کشور تا پایان دولت یازدهم محقق خواهد شد به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم رونمایی از سانتریفیوژ طافزایش علاقه مندی افراد به کشیدن سیگار
متاسفانه میل افراد به کشیدن سیگار روز به روز در جامعه رو به افزایش است و آمار آن نسبت به سال گذشته دوبرابر شده است رسول انتظار مهدی امروز در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی آذربایجانغربی اظهار داشت دخانیات در جهان سیل رو به گسترشی داشته و چند سالی است که این روند در کشوبهترین و بدترین افراد برای درمان با زالو چه کسانی هستند؟
بهترین و بدترین افراد برای درمان با زالو چه کسانی هستند یک مدرس حوزه و دانشگاه گفت بهترین افراد برای زالو درمانی افراد با مزاج گرم و تَر یا دموی مزاجان و بدترین افراد نیز کسانی هستند که مزاج سرد خشک یا سوداوی مزاجان دارند زالو درمانی به روشی سنتی - طبیعی گفته میشود که در آن- استفاده از پوست افراد مرده برای ترمیم سریعتر زخم ها
استفاده از پوست افراد مرده برای ترمیم سریعتر زخم ها تهران-ایرنا-محقق ایرانی دانشگاه منچستر انگلیس با کمک همکارانش دریافتند پوست افراد مرده که عاری از سلول شده است می تواند به درمان سریعتر زخم های انسان کمک کند به گزارش ایرنا از لایو ساینس دکتر اردشیر بیات مهندس زیستی دانشگا9 واکسن ضروری برای کودکان ایرانی
9 واکسن ضروری برای کودکان ایرانی ۱۱ سال است كه كشور عاری از فلج اطفال است سالانه حدود ۱۱ میلیون كودك در جهان قبل از پنج سالگی میمیرند و حداقل یك چهارم این موارد با واكسن قابل پیشگیری است رییس مركز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با بیان این مطلب اظهار كرد بنابر تأییآلودگی در هوا و افراد مبتلا به سینوزیت حاد
علت عود برخی سینوزیت ها همین الودگی هواست که باعث تشدید این بیماری در افراد میشود که باید افراد میتلا سعی کنند در واقع آلودگی هوا بیرون از خانه نروند نظامالدین قهاری فوق تخصص گوش حلق و بینی اظهارکرد مواردی مانند سرماخوردگی حساسیت و آلودگی هوا عامل عود سینوزیت هستند که در ایراز افرادی که دندان براق دارند
اگر می خواهید به اسرار و راز و رمز سفیدی دندان های افراد معروف و مشهور و زیبا دست یابید با ما همراه باشید اکثر ما وقتی تبلیغات تلویزیونی و مجلات را در مورد روش های سفید کردن دندان ها می بینیم به فکر می افتیم که در این زمینه اقدامی کنیم و در نتیجه لبخندی زیبا داشته باشیم اما گاهی- ورزش و رژیم غذایی باعث کاهش وزن افراد چاق نمی شود
ورزش و رژیم غذایی باعث کاهش وزن افراد چاق نمی شود تهران- ایرنا- محققان آمریکایی می گویند ورزش و رژیم غذایی باعث کاهش وزن افراد چاق نمی شود و این درک نادرست پزشکان بالینی از علت چاقی است که مانع از درمان موثر چاقی می شود به گزارش ایرنا از بی بی سی این نظر چهار محقق آمریکایی است- سانتریفیوژ توبولار ویژه تولید داروهای نوترکیب و واکسن رونمایی شد
سانتریفیوژ توبولار ویژه تولید داروهای نوترکیب و واکسن رونمایی شد تهران- ایرنا- در نهمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی سانتریفیوژ توبولار برای تولید داروهای نوترکیب و انواع واکسن در محل انستیتو پاستور ایران رونمایی شد به گزارش خبرنگار علمی ایرنا مراسم رونمایی از سانتریفیوژ توبولاین افراد کمتر به دیابت مبتلا می شوند
این افراد کمتر به دیابت مبتلا می شوندیکی دیگر از اثرات مفید ماست در کاهش خطر دیابت خاصیت تخمیری آن و دارا بودن پروبیوتیک ها است مطالعات جدید نشان میدهند مصرف 4 تا 5 واحد ماست در هفته سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 میشود پژوهشگران انگلیسی با بررسی رژیم غذایی 4000افراد موفق فکر نمی کنند که...
افراد موفق فکر نمی کنند که تصورات غلط و آشکاری بسیاری در مورد موفقیت در جامعه وجوددارند که بسیاری از مردم آنها را از روی سادگی به عنوان حرفی درست می پذیریند این در حالی است که انسان های واقعا خوشبخت می دانند باید از این تصورات غلط و دروغ ها در زندگی خود دوری کنند برای اینکهتشریح وضعیت پیوند از افراد مرگ مغزی در ایران - اخبار ایران و جهان |
تشریح وضعیت پیوند از افراد مرگ مغزی در ایران شناسهٔ خبر 2488424 جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۲۴ جامعه > بهداشت و سلامت رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت با اعلام اینکه سالانه 5 تا 8 هزار مرگ مغزی در کشور اتفاق می افتد تاکید کرد تنها 2500 تا 4000 مورد از این مرگ ها م-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها