واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر بهداشت خبر داد: آمادگی تمام مراکز اورژانس خوزستان برای ارایه خدمات به مردم / واکسن آنفلوانزا تا پایان در کشور تولید می شود تهران - ایرنا - وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمام مراکز اورژانس استان خوزستان آمادگی کامل را برای ارایه خدمات درمانی به مردم این استان را برای مقابله با گرد و غبار دارند.
**اقدامات اورژانسی برای کمک به مردم اهواز
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ، دکتر حسن قاضی زاده هاشمی در مراسم رونمایی از سانتریفیوژ توبولار در انستیتو پاستور در جمع خبرنگاران افزود: کمک های لازم همچون توزیع ماسک توسط این مراکز انجام شده و این کار بایستی در روزهای آینده نیز ادامه یابد.
وی با اشاره به برگزاری نشست معاون اول رییس جمهوری با برخی از اعضای هیات دولت در خصوص مقابله با این پدیده اظهار کرد: قرار شد جلسه ای با حضور معاون اول برگزار و راهکارهای لازم برای مقابله با این پدیده اتخاذ شود.
هاشمی اظهار کرد: برای مقابله با حوادثی که مشابه آنچه که در استان خوزستان رخ داده به سرعت امکان پذیر نبوده ولی کمک ها و تسهیلات لازم باید در اختیار مردم منطقه قرار گیرد.
وی بر لزوم آسیب شناسی کامل این موضوع تاکید کرد و گفت: تا آسیب شناسی کامل در این زمینه انجام نشود و اقدامات هماهنگ توسط مسوولان مربوطه صورت نگیرد ، احتمالا در روزهای آینده نیز شاهد گرد و غبار در این منطقه خواهیم بود.
** تولید واکسن آنفلوانزای ایرانی
وی همچنین به تولید واکسن آنفلوانزا در داخل کشور اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی های لازم برای تولید این واکسن در انستیتو پاستور انجام شده است.
هاشمی اظهار امیدواری کرد تا قبل از اتمام دوره این دولت تولید و بهره برداری از این واکسن به پایان برسد.
**شانتریفیوژ توبولار
وی در بخش دیگری از سخنانش به تولید سانتریفیوژ توبولار اشاره کرد و گفت: این سانتریفیوژ از نوع نسل سوم سانتریفیوژها می باشد که در یک سال گذشته با تلاش محققان کشور ساخته و به بهره برداری رسیده است.
هاشمی اظهار امیدواری کرد: در آینده شاهد بهره برداری از سایر فناوری های این حوزه برای ارایه خدمت بهتر به مردم و ارتقاء سلامت آنان باشیم.
وی با اشاره به ساخت بیمارستان کاملا پیشرفته هسته ای در کشور تاکید کرد و گفت: مسوولان سازمان انرژی اتمی در این زمینه اظهار علاقه مندی کردند که مجموعه ای تخصصی برای تشخیص و درمان بیماری ها در کشور ساخته شود.
وزیر بهداشت با اشاره به این که انرژی هسته ای دارای کاربرد بسیاری در حوزه سلامت می باشد اظهار امیدواری کرد: این بیمارستان با ظرفیت 800 تا یک هزار تختخواب ساخته و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
هاشمی بهره گیری آموزشی و پژوهشی را از دیگر مزایای این مرکز درمانی اعلام کرد و گفت: این بیمارستان علاوه بر ارایه خدمات درمانی به بیماران کشور ؛ به بیماران سایر کشورهای منطقه نیز می تواند ارایه خدمت کند.
علمی(3)**1201**1540**1599
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]